Zna li netko neki model tipkovnice koji ima play/pause tipku negdje na lijevoj strani, u blizini lijeve ruke?
Mimo toga, idealno da bude što jeftinija moguće, ne trebaju mi nikakve posebne tipke osim te.
Zna li netko neki model tipkovnice koji ima play/pause tipku negdje na lijevoj strani, u blizini lijeve ruke?
Mimo toga, idealno da bude što jeftinija moguće, ne trebaju mi nikakve posebne tipke osim te.
A ne možeš si složiti nekakav shortcut tipa ctrl + Q ili bilo što dohvatljivo s lijevom rukom? Ili iz nekog razloga baš mora biti fizička tipka?
Imaš tipkovnica koje se mogu u potpunosti reprogramirati pa recimo ako ti ne treba caps lock onda njega koristiš kao play/pauze ili bilo što drugo.
Logitech K270
Imam logitech k200 i točno je tako napravljena. Stara je jako doduše pa provjeri ako ne postoji više za kupiti da li ima kakvi noviji slični model.
edit: evo našao ovu koja je skoro pa ista jedino što je bežićna , moja je sigurno bila jeftinija za kojih 100-150.
https://www.mikronis.hr/Proizvod/tipkovnica-logitech-k270-wireless-usb-pn-920-003738-/3608
Logitech K360. Imam i super je!
A ne možeš si složiti nekakav shortcut tipa ctrl + Q ili bilo što dohvatljivo s lijevom rukom? Ili iz nekog razloga baš mora biti fizička tipka?
Imaš tipkovnica koje se mogu u potpunosti reprogramirati pa recimo ako ti ne treba caps lock onda njega koristiš kao play/pauze ili bilo što drugo.
Al treba mi za zaustavljanje i ponovno puštanje youtube videa dok radim nešto drugo, tipa imam pušten video u jednom tabu, a ja radim nešto u drugom tabu ili radim nešto u sasvim drugom programu dok mi je FFox minimiziran, nisam našao način kako to napraviti kroz hotkey. Ako neko zna, to bi bilo još bolje riješenje.