Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.360
|
čitano: 1.254.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Pozdrav!

Zanimaju me vaša iskustva sa Beats sluškama (ako je netko posjedovao neki od modela).

Isplati li ih se uopće uzeti (radi se o malo višem cjenovnom rangu)? Vidim da se ljudi žale na kvalitetu zvuka, govore da uopće ne valja i da se ne isplati za tolike pare.

Trebaju mi neke over-ear sluške za laptop (planiram si zemiti Macbook, ali još razmišljam) i mobitel (iPhone). Prvenstveno me zanima udobnost jer imam uši srednje veličine...

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
Vavoom kaže...

Pozdrav!

Zanimaju me vaša iskustva sa Beats sluškama (ako je netko posjedovao neki od modela).

Isplati li ih se uopće uzeti (radi se o malo višem cjenovnom rangu)? Vidim da se ljudi žale na kvalitetu zvuka, govore da uopće ne valja i da se ne isplati za tolike pare.

Trebaju mi neke over-ear sluške za laptop (planiram si zemiti Macbook, ali još razmišljam) i mobitel (iPhone). Prvenstveno me zanima udobnost jer imam uši srednje veličine...

Nisam ih nikada imao ali su generalno na losem glasu.

Nisi tacno naveo cjenu koju si voljan dati ali opet smatram da su xm5, Momentum 4, ATH-M50x bolji izbor. 

Ako vec ides na laptop i mobitel od jabuke zasto ne i Airpods Max ako se ima novca za njih. 

Ako ti je udobnost glavni zahtjev onda bih ti preporucio slusalice koje imaju veliki obim jastucica tako da uho udje u potpunosti u njih i da jastucic ide oko uha po kozi glave. 

Meni iskreno ne gode modeli koji prave pritisak na usnu skoljku jer se vremenom uho zamori od tog pritiska. 

Imam stari model Sennheised HD 4.40 i nikada mi nisu prijale bas radi toga.

3 mjeseca
Vavoom kaže...

Pozdrav!

Ako slušaš hip-hop mogu proći jer su naglašeni basovi za taj beat odnosno vrstu glazbe, ali svakako preporučujem nešto kvalitetnije i zvučnijeg imena koje nešto ipak i znači u audio svijetu.
 Sa kojom cifrom raspolažeš ?

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
14 godina

Nakon godinu i 3 mjeseca HyperX cloud II bežične,počele proizvodit "hissing" zvuk/šum nakon šta se upale, nebitno dal je dongle spojen na komp/konzolu.Firmware je updejtan.Kada se nešto pusti i pojača, ne čuje se.Ali kad su u "praznom hodu" dok ništa ne slušam baš smeta.Jel ima netko iskustva sa time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao sličan problem s jednim zvučnicima, čulo se tiho pucketanje kada ništa ne svira iz njih. Na kraju je problem bio što mi je router bio pokraj kompa ali ga jednostavno nisam imao gdje preseliti u stanu. Čim sam ugasio WiFi na routeru pucketanje bi prestalo, ne znam imaš li ti u blizini kakav uređaj da bi mogao smetati? Jesi probao dongle u drugi usb port uključiti? Možda da probaš sa usb extenderom pa da se dongle može odmaknuti od ostale elektronike? Mogu li se te slušalice spojiti kao BT bez dongle-a? Čisto da se može eliminirati barem nešto kao uzrok problema?

14 godina

Dongle je potpuno nebitan, on je u ladici, slušalice samo upalim i čuje se.Otišao sam na drugi kat gdje nema rutera, nije do toga.Guglao sam i dosta ljudi ima taj problem.Navodno žičane nemaju taj problem.

5 godina
Dr. Vicko kaže...

Nisam ih nikada imao ali su generalno na losem glasu.

Nisi tacno naveo cjenu koju si voljan dati ali opet smatram da su xm5, Momentum 4, ATH-M50x bolji izbor. 

Ako vec ides na laptop i mobitel od jabuke zasto ne i Airpods Max ako se ima novca za njih. 

Ako ti je udobnost glavni zahtjev onda bih ti preporucio slusalice koje imaju veliki obim jastucica tako da uho udje u potpunosti u njih i da jastucic ide oko uha po kozi glave. 

Meni iskreno ne gode modeli koji prave pritisak na usnu skoljku jer se vremenom uho zamori od tog pritiska.

Ako slušaš hip-hop mogu proći jer su naglašeni basovi za taj beat odnosno vrstu glazbe, ali svakako preporučujem nešto kvalitetnije i zvučnijeg imena koje nešto ipak i znači u audio svijetu.
 Sa kojom cifrom raspolažeš ?

Mislim ne dati više od 550€, ali mi trebaju neke koje podržavaju Airplay iz već navedenih razloga.

Airpods Max sam prvobitno htio ali mi baš i ne odgovara dizajn, pa sam onda u obzir dodao Beatsice ali kad sam čuo da nisu nešto...odlučih ovdje pitat.

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
13 godina
Vavoom kaže...

Pozdrav!

Pozdrav kolega, ovo su moja iskustva ukratko! 

Imam i iPhone 16Pro Max, iPad 12.9 5th edition i MBP sa M1 procesorom, kao Appleov eco sustav, ali i B&W Px8 i Pi8 slušalice, o Px8 sam uradio svoju recenziju, mogu ju uvijek nadograditi, a Pi8 tek upoznajem, ali uživam na najjače! 

Ako imate kakvih pitanja, slobodno navedite, apropos Px8 samo mogu kazati da traju i traju, prvi puta kada sam ih otpakirao, imale su oko 66% bakterije i durale dkorom dva tjedna po dva sata prosjek akcije! 

ATJ Lučko
11 godina

Ne znam što pravi audiofili misle mo njima, ali meni je Marshall Mayor 5 kvantni skok sa dugogodišnjeg korišćenja kojekakvih konfekcija.
Bluetooth povezivanje sa mobitelom je jednostavno, ali wireless sa PC nikako ne ide. Čitajući upute ne razaznajem da li je to uopće moguće?

0 0 hvala 0
13 godina
paor kaže...

Ne znam što pravi audiofili misle mo njima, ali meni je Marshall Mayor 5 kvantni skok sa dugogodišnjeg korišćenja kojekakvih konfekcija.
Bluetooth povezivanje sa mobitelom je jednostavno, ali wireless sa PC nikako ne ide. Čitajući upute ne razaznajem da li je to uopće moguće?

Dobar ujutar kolega. Očigledno niste dobro pazili na nastavi  NHF!!!!! 

Niti moje B&W Px8 sa mojim Macom ne rade wireless, zašto, pa nema B&W aplikacije za Mac, simple as that! Pretpostavljam da je isto i sa vašim Marshalom?! 
Zašto, razlog treba upitati proizvođače, na kraju krajeva, na Macu imam 3.5 izlaz za jack, pa valjda je tamo iz nekog razloga, a bez aplikacije NEMA podešavanja zvuka! 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice