Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.408
|
čitano: 1.503.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
ZeroC00l kaže...

A cuj. Sve je to stvar srece. Ja sam taj 100€ sektor prosao na siroko i mogu ti reci da si u k... Nije da nema izbora, ali kad znas da ima bolje i da kosta jos "samo" malo vise; vidis kud idem. Za 100€ ide kompromis, nista drugo.

Sjecas se kad sam te pitao za Scarlett? Trazio sam kompromis. Naletio na kolegu s foruma koji se rjesava slusalica za lovu koja mi odgovara+uspio se dogovoriti sam sa sobom da cu odvojiti nesto vise love za DAC. Sad na kraju idu K712 Pro i Audioengine D1; a prvotni plan je bio kupiti M40x (eventualno SPH9500) i nista vise; iliti kupiti slusalice za 100€. Kreni zbrajat koliko to kosta...i dare you

Nije to malo više, ali dobro. Ako će nove izbor su mu conrad ili amazon, a tu su oko 50 € skuplje. ne shvaćam zašto sam u k.... ali eto. Jer sam ti predložija nešto s balansiranim izlazima(tražija si nešto za studio monitore) umisto dac-a slikovitog naziva i onog volume knoba kojeg moš sam napravit za 2$.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 14:28 (om-prat).
11 godina
neaktivan

Nisam mislio na tebe osobno, nego "ti" kao bilo tko (opcenito)  A jesi mi izvalio smjesak

Bit ce sve balansirano jednog dana, i kostat ce puuuuuuno vise. Ali apsolutno da, sugestija je bila super

49% motherfucker, 51% son of a bitch
17 godina
odjavljen
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Hebo me pas ako ovo sve nije krenulo u ozbiljne head-fi vode ..jos malo pa ce se napraviti Bug Audio pod-forum :P 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
ZeroC00l kaže...

Nisam mislio na tebe osobno, nego "ti" kao bilo tko (opcenito)  A jesi mi izvalio smjesak

Bit ce sve balansirano jednog dana, i kostat ce puuuuuuno vise. Ali apsolutno da, sugestija je bila super

Ma sve o.k nema ljutnje. Ja se još nekako kontroliram šta se toga tiče iako svako malo prođu neke "kroz ruke". Osobito jer ih doma ne slušam ni približno koliko vani jer neman potribe(nema susjeda ni ispod ni sastrane), vani ih slušam masu i ove Denon iz moj pc ne mislim još minjat za tu potribu. Vidim većina ovde ne smi doma slušat ni na otvorenim slušama.

Zato sam nedavno prominija reciever (cca oko 4 tis), a tek sad dolazi glavni trošak da zamini ovaj pioneer set kojeg sam kupija nabrzinu da ne slušam tv zvučnik jer sam prošli sistem poklonija kad sam se selija u novi stan.

15 godina
neaktivan

Ma nejde sljedeca placa na nikakavu audio opremu, sva sreca nije me primila bolest da gledam druge slusalice nakon kupovine ovih pa sam valjda izbjegao bolestinu zvanu audiofilija. Ovo ima da mi drzi 5 godina minimalno s obzirom na build quality i zamjenjivi kabel.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kurt kaže...

Ma nejde sljedeca placa na nikakavu audio opremu, sva sreca nije me primila bolest da gledam druge slusalice nakon kupovine ovih pa sam valjda izbjegao bolestinu zvanu audiofilija. Ovo ima da mi drzi 5 godina minimalno s obzirom na build quality i zamjenjivi kabel.

Resistance is futile 

13 godina
neaktivan

pozdrav,

jel bi mi netko mogao preporučiti neke slušalice za mobitel između 50 -100kn?

imao sam neke sony koje su došle uz mobitel, ali su nažalost riknule

tražim neke in-ear koje mogu kupiti ovdje u hrvatskoj po mogućnosti

ništa specijalno, samo da dok idem na faks poslušam malo muziku i na mobu neš gledam

unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 15:29 (Darkdevill).

0 0 hvala 0
13 godina

Evo samo da javim da sam ipak uzeo ath m40x, ali hvala na prijedlozima.

4 0 hvala 0
16 godina
Imam sr60e, ako tražiš udobnost zaobiđi.
Life is great
17 godina
odjavljen
Darkdevill kaže...

pozdrav,

jel bi mi netko mogao preporučiti neke slušalice za mobitel između 50 -100kn?

imao sam neke sony koje su došle uz mobitel, ali su nažalost riknule

tražim neke in-ear koje mogu kupiti ovdje u hrvatskoj po mogućnosti

ništa specijalno, samo da dok idem na faks poslušam malo muziku i na mobu neš gledam

unaprijed hvala

http://www.njuskalo.hr/slusalice/xiaomi-piston-original-crne-oglas-21916500

Nije trgovina ali su nove :)  

15 godina

Prije koju stranicu dobio sam preporuku za Rock Zircon, one su ti oko 50 kn. Jedino ih čekaš tjedan dana da stignu, ali IMO isplati se pričekati. Malo je reći da su me oduševile za taj novac.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
15 godina
odjavljen

Može preporuka nekih bezicnih slusalica, da dobro sjedaju na glavu i nisu prevelike. Koristio bi ih za trcanje i teretanu. Cijena do nekih 300/350kn. Da mi sto duze traju (da su sto kvalitetnije za te novce)

Hvala unaprijed

If you're going through hell, keep going!

0 0 hvala 0
12 godina
unimatrix001 kaže...
Darkdevill kaže...

http://www.njuskalo.hr/slusalice/xiaomi-piston-original-crne-oglas-21916500

Nije trgovina ali su nove :)  

Ovo pari ka fresh version, može dva para za 80 kn ako mu se da čekat....

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 9:56 (om-prat).
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Može preporuka nekih bezicnih slusalica, da dobro sjedaju na glavu i nisu prevelike. Koristio bi ih za trcanje i teretanu. Cijena do nekih 300/350kn. Da mi sto duze traju (da su sto kvalitetnije za te novce)

Hvala unaprijed

I nemaš neki izbor eventualno Sony zx330bt(ne mogu baš nać više dostupno po toj cijeni), Avantree Audition ili recimo Ausdom M08 za oko 50€ na Amazonu. S tim za tu namjenu bi iša na Avantree jer mi se pare najčvršće od svih + imaju o.k clamp force i najbolju bateriju.Meni se iskreno ne sviđaju nešto zvukom nijedne od navedenih.

U RH i nemaš izbora nešto. Creative Labs Sound Blaster Jam, JBL T450....ugl bezveze. 

Ja bi iskreno moda neke Superluxice ili Isk s bluetooth recieverom da mi je napeto bežično i da imam ograničen buđet, iako i tu mi je teško preporučit nešto za tu namjenu.

Mislim da je kolega unimatrix tu bolje potkovan. Ja sam se susrea s par tih navodnih best buy modela ne zanima me previše to.

I ovo je više zbog žene isprobano koja je na kraju ostala na Jabees koje su meni blagi užas, ali eto njoj za trening na bazenu su navodno super.

17 godina
odjavljen
om-prat kaže...
MARKOZD15 kaže...

Hvala unaprijed

I nemaš neki izbor eventualno Sony zx330bt(ne mogu baš nać više dostupno po toj cijeni), Avantree Audition ili recimo Ausdom M08 za oko 50€ na Amazonu. S tim za tu namjenu bi iša na Avantree jer mi se pare najčvršće od svih + imaju o.k clamp force i najbolju bateriju.Meni se iskreno ne sviđaju nešto zvukom nijedne od navedenih.

U RH i nemaš izbora nešto. Creative Labs Sound Blaster Jam, JBL T450....ugl bezveze. 

Ja bi iskreno moda neke Superluxice ili Isk s bluetooth recieverom da mi je napeto bežično i da imam ograničen buđet, iako i tu mi je teško preporučit nešto za tu namjenu.

Mislim da je kolega unimatrix tu bolje potkovan. Ja sam se susrea s par tih navodnih best buy modela ne zanima me previše to.

I ovo je više zbog žene isprobano koja je na kraju ostala na Jabees koje su meni blagi užas, ali eto njoj za trening na bazenu su navodno super.

Da ti budem iskren , uopce nisam gledao te wireless modele niti sam ih ikad imao . Sve do XB950BT sam izbjegavao bezicne ( ali one su otisle za nesto malo vise love ) . 

Od bezicnih imam samo jedne in ear za gym..ali one su bitno izvan budjeta tako da opet tu ne mogu nista preporuciti jer nemam blage veze sta

12 godina
unimatrix001 kaže...
om-prat kaže...
MARKOZD15 kaže...

Da ti budem iskren , uopce nisam gledao te wireless modele niti sam ih ikad imao . Sve do XB950BT sam izbjegavao bezicne ( ali one su otisle za nesto malo vise love ) . 

Od bezicnih imam samo jedne in ear za gym..ali one su bitno izvan budjeta tako da opet tu ne mogu nista preporuciti jer nemam blage veze sta

Problem je šta bi i žično ima problem preporučit nešto za trening sa headbandom do te cifre....ja osobno bi iša na porta pro.

Imaš slučajno kakvi prijedlog za clip on ear? eGrado mi se pari zanimljiv, ali ne volim baš te neckband ludosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 12:28 (om-prat).
17 godina
om-prat kaže... 

Problem je šta bi i žično ima problem preporučit nešto za trening sa headbandom do te cifre....ja osobno bi iša na porta pro.

Imaš slučajno kakvi prijedlog za clip on ear? eGrado mi se pari zanimljiv, ali ne volim baš te neckband ludosti.

Koss ima model SportaPro i KSC75 za sportsku namjenu, nisu skupe, a koriste isti driver kao i PortaPro - zvuk je za te novce pristojan.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
15 godina

uzet ću sluške od 600 ohm-a, pa me zanima ako može preporuka nekog pojačala 

0 0 hvala 0
15 godina

Jel ovo dobra cijena za ad900x? Gledam još i DT880, sad 250 ili 600ohma uzet?

Tražim nešto do 1500kn al ne znam točno koje uzeti, mislio prvo K712 Pro al preko budžeta su mi,

za headbanganje imam SR60 a sad mi trebaju neke da mogu sjest u fotelju i uživat, povremeno za gaming,

bitna mi je udobnost, da visoki nisu prezamorni, vokali. Thnx unaprijed. 

Build a man a fire, and he*ll be warm for a day. Set a man on fire, and he*ll be warm for the rest of his life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neko OTL cijevno.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2017 16:59 (del4nec).
15 godina
Absu kaže...

Tražim nešto do 1500kn al ne znam točno koje uzeti, mislio prvo K712 Pro al preko budžeta su mi,

za headbanganje imam SR60 a sad mi trebaju neke da mogu sjest u fotelju i uživat, povremeno za gaming,

Sennheiser HD 600 ili 650

17 godina
odjavljen
del4nec kaže...

Neko OTL cijevno.

Little Dot MK 2 ili 3 ...ili DarkVoice 336SE :)

11 godina
del4nec kaže...
Absu kaže...

I tata bi sine 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
14 godina
ZGamer kaže...
del4nec kaže...
Absu kaže...

I tata bi sine 

DT880 ako moras birat.

everyday i'm shuffling...
11 godina

? i tata bi sine hd 650 za 1500 kuna,nema biranja 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
ZGamer kaže...

http://www.audiopuls.hr/oglasi.html

Još cardasov kabel... :P

17 godina
odjavljen
del4nec kaže...
ZGamer kaže...

http://www.audiopuls.hr/oglasi.html

Još cardasov kabel... :P

Napisati da je zvuk sa Cardas kabelom visestruko bolji je totalno pre...avanje oglasivaca . Nesto malo se i dobije na cistoci i trtansparentnosti ( koji postotak <5% ) ali tu se samo placa ime . Visestruko :) 

Stock kabel ili 3rd party neki ne previse skup sasvim odlicno odradi posao . Ali cijena za slusalice je ionako dobra 

15 godina

Kod takvih veličanstvenih hvalospjeva i nebo i zemlja razlika me živo interesira dal bi prošli na blind testu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
del4nec kaže...

Kod takvih veličanstvenih hvalospjeva i nebo i zemlja razlika me živo interesira dal bi prošli na blind testu.

Kod nekoga sa dobrim sluhom i onim koji zna primjetiti razliku ( ako je ima iole ) proslo bi...ali razlike su jako malene . Ali kad imas Cardas ...eeeee ..onda si vec ozbiljan :) ( hint- bullshit ).

Za 20-30 € se nadje sasvim dobar 3rd party kabel ako ti vec smeta duzina od 3 metra ( meni uvijek smeta ) 

15 godina

Poslao upit, sad čekamo :), nekak mi je nestvarna ponuda za 1500kn sa tim kablom zajedno koji sam košta 200$,

nikad mi nije bilo jasan taj deal sa kablovima, uzmeš malo bolji, fino oklopljeni i miran si.

Build a man a fire, and he*ll be warm for a day. Set a man on fire, and he*ll be warm for the rest of his life.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice