Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.556.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Master2233 kaže...

ok razmislit cu jos, a zasto ovaj geniusov nije dobar? Da znam za ubuduce sta gledat.

Pa, nije kvalitetan. I još dosta toga.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Umjesto DarkGlidera izbor pao na CM Storm Havoc, na https://iponcomp.hr/ predobra ponuda, prvi put sam cuo za njih ali po forumima kazu da je ok ducan, ima tu netko da je vec kupovao kod njih? moze na pm da ne idem u offtopic ovdje

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Poštovanje ljudi,

Nakon jedno 8 9 godina vrijeme je da zamjenim miš (Logitech G5 Laser Mouse refresh) sa kojim sam super zadovoljan i još uvijek radi ali treba mi miš koji ima više od 2000 DPI barem 4000 , kupio bi Logitech 502 proteus core samo me brinu njegove nožice koje se navodno jako brzo ogule pa ako može neki komentar od nekog tko posjeduje 502 ili možda savjet za eventualno neki drugi miš (preferiram logitech).

I da miš bi se koristio za sve od projektiranje do gejmanja.

Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
luka.miskovic kaže...

Umjesto DarkGlidera izbor pao na CM Storm Havoc, na https://iponcomp.hr/ predobra ponuda, prvi put sam cuo za njih ali po forumima kazu da je ok ducan, ima tu netko da je vec kupovao kod njih? moze na pm da ne idem u offtopic ovdje

ja sam od njih narucio ovaj mis

https://iponcomp.hr/webshop/product/zowie_fk2_fekete/871894

stigao je u roku od 3 dana overseas expressom 

nije bilo nikakvih problema

e sad sto se tice reklamacije proizvoda to ne bih znao..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 10:03 (Fanu).
11 godina
neaktivan
@DonBene
Logitech g502, Mionix Naos 7000, Roccat Kone XTD Optical, Razer Deathadder Chroma/2013.

Nego 4000 DPI? Kak neko s tolkom osjetljivoscu moze radit, nikad mi to nije bilo jasno, jedan nm pomaknes mis i kursor prede cijeli ekran.
12 godina
Raykip kaže...
@DonBene
Logitech g502, Mionix Naos 7000, Roccat Kone XTD Optical, Razer Deathadder Chroma/2013.

Nego 4000 DPI? Kak neko s tolkom osjetljivoscu moze radit, nikad mi to nije bilo jasno, jedan nm pomaknes mis i kursor prede cijeli ekran.

visok DPI ima smisla samo na 4K+ ekranima ili za triple screen setupe 

iako ni onda ne vidim smisao DPIa iznad 8000 osim za marketinske fore..

9 godina
neaktivan

@Raykip

Radim na dva monitora 23'' i sa 2000 DPI mi treba puno rada s rukom da polovim sve na monitoru, na početku je i meni 2k bilo previše ali se čovjek s vremenom navikne i sad bi mi dobro došlo više DPI.

Hvala na prijedlozima budem ih pogledao pa piknuo jednog od njih

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

molin vas pomoc,iman 300 kn za mis,neznan koji bi pa ako mozete pomagajte!! do sad san ima dosta miseva a najzadovoljniji san ba sa g500,neki malo veci tezi mis do 300 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Raykip kaže...
@DonBene

visok DPI ima smisla samo na 4K+ ekranima ili za triple screen setupe 

iako ni onda ne vidim smisao DPIa iznad 8000 osim za marketinske fore..

Na svim misevima sa visokim DPI se softverski moze podesavati vrednost DPI od nekih 200 DPI pa do MAX vrednosti koja kod nekih gamerskih miseva ide i do 8000 DPI. Toliki DPI ima smisla ukoliko su u pitanju milti screen games, pa jos ako su i monitori 4K, izuzetno dobro dodje visok DPI da se brzo pretrci na zeljeno mesto sa kraja na kraj slike. Za svakodnevni rad na jednom monitoru podesi se neka niza, odgovarajuca vrednost DPI i mis normalno funkcionise.

Dakle, 8000 DPI nije marketinska fora vec potreba za, u ovom trenutku, relativno mali broj korisnika. Ali razvojem igrica i stalnim povecanjem rezolucije monitora, ovo ce uskoro postati potreba velikog broja korisnika.

9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer1511 kaže...

molin vas pomoc,iman 300 kn za mis,neznan koji bi pa ako mozete pomagajte!! do sad san ima dosta miseva a najzadovoljniji san ba sa g500,neki malo veci tezi mis do 300 kn?

Teži miš

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=func+ms-2

Bolji miš

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=storm+alcor

Master2233 kaže...

Ako ti se svida takav oblik i velicinu, onda da, nelos je, inace za tu cijenu KPM.

Samo da znas taj mis nema forward/backwards gumbe.

9 godina
neaktivan
Razmisljam sad između razer abyssus-a i logitech g302 moze misljenje koji je bolji ako imate iskustva mozda.

0 0 hvala 0
13 godina
Master2233 kaže...
Razmisljam sad između razer abyssus-a i logitech g302 moze misljenje koji je bolji ako imate iskustva mozda.

Za logitech ti ne mogu nista reci . Al abyssus , sam kupio prije jedno 3-4 godine od prilike... Korisito sam ga jedno cca godinu i pol ... Tad sam ga dao starome... I nakon svi tih godina, clickovi tipki su kao da je danas kupljen , znaci nema zamijerki , odlican miš za malo novaca , cak i za igre :) 

Finger Up :)
17 godina

G302 je u Linksu i Protisu na akciji - 299kn; dobra prilika za one koji su ga vrebali.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

do 300kn otprilike mis.. tip gripa je vecinom fingertip(everyday) i malo palm(cs go).. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CM Alcor
11 godina

Čitam da je za pucačine optički bolji od laserkog. Drugo ništa ni ne igram. Trenutno imam Zalman GM1 i ok je miš ali bih sada htio neki 

sa malo više tipki. Naravno ne nekakve perverzije poput Nage i sl. 

Bitno mi je da se kotačić može micati lijevo-desno te da ima nešto poput ovog Roccata sa strane. 

Ovaj Roccat mi se čini brutalan ali preskup a i piše da je laserski (možda sam krivo pročitao da su bolji optički). 

Do 500kn. Na njuškalu ima taj Tyon za 500kn zapakiran pa sad dal se isplati ili je bolje kupiti optički?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Je laserski je, iako ako ne igras previse ili ne igras one "kompetitivne" fps-ove (Cs Go) nebi te previse trebalo smetat. Ako hoces opticki gledaj Logi g402/g502.
17 godina

Gocc01 - glrdaj si Roccat Kone Military Optical, Logitech G303, Cm Storm Alcor.

11 godina
191x7 kaže...

Ovi su isti ko i moj, treba mi malo više tipki i kotačić lijevo desno. 

Ovaj G502 mi se čini do jaja, pod uvjetom da će mi bit bolje igrat s njim nego sa Roccatom 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
gocc01 kaže...
191x7 kaže...

Ovi su isti ko i moj, treba mi malo više tipki i kotačić lijevo desno. 

Ovaj G502 mi se čini do jaja, pod uvjetom da će mi bit bolje igrat s njim nego sa Roccatom 

Možda SpeedLink neki, nešto poput mog Kudosa?

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4111&pid=33618&paus=1

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4111&pid=38833&paus=1

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4111&pid=31230&paus=1

11 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Neće, ima neznatno bolji senzor i teži je, da sebi uzimam uzeo bih bilo koji od ovih koje ti je 191x7 preporučio, ali si ti tražio sa puno tipki...

16 godina

Ajmo ljudi razbio sam darkglidera pa mi hitno treba zamjena oko 300kn mislim izdvojit za novog glodavca sada u osijeku, upala su mi 2 u oko, jel valja taj kone ili kana?
Igra se iskljucivo bf4, palmgrip..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 11:30 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bik kaže...

Ajmo ljudi razbio sam darkglidera pa mi hitno treba zamjena oko 300kn mislim izdvojit za novog glodavca sada u osijeku, upala su mi 2 u oko, jel valja taj kone ili kana?
Igra se iskljucivo bf4, palmgrip..

Ili taj Kone Pure ili pak iz Linksa Logitech G303.

11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
bik kaže...

Šta ima u linksa g303?  Nego baš mi se i ne čini da su ta dva miša za palm grip.

17 godina
Raykip kaže...
191x7 kaže...
bik kaže...

Šta ima u linksa g303?  Nego baš mi se i ne čini da su ta dva miša za palm grip.

Moja greška, mislio sam na G302. G303 je puno skuplji (i malo bolji).

Pa i ovi što je naveo su za claw/fingertip više nego za palm.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 16:26 (191x7).
16 godina

Dobro prolazi fingertip grip, ne volim prevelike miševe tipa sensei, darkglider mi je bio savršen po ergonoviji. logitech 303 ne vidim u linksu a ne izgleda mi ergonomski primamljivo, najvjerovatnije cu Kone uzet, vidim da mu je dosta pala cijena, idem sad u links probati šta mi paše od toga. 

Ima li koji palmgrip zgodan u toj cijeni?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 13:24 (bik).
11 godina
neaktivan
Nisam ja bio naveo ni jedan mis ;D.
Eventualno za palm grip da Alcora pogledas, al ja bi Roccata uvijek uzeo.
16 godina

Uzeo Kone pure, zasad zadovoljan. Darkglider ide na reparaciju, otišao je senzor kotačića.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 21:28 (bik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

PRESTIGIO PMSG1Y što mislite dali je i danas za svoju cijenu bestbuy puno sam čuo pohvala o njemu ali i onih negativnih,mislim ga kupiti jer novi košta samo cca.150kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice