- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao bi uzeti Mionix Naos 8200 za nekih 500 kn, ima tko kakva iskustva sa tim glodavcima?
Sve internet recenzije ga ultra hvale.
Pogledat ću oba. Nisam niti skužio da je razlika u senzoru.
Ako nisi profi gamer radje uzmi mis koji ti odgovara oblikom.

Ako nisi profi gamer radje uzmi mis koji ti odgovara oblikom.
Pa baš se za te Mionix Naos piše da su najudobniji miševi općenito, što mi je i najbitnija stavka praktički.
Da li je itko probao CM STORM Xornet 2 ?
Zapravo nisam siguran niti da kod nas u dućanima ima za kupiti.
Trebao bih preporuku parcova do 300kn.
5 godina sam koristio Fireglider i vrlo sam zadovoljan što sam dobio za tu cijenu i koliko mi je dugo trajao. Zanima me dali sada ima neki bolji izbor do nekih 300kn ili da ponovno uzmem provjerenog Fireglidera ?
Trebao bih preporuku parcova do 300kn.
5 godina sam koristio Fireglider i vrlo sam zadovoljan što sam dobio za tu cijenu i koliko mi je dugo trajao. Zanima me dali sada ima neki bolji izbor do nekih 300kn ili da ponovno uzmem provjerenog Fireglidera ?
Ako nećeš CM Storm Alcor ili recimo Logitech G302, onda uzmi opet FireGlidera - barem si navikao.
Sharkoon DarkGlider (331kn) ili ima nesto bolje za tu cijenu
I meni bi dobro došo neki parcov oko 300 kunića, sve mi se čini da je već preporučeni G302 najbolji izbor. Inače igram Battlefield 4, GTA V, Paladins, Smite... Nadam se da će raditi u pucačinama isto dobro iako je MOBA mouse. Znam da je G303 bolji, ali je i 200kn skuplji.
Uzmi Alcora def., jos je i jeftiniji.
magibagi
G302 ima malo nezgodan oblik, isprogaj ga prvo, i ima jako dobar senzor, osim za FPS na jako low sensu. Ako ti ne pase uzmi Alcora koji ima malo losiji senzor.
Ima li što bolje od corsair katar-a do 350kn?
Ima li što bolje od corsair katar-a do 350kn?
Neznam kakav je, nisam naiso na reviewove, ali bi po specifikacijama trebao bit dobar, ako ga odlucis kupit daj review.
Inace Logi g302, CM Alcor, Roccat KPM.
Pozdrav,
nakon nekih 5 godina korištenja došlo je vrijeme da se riješim svog G500 i kupim novi miš.
Sa svojim G500 sam bio prezadovoljan cijelo ovo vrijeme ali mi je lijevi klik prestao da radi (radi ali ne uvijek i mora se jače pritisnuti).
Dakle, tražim sličan ili bolji miš, ima li neko koji prijedlog?
Logičan izbor bio bi g402.

Popravi g500. Lako je.

Sada sam gledao i ne čini mi se kao loš izbor, međutim naletih i na g502 pa me dodatno baca u razmišljanje.
Sada je pitanje G402 ili G502, koji je bolji nasljednik legendarnog G500?
@191x7
Ma poklonit ću ga rođaku nek popravlja ako mu ne smeta :D
ipak je vrijeme da upgradeam miš nakon toliko godina :)
Moze misljenje o Genius X-G300? Planiram kupit jer je jeftin i izgleda mi ok.
Samo izgleda.
Samo izgleda.
Daj mi onda reci neki koji valja za 150-200 kn
Hvala.
Samo izgleda.
Hvala.
To je taman cijena za dbru podlogu, a ne za miš. lol
Što da ti kažem; Sharkoon Fireglider ti je ok u toj cijeni. Eventualno SpeedLink Ledos.
Edit: pronašao sam ti Prestigio PMSG1 za ~180 Kn.
Nemaš bolje u toj cijeni.
Samo izgleda.
Hvala.
To je taman cijena za dbru podlogu, a ne za miš. lol
Što da ti kažem; Sharkoon Fireglider ti je ok u toj cijeni. Eventualno SpeedLink Ledos.
Edit: pronašao sam ti Prestigio PMSG1 za ~180 Kn.
http://www.centro.hr/input-devices-mouse-prestigio-pmsg1-cable-laser-5040dpi-7-btn-usb-carbon-yellow.aspx
Nemaš bolje u toj cijeni.
ok razmislit cu jos, a zasto ovaj geniusov nije dobar? Da znam za ubuduce sta gledat.
mis do 300 kn?
Što mislite o steelseries miševima baš mi takav treba da je kvalitetan a da ima što jednostavniji izgled.