Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
XXX-Man kaže...

Molim preporuku miša do 150kn, max 200kn.

Bitno da ima tipke naprijed/nazad za palac.

Poželjno što veći jer imam veliku ruku i nebi bilo loše ergonomski oblikovan za desnu ruku.

Sve ostalo - nebitno :)

Logitech RX250; sredi se bočni scroll za naprijed/nazad pa ne trebaju bočne tipke. 

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Logitech RX250; sredi se bočni scroll za naprijed/nazad pa ne trebaju bočne tipke. 

Nikako mi ne odgovara ta kombinacija.

Taj bočni scroll mi je toliko nepraktično i teško koristiti da ga ne koristim trenutno ni za ono za što služi.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Kolega, ovaj je za tebe idealan.

Velik je dovoljno, dobri glideri, weight management i ok software.

link: http://www.sharkoon.com/?q=en/content/fireglider-optical

Edit: dodan screenshot.

vidi bočne tipkice! ;) vidi bočne tipkice! ;)
coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 0:29 (metallic).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Pozz,trazim mis koji je primarno za gaming a uz to posal i dosta klikanja po excelu...pozeljno bezicni al moze i zica,snaci cu se haha...da je veci jer imam vecu saku...te pozeljno back i fwd tipke kod palca...

unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bok ljudi.

imam trenutno fireglider black i ne bih ga mijenjao za nista, ali posto sam kupio laptop, smeta me žica. htio bih bežični mis istih ili slicnih karakteristika (middle button na fireglideru je bih "mekan" na doditr. na drum misevima me nakon nekog vremena poceo boljeti prst - radim 8 sati dnevno u cad-u). . ne trebaju mi fensi-šmensi svijetlece boje ili stogod. trebao bi mi normalan, kvalitetan i pouzdan mis. bezican naravno

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 7:06 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXX-Man kaže...

Molim preporuku miša do 150kn, max 200kn.

Bitno da ima tipke naprijed/nazad za palac.

Poželjno što veći jer imam veliku ruku i nebi bilo loše ergonomski oblikovan za desnu ruku...

Kao što je kolega prije preporučio: Fireglider. Jedino ako si u mogućnosti, za 50 kn više imaš malo bolji laserski Sharkoon Fireglider (znam da tako možemo unedogled povećavati buđet). Sad ga ima samo u E. Digitalu a prije se takav laserski mogao kupiti za 200 kn u više trgovina. Frend je uzeo takav (na moj nagovor) i zadovoljan je. Ima ga već više od 1 godinu. Ja isto imam veliku šaku pa znam da će ti veličina odgovarati. Precizan je i čvrst. Malu zamjerku imam na visinu, meni je malo prenizak (moguće da je to subjektivni osjećaj zbog navike na drugi miš). Ergonomija je zadovoljavajuća i kvaliteta opravdava tu cijenu.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
10 godina

Ljudi molim pomoc evo imam buđet od 250kn i odlucia sam uzet jedan miš,pa stv ako mozete pomoc

1 Cooler Master Storm Mizar
4 Roccat Savu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Logitech G302 iskustva. Imam malu šapu. Mogu li se izgasiti ona usrana svjetla ili ih treba prešarati crnim markerom? Koji im je vise vrag sa tim svjetlima?

Imam ja miš je jako precizan i kvalitno izrađen(čvrst).

Ja imam dugacke prste ali taj mis je napravljen da se samo prstima drzi,a ne cijelim dlanom,meni to odgovara najbolje bi bilo da probas u trgovini jel ti pase u ruku.

I da svijetlo je plave boje mozes ugasit, smanjit, stavit da trepti i sl. meni to svijetli stalno ali ne na najjace.

sm
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 23:14 (Pepa97).
15 godina

Koji uzeti, Sharkoon Fireflider laserski ili optički?

2 Laserski
14 Optički
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 22:35 (imaticx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bi neku gaming podlogu za miš, koju bi mi preporučili do cca 60k. Da li bi bilo išta jeftinije naručiti s ebay-a?

0 0 hvala 0
12 godina
iAvenger kaže...

Pozdrav, trebao bi neku gaming podlogu za miš, koju bi mi preporučili do cca 60k. Da li bi bilo išta jeftinije naručiti s ebay-a?

Ja imam podlogu sharkoon keto i stvarno je odlicna podloga za 50 kn

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=101.800.225

Manjih je dimenzija ali meni paše

16 godina
moderator

Evo uzeo Fireglider Optical i za sad sve pohvale.

Nemam nikakvu zamjerku i mogu reći da je ovo prvi miš koji mi je super legao u ruku već prve sekunde korištenja

Kod svakog do sad sam se morao malo priviknuti, ovaj kao da je rađen baš za mene

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Planirao sam kupiti SS Rival u linksu za 400 kuna ali sam baš dobio mail kako ce LOGITECH G502 Proteus Core biti na popustu sa 650 na 499 kuna ovaj vikend pa me zanima vaša preporuka.

2 SS Rival
7 LOGITECH G502 Proteus Core
...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 10:53 (bibi007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bibi007 kaže...

Planirao sam kupiti SS Rival u linksu za 400 kuna ali sam baš dobio mail kako ce LOGITECH G502 Proteus Core biti na popustu sa 650 na 499 kuna ovaj vikend pa me zanima vaša preporuka.

Od ta dva definitivni nijedan već Roccat Kone Pure Military.

10 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima! Kupujem neki miš do 300kn...našao sam logitech m500

http://www.protis.hr/products/details/mis-logitech-m500-renew-laserski-mis/81428

i logitech m560 

http://www.protis.hr/products/details/mis-wireless-mouse-logitech-m560-black/76964

Zanima me vaše mišljenje i naravno preporuke ako netko ima nešto pametnije... unaprijed hvala!

2 M500
2 M560

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo :)

Znaci ovako u potraznji sam za gamerskim misem, za fps igre i gledo sam po netu i svugdje vamo tamo i u oko mi je upo steelseries.

Trenutno imam A4Tech Bloody Sniper ZL5, mis je fenomenalan, sto si tice oblika, tezine i svega, ali ima jedna jako uocljiva 'smetnja' ili kako god da to opisem. Znaci prilikom igranja CSGO-a, puno naglih pokreta i 'flickanja' dolazim u situaciju di dignem mis s podloge , btw. mousepad razer goliathus M, te prilikom vracanja natrag na podlogu imam nekakav delay, tj ko da mis odmah ne reagira prilikom vracanja natrag na podlogu, a to je u fps igrama kljucno i cesto se dogada situacija kad su clutch momenti da se to dogodi i umrem u toj situaciji jer mi mis ne reagira, ako ima netko da se kuzi u to i pojasni bio bi zahvalan. Ps mis je laserski da se zna. Sto se softwareskog djela misa tice je interesantno sve u svemu u imenu misa je jedan gumb za 'snipeanja' i tako to, ali dosta o tome. Htio sam pitat dal se isplati kupit opticki ili laserski mis i to koji. Negdje u rangu cca 400 kuna max, ali samo za fps igre CSGO, cod, bf i slicno. Ovaj prethodni mis bi ostao za igre tipa moba/rpg.

Te u obzir uzmite da imam malo vecu ruku, tj jako dugacke prste ali naviknut sam igrat i claw/palm tako da nije tolko strasno vazno to.

Htio bi cut vasa misljenja za to koji mis nabaviti, zasto, laserski/opticki, itd.

*offtopic*

Jos sam si razmisljao promjeniti podlogu, mislite li da je to potrebno , te koju tipkovnicu biste preporucili da si nabavim in the near future?

Unaprijed hvala puno svima tko odgovori, oprostite na offtopic pitanjima i game on :)

G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LeonPS3 kaže...

Pozdrav ekipo :)

.... Negdje u rangu cca 400 kuna max, ali samo za fps igre CSGO, cod, bf i slicno. ...

Roccat Kone Pure Military Optical ti je rješenje.

Koju podlogu imaš?

12 godina
neaktivan

Razer Goliathus M.

Razmisljam si o promjeni podloge, zapela mi je za oko steelseries qck+ / qck heavy ( zbog sirine )

G
17 godina
LeonPS3 kaže...

Razer Goliathus M.

Razmisljam si o promjeni podloge, zapela mi je za oko steelseries qck+ / qck heavy ( zbog sirine )

Pogledaj si i Cooler Master podloge, recimo Speed RX.

Što se tiče QCK, preporučam Heavy - ove druge su pretanke da bi bile udobne.

12 godina
neaktivan

Moze detalji misa, osobni dojmovi jer vidim preporuke vase posvuda :D

Pogledao bih recenzije, ali mobilni internet i more.. Meh 

G
14 godina

Ekipa pitanje-2-3.

Imam CM Storm(uz tipkovnicu što se miš dobija) i MX1000 i želim drugog parcova uzet no malo gledam ova 2 svoja miša,mx1000 mi je spor a cm je dovoljno brz ali neprecizan,pa me zanima kakav miš da tražim? S laserom ili optikom?

Miš mi treba za igre tipa,BBC2,BF3,BF4,WoW,Crysis 3 i takve igre.Što jeftinije to bolje :)

EDIT
Raditi će na podlozi Razer Goliathus speed.

EDIT2

Uzmite u obzir da mi je velika šapa,mogu jednom rukom bez problema koristiti mobitel od 5.2-5.5",tako da parcov mora biti dovoljno velik,probao sam kod kolege R.A.T 9 i savršeno mi leži u ruci kad je maximalno proširen,no hebiga novaca se trenutno nema za takvu masnu parcovčinu :D

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 11:02 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Optika ja sam prešao sa ovog cm devestatora na logitech g402 razlika je nebo i zemlja.Meni je Cm devestator neudoban,težak i ima grozan senzor(los tracking i puno puta se izgubi)

12 godina

Planiram kupiti novi gamerski palm grip miš za negdje cca 500kn. Igram FPS igre najviše ako je to uopće bitno. Može preporuka? Možda G502 ili Deathadder?

Hvala.

BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 15:44 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

Optika ja sam prešao sa ovog cm devestatora na logitech g402 razlika je nebo i zemlja.Meni je Cm devestator neudoban,težak i ima grozan senzor(los tracking i puno puta se izgubi)

Pa kad uzmeš u obzir da CM Devastator Combo miš+tipkovnica košta 240 kn, a sam Logitech G402 425Kn bude nekako logično da je Logitechov miš kvalitetniji samim time i bolji.

...My life, My game, My rules...
13 godina
Hrci kaže...

Planiram kupiti novi gamerski palm grip miš za negdje cca 500kn. Igram FPS igre najviše ako je to uopće bitno. Može preporuka? Možda G502 ili Deathadder?

Hvala.

preporuka za 502, i sam ga koristim

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
16 godina

bezicni gaming mis dvojba

G602 ili G700s? razlika je u 30eur a po znacajkama je kod 700 veci dpi (250-8200 naspram 500-2500) te 1000 naspram 500hz osvjezavanje

Hocu li osjetiti tu razliku ako uzmem 700?

igram wot,fps,tu i tamo CIVmanager...podosta office-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
izvone kaže...

G602 ili G700s? razlika je u 30eur a po znacajkama je kod 700 veci dpi (250-8200 naspram 500-2500) te 1000 naspram 500hz osvjezavanje

Ako ti nesmeta DPI idi na G602.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
10 godina
neaktivan
kruskar kaže...
izvone kaže...

Nisam bas siguran da ces ikad prec tih 2500 DPI, nema smisla ista preko toga. Kad vec dajes tolko para za mis zasto ne kupis neku zicnu parcovcinu?

EDIT: Roccat Tyon je u pogonu drugi dan pa ce mozda jos danas dojam. Za sad mogu samo rec da odlicno izvrsava uredske zadatke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 9:27 (ZeroC00l).
16 godina
ZeroC00l kaže...
kruskar kaže...
izvone kaže...

Nisam bas siguran da ces ikad prec tih 2500 DPI, nema smisla ista preko toga. Kad vec dajes tolko para za mis zasto ne kupis neku zicnu parcovcinu?

EDIT: Roccat Tyon je u pogonu drugi dan pa ce mozda jos danas dojam. Za sad mogu samo rec da odlicno izvrsava uredske zadatke.

Zica smeta jer imam dosta uredskog posla..pa radi lakseg manevriranja

12 godina

Ako može mala pomoć u odabiru bio bih vam zahvalan :)

Kao što sam naveo, miš je isključivo za FPS igre te bih želio da je udoban i kvalitetan palm grip miš.

Također, znam da nije prava tema za to ali nadam se da nije problem usput samo preporučiti nekakvu dobru podlogu za novi miš, negdje do 200tinjak kuna ako se u to naravno razumijete,ako ne nema veze,ima tema za to :)

1 Roccat Kone
3 Razer Deathadder
13 Logitech G502
3 Corsair Vengeance M65
BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 21:18 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice