Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.556.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

evo prije par dana stigo mi je g500s hehe dosao mi je od logitech supporta umjesto g500 jer mi je prosao lijevi klik za 0 kn odlican mis :P Logitech <3 :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
djdomi kaže...
darko099 kaže...
djdomi kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
djdomi kaže...

preporuka miša od 300-400kn, ambidextrous ili left handed. mora biti kvalitetan, sad mi je na deathadderu(miš za dešnjake, a ja ljevak, logika) već dugo vremena lijevi klik oslabio, moram ga baš dosta udariti da bi kliknulo, nekad radi ok, nekad baš sucka. i ne pretjerani problem, ali scroll-click isto slabi.

dakle, kvaliteta iznad svega. 

Koliko dugo imaš deathadder? Kako bi općenito ocjenio kvalitetu s vremenom?

Inače imaš deathadder left handed, starija verzija za 419 kuna:  http://www.edigital.hr/Zicani_mi-p40273.html

imam ga već nekoliko godina.

kvaliteta je bila negdje 2 godine dosta dobra, a onda je lagano počelo otkazivati. nije baš miš ako se treba puno klikati.

sad mi radi probleme(praktički izgubim u napadu u doti jer ne mogu koristiti lijevi klik).

ciljam na steelseries sensei raw, ali moram ga naći jeftino. na amazonu je 40$, al ne ide u hrvatsku.

Pije par dana je bio 200kn na ekupi, steta sto nisi vidio ponudu, probaj otic na ekupi pa vidi al mislim da je istekla ponuda.

na nabavi sam vidio 250kn na ekupi, šteta kaj je glossy verzija. da ima rubberized, već bi uzeo :D

cijena nazad na ~350kn. a rubberizeda nigdje nema. nemam ideje di bi tražio(ako neko zna di ima, makar i u EU dućanima, može)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan

Koliko je Sharkoon FireGlider bolji od Sharkoon Squada?

Volio bih ne potrošiti više od 100 kuna, dosta igram DOTU i razlika u DPSima i drugim sitnicama mi ne znače puno, ali neka kvaliteta i dugotrajnost da.

Isplati li mi se dati 190kn za FireGlidera umjesto 110kn za Squada uzevši u obzir gore navedeno?

3 FireGlider puno bolji izbor
0 Squad bez zamjetnih mana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li ovog miša kupit u super konzumu? Ili je ovo samo za web kupovinu?

16 godina
neaktivan

Ajmo ljudi jedna brza preporuka, prodao sam svog R.A.T-a 7, pa sad tražim nešto do 800kn. +-50kn nije bitno. Što da uzmem? Prvenstveno gaming, po mogućnosti da je bežični.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

uglavnom molio bih malu pomoc oko odabira miša :)  gledam si sharkoone- fireglider, drakoniu ili da li da idem na malo skuplje verzije darkglider  ;drakonia black

treba mi za lol, total war, starcraft, etc.

unaprijed zhvaljujem na pomoci :P 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gman kaže...

Ajmo ljudi jedna brza preporuka, prodao sam svog R.A.T-a 7, pa sad tražim nešto do 800kn. +-50kn nije bitno. Što da uzmem? Prvenstveno gaming, po mogućnosti da je bežični.

Logitech G700/G700s, broj 1 u klasi koju tražiš.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
16 godina
neaktivan

Sad se opet dvoumim između G602 i G700s. Šta vi ljudi kažete?

1 Logitech G602
11 Logitech G700S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gman kaže...

Sad se opet dvoumim između G602 i G700s. Šta vi ljudi kažete?

G602 nisam probao , G700 imam i odlican je  ( osim baterije ) , al isti vrag ko i G700S , koji ima vise DPI-a i malo je drugcije pofarbani !  G602 mi ima nekako previse tipki sa strane , a i nema punjac , vec kad se istrose baterije , stavljas druge !

Music As A Weapon !!
17 godina

Moze preporuka misa do nekih 200 kn ? lsluzio bi za igranje, poneki rad u slikama  i razno (za zenu je pa nema nekih vecih filozofija)

meni su zapeli ovi za oko pa ako nema nist bolje od ovog ,koji bi mozda bio bio - ili je ipak svejedno na kraju...

Trust GXT152

Trust GXT31

a ovaj mi je nakak favorit..

Sharkoon FireGlider Laser
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:10 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bas nemam povjerenja u Trust , bolje provjereni Fireglider , ako ima onaj crni model !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ja bas nemam povjerenja u Trust , bolje provjereni Fireglider , ako ima onaj crni model !

slažem se, fireglider daleko bolji miš, osobno sam imao trust gxt14 i blago rečeno očaj živi

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina

Sharkoon fireglider black, ima li ovaj miš negdje za kupit? Ima crveno-crna verzija, al nema nigdje crne bar je ne mogu nać. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Idem sutra u ADM, isprobati cu oba, i uzeti cu onoga koji mi bolje leži u ruci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ja isto gledao ali nisam vidio nigdje crnog. ali mi ni ovaj crveni nije los uopce...no vidjet kaj bu draga rekla....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
1.Lovac kaže...

Sharkoon fireglider black, ima li ovaj miš negdje za kupit? Ima crveno-crna verzija, al nema nigdje crne bar je ne mogu nać. :(

cropunk kaže...

ja isto gledao ali nisam vidio nigdje crnog. ali mi ni ovaj crveni nije los uopce...no vidjet kaj bu draga rekla....

Evo Vam crni Fireglider u Sophoslabu za 189 KN u Digitalu za 219kn , u Elipsu , iSHPO-u , Zeldi , Arki za 229 Kn ... !

Music As A Weapon !!
17 godina

ovi tukci u ducanu mi nisu rekli da je crni,tak da je crni dosel,zena zadovoljna.

kupljen u http://www.instar-informatika.hr/sharkoon-fireglider-laserski-igraci-mis-usb/26057

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 16:38 (cropunk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

ovi tukci u ducanu mi nisu rekli da je crni,tak da je crni dosel,zena zadovoljna.

kupljen u http://www.instar-informatika.hr/sharkoon-fireglider-laserski-igraci-mis-usb/26057

Crni je navodno bolji, tako da budi sretan :D

17 godina

a da? onda jos bolje {#}.jos jenput thx svima na pomoci :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

je li itko zna di se može nabaviti sensei raw? tražim već predugo, od naših dućana, europskih, američkih...ili je preskupo ili nema ili ne dostavlja.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel to ovo mozda? ako ne daj nam sliku onda tocno kak treba zgledat

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=+sensei+raw 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cropunk kaže...

jel to ovo mozda? ako ne daj nam sliku onda tocno kak treba zgledat

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=+sensei+raw 

ima hrpa glossya, a ciljam na rubberized verziju. 

12 godina
neaktivan

Jel može preporuka za neki miš do 300 kn ne preveliki jer imam male ruke, služio bi mi za gaming(većinom FPS) ...hvala unaprijed

i dont have enough bullets for all stupid people
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 13:53 (rusovan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Haf932 kaže...

Evo Vam crni Fireglider u Sophoslabu za 189 KN u Digitalu za 219kn , u Elipsu , iSHPO-u , Zeldi , Arki za 229 Kn ... !

Biraj ;)

Svi ga hvale, tako da valjda nećeš požalit...

13 godina
neaktivan
rusovan kaže...

Jel može preporuka za neki miš do 300 kn ne preveliki jer imam male ruke, služio bi mi za gaming(većinom FPS) ...hvala unaprijed

Steelseries Kinzu V2 Pro Silver  ( ili Rubberized black ako ga mozes naci)

Kvalitetan mis, mali i lagan. Isto nema hrpu nepotrebnih gumbica koji samo smetaju u FPS igrama.

12 godina
neaktivan

Ok hvala ali sam malo gledao i SteelSeries Kana i stvarno mi se sviđa taj SteelSeries dizajn i jednostavnost pa me zanima ako Kana vrijedi tih 50 kn više jer mi se čini da je Kana bolja verzija Kinzua i ima te dvije dodatne tipke koje bi mi dobro poslužile...

I dont have enough bullets for all stupid people
13 godina
neaktivan
rusovan kaže...

Ok hvala ali sam malo gledao i SteelSeries Kana i stvarno mi se sviđa taj SteelSeries dizajn i jednostavnost pa me zanima ako Kana vrijedi tih 50 kn više jer mi se čini da je Kana bolja verzija Kinzua i ima te dvije dodatne tipke koje bi mi dobro poslužile...

Vrijedi, Kana je izmedu Kinzua i Sensei-a,  ima bolji sensor i vise gumba nego Kinzu a opet nije jako velik mis kao Sensei.

12 godina
neaktivan

Onda ove dane naručujem Kanu pa ću napraviti opširnu recenziju kad stigne jer vidim da još nitko nije napravio Kana recenziju na Bugu...uglavnom hvala na savjetu {#}

I dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
rusovan kaže...

Onda ove dane naručujem Kanu pa ću napraviti opširnu recenziju kad stigne jer vidim da još nitko nije napravio Kana recenziju na Bugu...uglavnom hvala na savjetu {#}

ja imam same pohvale na Kanu, imao sam ga do nedavno! odlican mis nista losiji od senseia(kojeg sam takoder koristio) po meni jedina razlika od mega skupljeg brata je abnormalna tezina ostale kerefeke su totalno nebitne za gaming..LP

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
11 godina
neaktivan

pozdrav
ovako... zanima me jos neki mis do 350 kn
većinom igram lol, a povremeno zabacim i neki fps.
DPI se kreće između 1600-2500
uglavnom, imam palm grip i smeta mi kad se palac vuče po podlozi (tako mi je npr s abyssusom)
buraz mi ima r.a.t. 3 i odlican je, udobno mi stoji u šaki i super je onaj thumb rest pa nema problema s palcem.

e sad, imate kakve preporuke za miš koji bi približno odgovarao kao r.a.t., a da je možda po nečemu bolji i po čemu točno? 
ty:)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice