Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi

vidi stvarno Fireglidera može horizontalno scrolat..hvala

jel ima jos kakvi mogučnosti ...danas sam si kupio taj miš

16 godina
Drky1991 kaže...

vidi stvarno Fireglidera može horizontalno scrolat..hvala

jel ima jos kakvi mogučnosti ...danas sam si kupio taj miš

Ima jako dobar software, možeš zbilja svašta isprogramirati. Čak je i bolji od R.A.T.a(software)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 20:17 (power_user).
13 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Pozz ekipa! Kupujem gaming miš za cca 400kn. Dvojbe nebi bilo ali nigdje nije dobavljiv sensei raw rubberized... Uglavnom dvoumim se izmedlju logija g500 ili CM storm sentinela, eventualno darkglider. Što vi kažete, jer se ne mogu odlučiti? Osim ako netko zna gdje ima za kupiti sensei raw, bio bih zahvalan.

edit: ne koristim palm grip, više igram na claw ili fingertip. {#}

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 22:25 (metallic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pozz ljudi trebao bi miš za gaming do 400kn,po mogucnosti laserski jer sam cuo da su bolji u za fps igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Doca15 kaže...

pozz ljudi trebao bi miš za gaming do 400kn,po mogucnosti laserski jer sam cuo da su bolji u za fps igre.

Rabljeni Logitech G700?

Novi je oko 650kn.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran

evo samo da se pohvalim:) koristim vec 2 tjedna Steelseries Kana mis (300kn), moram priznati da mi je bolji cak od Sensei-a (650kn) kaj vise reci... čista petica od mene...LP

kana:-) kana:-)
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 23:07 (Stjepanj).
15 godina
Doca15 kaže...

Sharkoon Darkglider , Logitech G500 , CM Sentinel Advance 2 ... !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

haf sto si navalio na taj g500 mis ne valja nist. vjerujem da su prve serije bile ok al ovi novi uzas. moj crko nakon 5 mj. scrol premekan kud jos zvecka na nagle pokrete. ona tanka guma na kucistu se guli. nebi nikom preporucio taj mis. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Haf932 kaže...
Doca15 kaže...

Sharkoon Darkglider , Logitech G500 , CM Sentinel Advance 2 ... !

I R.A.T. 5 ulazi u taj rang, nisam ga probao, ali sa sedmicom sam oduševljen(a ovaj nema samo izmjenjivo odmorište za mali prst i ima senzor nešto manje rezolucije)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 15:21 (power_user).
13 godina
neaktivan

Pozz.

Jem oguće da se G500 "gubi" po platnenoj SS QCK mini?

G400 mi je radil odlično.

Dal se iplati uzeti neku drugu/bolju podlogu do nekih 100kn?

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj ga isprobat na drugoj podlozi ili malo bez podloge da vidis jel isto !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
metallic kaže...

Pozz ekipa! Kupujem gaming miš za cca 400kn. Dvojbe nebi bilo ali nigdje nije dobavljiv sensei raw rubberized... Uglavnom dvoumim se izmedlju logija g500 ili CM storm sentinela, eventualno darkglider. Što vi kažete, jer se ne mogu odlučiti? Osim ako netko zna gdje ima za kupiti sensei raw, bio bih zahvalan.

edit: ne koristim palm grip, više igram na claw ili fingertip. {#}

bump.

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
Schweini7 kaže...

Pozz.

Jos jedan dokaz da je g500 smece, bez uvrede.

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Schweini7 kaže...

Pozz.

Sve u redu, i tak sam na garanciju dobil za skoro 3 godine star mx-518. {#}

13 godina
protjeran
darko099 kaže...
Schweini7 kaže...

Pozz.

Bez uvrede ali baljezgas bezveze i vise je nego ocito da nikad nisi ni imao G500, ili imas neko platneno smece od podloge.

G400 je opticki mis, G500 laserski, i obadva ce imati probleme na odredjenim podlogama, bilo rijec o materijalu ili boji, imat ce.

I ne samo ta dva nego apsloutno svaki mis. Nijedan mis nece raditi jednako na svakoj podlozi na koju ga stavi.

A svoje bezvezno "G500 je smece" trkeljanje prodavaj negdje drugdje.

13 godina

Bio sam u nabavci i čuo iz prve ruke da da ima dosta reklamiranih g500 pa pripazite. {#}

Hvala na pomoći oko mog pitanja, nisam vas htio dva puta uznemiravati. {#}

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
metallic kaže...

Bio sam u nabavci i čuo iz prve ruke da da ima dosta reklamiranih g500 pa pripazite. {#}

Naravno da ih ima, kazem dobronamjerno da g500 nije nesto, logitech je nekad pravio super miseve, danas bas to nije slucaj, bolje je uzet g400 nego g500, jer se previse ljudi zali, sad bi naljepio sliku al je nemogu nac, imas miseve po kategorijama i u shit kategoriju spadaju g500, g9, razer mamba, a najjaci su g400, deathadder...

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
12 godina
protjeran
darko099 kaže...
metallic kaže...

Naravno da ih ima, kazem dobronamjerno da g500 nije nesto, logitech je nekad pravio super miseve, danas bas to nije slucaj, bolje je uzet g400 nego g500, jer se previse ljudi zali, sad bi naljepio sliku al je nemogu nac, imas miseve po kategorijama i u shit kategoriju spadaju g500, g9, razer mamba, a najjaci su g400, deathadder...

kaj pricas ti

15 godina
Prelose kaže...
darko099 kaže...
metallic kaže...

kaj pricas ti

1. Reče logitechov fanboy... budi objektivan. 
2. Nisam nista reko, nego sam napisao... Procitaj ponovno ako nesto nije jasno. Sve dobronamjerno... 
3. Vrijede prva dva. {#}

12 godina

ja imam r.a.t 5 i zadovoljan..dodje oko 350 kunica

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 21:28 (mariolla79).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Gdje se može kupiti Prestigio PMSG1?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:00 (Nix666).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

Pozdrav, 

Gdje se može kupiti Prestigio PMSG1?

nigdje

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
darko099 kaže...
metallic kaže...

Kad  se vec prica o reklamacijama Razer DA je najcesce na reklamacijama.

To su dobri misevi po karakteristikama, ali se cesto kvare sto pise po svim forumima, a i sam sam ih imao 3 (dobio ih na reklamaciji)

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan

Ovako Imao sam obicni logitech mis ali mi se nakon godine dana istrosio usb od njega i poceo je gubit kontakt i kad je izgubio kontakt u kljucnim trenucima mis odeeeeee. Sad trebam neki do 100 kn, da mu ne treba podloga i po mogucnosti da ima viska svijetlo

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz,

Trebam miš za igranje do 300kn (žica). Gledam Logitech G400 i G300. Koja je razlika? Malo sam gledo po logitechovoj stranici i tamo našo da G300 ima ugrađenu memoriju a G400 ne. Šta to točno predstavlja? G500 mi je malo preskup, a ni izgled moram priznat nije neki. A i vidim da ga i niste baš nahvalili ovdje :)

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 0:20 (Renault85).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Renault85 kaže...

Pozz,

Trebam miš za igranje do 300kn (žica). Gledam Logitech G400 i G300. Koja je razlika? Malo sam gledo po logitechovoj stranici i tamo našo da G300 ima ugrađenu memoriju a G400 ne. Šta to točno predstavlja? G500 mi je malo preskup, a ni izgled moram priznat nije neki. A i vidim da ga i niste baš nahvalili ovdje :)

Hvala

moja preporuka ti je SteelSeries Kana,vjeruj mi logitech g400 je super mis znam al pored ove kane {#}:-)meni  poprilicno bolji mis probao sam i sensei od 650 kn ali ova kana mi jos bolje "lezi" (i poprilicno je laksi od senseia, osobno nevolim imati ciglu u ruci).

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

moja preporuka ti je SteelSeries Kana,vjeruj mi logitech g400 je super mis znam al pored ove kane {#}:-)meni  poprilicno bolji mis probao sam i sensei od 650 kn ali ova kana mi jos bolje "lezi" (i poprilicno je laksi od senseia, osobno nevolim imati ciglu u ruci).

Thx, vidio sam tvoj post prije di ga hvališ :)
Zanima me više Kana miš u usporedbi na G400. Imam logitech već cca 8 god pa se malo previše držim toga.... Al jedva čekam vaše preporuke pa da i vidim sve druge opcije pa da malo i to proučim :)

15 godina
Renault85 kaže...

Pozz,

Hvala

G300 je simetrican i pase za lijevake i desnjake , al je velik minus sto nema bocne tipke ! Meni je G400 bolji od njega !

U tom rangu do cca. 300 kn si jos pogledaj Sharkoon Darkglider  !

Music As A Weapon !!
13 godina
Renault85 kaže...

Pozz,

Hvala

Dodao bih još, ako imaš veče ruke, g300 ti neće baš biti neki izbor. Miš je stvarno malih dimenzija... Moja preporuka je CM strom inferno(mana mu je 1 godina garancije), i logitech g400(odličan miš "klasičnog" oblika).

Inferno: http://www.bug.hr/cijene/cooler-master-mis-inferno-crni-usb-laser/203572.aspx

coffe,coffe,coffe.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice