Kad promijenis vrhunskih miseva koliko sam ih ja promijenio mozes pricati o misevima. A tad ces znati da a4tech i logi ne mozes ni u isti pasus a kamoli recenicu staviti. dotle mozes lupati gluposti a mi cemo se smijati.
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša
- poruka: 6.061
- |
- čitano: 1.257.713
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Kad promijenis vrhunskih miseva koliko sam ih ja promijenio mozes pricati o misevima. A tad ces znati da a4tech i logi ne mozes ni u isti pasus a kamoli recenicu staviti. dotle mozes lupati gluposti a mi cemo se smijati.
Ako bi mi mogli malo pomoci kupio bi si gaming mouse do 200kn mislio sam sharkoon fireglider,ali ako imate bolje prijednloge rado cu ih prihvatit
dobro a koji je bolji ocz eclipse ili fireglider
Postoje miševi za 80Kn koji rasturaju mnoge skuplje.
Radi se o Verbatim Rapier V1 i V2 u Protisu.
V2 je nešto "prirodnijeg" oblika dok je V1 boljih karakteristika.
A do 200 Kn dobar je i Sweex Nitro.
To što ljudi kažu "imam mali monitor pa mi ne treba puno dpi" su gluposti. To je čisto da sami sebe tješe što nemaju miša s više dpi. Što više dpi to bolje, nebitno koliki je monitor.
Kad dođete do razine da ste toliko precizni da idealno upravljate mišem kursurom po ekranu uz skoro nepostojeći pomak ruke, onda ste tek precizni.
Fireglider šilji MX518 svaki dan u tjednu i dvaput u nedjelju.
Do 200kn Fireglider-u nema premca. Naisplativiji mis. BTW Danny i ja sam nabavio R.A.T-a. Nakon razmisljanja izmedju njega i G700, i uz njega tipkalo.
Daću rođaku Abysusa, a on meni G9X.
Ja mislim da je to OK.
Daću rođaku Abysusa, a on meni G9X.
Ja mislim da je to OK.
Hoce se sa mnom tako mjenjati, imam i ja Abyssusa. To je jedan veliki fail sa njegove strane.
Ma ludjak...Ovo je narucio:
http://shop.steelseries.com/index.php/mice/world-of-warcraftr-cataclysmtm-mmo-gaming-mouse-1.html
Hehehhehehe
A prva na listi osobina je ova:"16 million illumination choices with 3 intensity and pulsation levels". ;)
Pravi gamerski ;)
Hehehhehehe
A prva na listi osobina je ova:"16 million illumination choices with 3 intensity and pulsation levels". ;)
Pravi gamerski ;)
:)
Tebe te lampice fakat diraju u jedno posebno mjesto ha? ;-)
Da me diraju imao bi takvoga ;)
Al davno prerastao igracke tako da kupujem samo prave miseve ;)
Jedini mis koji me trenutno kopka je rat 9 al trenutno sam zadovoljan ergelom koju imam ;)
I zamisli niti jedan ne svijetli ;)
Da me diraju imao bi takvoga ;)
Al davno prerastao igracke tako da kupujem samo prave miseve ;)
Jedini mis koji me trenutno kopka je rat 9 al trenutno sam zadovoljan ergelom koju imam ;)
I zamisli niti jedan ne svijetli ;)
Ne, ne, nisi skužio, rekao sam to sa negativnim prizvukom. :)
Znam da se uvijek zgražaš kad je jedna od glavnih specifikacija lampica i sl.
Sjećam se da si jednom poludio jer je netko tražio "miš koji svijetli". :)
Skuzio sam ja ali se od tebe ne ljutim ;)
Ako ti to smeta ja tu ne mogu nista ;)
Ma ne smeta to meni ali ako je najvaznija osobina ( a ocigledno jest jer je prva na spisku) ovo "16 million illumination choices with 3 intensity and pulsation levels" a kosta 89,99 EUR-a meni je to presmijesno a gameri i "gameri" ovdje tvrde da su ganmerski jer imaju veliki dpi veliki G (ma sta to bilo) ;)
Meni je to smijesno a vi me objesite ;)
Ajmo jos malo o ovom senzacionalnom misu.
- Over 130 predefined commands for drag-and-drop macro creation ----- ko moze zapamtiti ovoliko komandi tj. kombinaciji tipki al ok.
- Superior ergonomics --- jel to znaci da pase u svaku ruku???????? budalastina
- HD laser sensor technology --- google ne poznaje ovaj pojam. Volio bih da mi agmeri objasne sta ovo znaci
EDIT Ja poludio?????????? Jedan jedini put kad sam emotivno reagovao ovdje jeste kad su me vrijedjali na nacionalnoj osnovi a niko nije reagovao al to je davno bilo.
Ja btw isto ne volim lampe, što diskretnije to bolje. :)
EDIT Ja poludio?????????? Jedan jedini put kad sam emotivno reagovao ovdje jeste kad su me vrijedjali na nacionalnoj osnovi a niko nije reagovao al to je davno bilo.
Sad sam ti htio dat kompliment, al neču jer ču naljutit velik dio foruma.
Živio Logi i njegov način komunikacije
Sad sam ti htio dat kompliment, al neču jer ču naljutit velik dio foruma.
Živio Logi i njegov način komunikacije
Zasto bi kompliment ikoga uvrijedio? Al ok. Vazna je namjera ;)
Hvala. Valjda.
Ja imam Abyssusa i zadovoljan sam, veliki nedostatak je manjak tipki, al kome ne smeta, Abyssus je dobar izbor. Cekaj Sharkoona, neces pozaliti.
Zasto bi kompliment ikoga uvrijedio? Al ok. Vazna je namjera ;)
Hvala. Valjda.
Tom mojom izjavom, koju bi izjavio, kompliment bi išao tebi, ali bi uvrijedio (ne velik) nekolicinu na forumu.
BTW. da ne bude off, ima li tko CM Inferno??
Mislio sam se dal ga naručit iz Deutschlanda ili ne.
Pa ako ima tko da da kakav utisak iz prve ruke.
Odoh gledat nastavak utakmice pa se kasnije vratim pročitat šta kolege pišu
Jel znate možda rebrandiranog modela od Canyona koji je isti ako A4Tech x-718bk. Vidio sam ga u Mercatora u tehnike i dodje 141kn. Od 2 Canyona u ADM-a jeli jedan od njih.
Ja imam Abyssusa i zadovoljan sam, veliki nedostatak je manjak tipki, al kome ne smeta, Abyssus je dobar izbor. Cekaj Sharkoona, neces pozaliti.
Ja sam imao sam nekog Logitecha od 100kn. Solidan mis, ali sam se preporodio nakon sto sam uzeo Abysusa i Goliathus Control.
Navodno sa Goliathus Speed Aby ima problem sa jitterom. Isto kao i Deathadder, ali kod ovoga je to valjda rijeseno sa novim firmwareom. Navodno.
Na Logitechove ups Logicove komentare, što se miševa tiće, se više ni ne osvrćem. Odavno.
Jednostavno nema smisla.
A ovo što pitate za Kudos vs G500 vs CoolerMaster Storm vs G9x.
G500 je inferioran Kudosu. G500 ima neke gadne mane koje Kudos nema, a po karakteristikama skoro isto.
CoolerMasterov najjači pak nudi takoreći isto što i Kudos, za 100 - 150 Kn više.
G9x je pak nešto drugo. On i puno više košta.
Nisam valjda rekao da Kudos mete sve do 600 Kn? Mislio sam VEČINU. Miš za 350-400 Kn.
Ajde kad si već toliko zapeo da g500 nije dobar reci mi koje su mu to mane u odnosu na kudosa.ja po specsikma vidim samo prednosti u korist g500.
I da cijena g9x je pala na 450 kn a zašto kažeš da je on pak nešto drugo.Tehnika je ista kao i kod g500