Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.041
|
čitano: 1.582.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Vidim , lijepa cijena ce biti kod nas za mehanicku Logitech G710+ !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, nažalost!

A taman sam joj se poveselio.

Ali ako ništa, mehaničke tipkovnice barem imaju dobar napredak kod nas!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da su joj smjestili ekran i vise boja za osvijetljenja bila bi pun pogodak za mene !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Haf932 kaže...
ByteRat kaže...

Lijepi pozdrav svima!

Zamolio bih za savjet pri kupnji nove tipkovnice. Cjenovni rang je izmedju 700 i 800kn, preko toga ne mogu. Tipkovnica bi se najvise koristila za igranje razlicitih igara, dakle tu spadaju i mmoi i strategije, sve zivo osim sportskih simulacija i voznji te naravno za povremeno tipkanje poduzih tekstova. Stoga mi je vazno da su tipke ugodne i da ne moram nabijat po njima :) Preferiram niske tipke no nije nuzno. Isto tako volio bih da tipkovnica ima osvjetljene tipke. Ima li nesto dobro i kvalitetno sto bi udovoljilo mojim zahtjevima za ove novce? Unaprijed hvala svima na odgovorima!

Mehanicka i s crvenim osvijetljenjem - CM Storm Trigger na akciji , ko stvorena za tebe !

Evo samo da se javim i zahvalim svima na preporukama. I da, javljam se sa nove tipkovnice XD Uglavnom na kraju sam se odlucio za gore navedenu - Storm Trigger i moram priznat nisam zazalio ni lipe. Isao sam prvo isprobat u trgovinu, nije mi bas bilo da kupujem na slijepo, cisto da osjetim tipke pod rukama i stvarno sam ostao jako ugodno iznenadjen sa time kako se ponasa mehanicka tipkovnica pod prstima. Zadnji puta sam tipkao na mehanicku prije cca 15 godina i tad je bilo katastrofa, bila je uzasno glasna, tipke su se tesko stiskale itd. Ali vidim da je od tada itekako napredovalo. Ovo je stvarno divna promjena iako moja stara tipkovnica sa silikonskim membranama nije bila nista posebno neudobna. Ali stvarno nakon sto sam isprobao nije mi jasno zasto bi itko tko planira potrosit malo vise novaca na tipkovnicu isao na ikoji drugi izbor osim mehanicke :) Odaziv je fantastican, tipke izuzezno ugodne, cijela tipkovnica je perfektno dizajnirana da ne umara ruke, svjetlo je odlicno pogodjeno da ne smeta i ne odvlaci pozornost s monitora... ma ne znam, evo stvarno sam jako zadovoljan s ovom tipkovnicom i mogu ju svakome dalje preporuciti :)

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
15 godina

U Links stigle dugo ocekivane tipkovnice Sharkoon Skiller , Sharkoon Tactix ! modela Nightwriter jos nema !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

U Links stigle dugo ocekivane tipkovnice Sharkoon Skiller , Sharkoon Tactix ! modela Nightwriter jos nema !

To membranske?

17 godina
drakula789 kaže...
Haf932 kaže...

To membranske?

Naravno da jesu.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
drakula789 kaže...
Haf932 kaže...

To membranske?

Da !  Ako si ocekivao mehanicke za takvu moras izdvojit 500-tinjak kn !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Ja sam danas naručio Corsair K60 pa budemo vidjeli dal vrijedi išta {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ovako ... uzeo bi novu tipkovnicu ... samo da je sto tisa ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cijena?

Mebranska ili mehanička?

Grad, dućan, plaćanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, trebala bi mi pomoć u odabiru tipkovnice. Trenutno imam neku hp-ovu i kako sve više vremena posvećujem gamingu želim pronaći neku kvalitetnu tipkovnicu. E sad cijena nebi trebala prelaziti 350-400kn. Neznam ima li mehaničkih za tu cijenu. Probao sam kod frenda blackwidow i odlična je ali nažalost nemam toliko novaca(a treba mi i headset). Svi prijedlozi dobrodošli!

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina

Logitech G105 ! Za mehanicku moras izdvojit kojih 500kn !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Izgleda dobro! otić ću u links pa vidjeti, nego valjalu li gore spomenute sharkoon skiller ili tactix? ne izgledaju loše a ne koštaju previše, nisam ekspert za tipkovnice za nebih znao ništa o njima

15 godina

Skiller se po review-ima pokazala odlicna za tu cijenu ! Za Tactix nisam citao !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Ova tipkovnica Logitech G105 što više gledam o njoj sve mi se više sviđa, čini se odlična za tih ~400kn i ima čak led osvjetljenje. Još ću razmisliti par dana pa odlučiti Haf932 Hvala!

15 godina
neaktivan

G105 mi se sviđa, iako na osnovu samo onoga koliko sam isprobao u dućanu.

Mislim da se nećeš razočarati!

Ako možeš probaj ići na COOLERMASTER STORM QUICKFIRE RAPID red ili black!

EDIT: Sad radi!

EDIT: Ako ti je bitan numerički dio, STEELSERIES 6GV2

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 0:11 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
godo kaže...

G105 mi se sviđa, iako na osnovu samo onoga koliko sam isprobao u dućanu.

Mislim da se nećeš razočarati!

Ako možeš probaj ići na COOLERMASTER STORM QUICKFIRE RAPID red ili black!

Link ti ne radi...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
godo kaže...

Cijena?

Mebranska ili mehanička?

Grad, dućan, plaćanje?

zagreb, cash, ducan nije bitan 
svejedno da je kvalitetna ....  

13 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
godo kaže...

Cijena?

Mebranska ili mehanička?

Grad, dućan, plaćanje?

zagreb, cash, ducan nije bitan 
svejedno da je kvalitetna ....  

http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-logitech-g19-gaming-keyboard-lcd-crna-usb-retail&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.169

13 godina

Danas sam si uzeo sharkon tactix i na prvu sam pre zadovoljan.

http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-sharkoon-tactix-crna-us-layout-usb&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.201.060

Nisam htjeo ići na skiller-a koji ima hrpu dodatnih tipkica jer ih jednostavno ne koristim i ne trebaju mi. Za te pare od 99kn mislim da nema bolje. Palm rester udoban, ali su ga mogli malo pojačati sa više plastike. Ogromne gumirane i nazubljene zamjenske tipke za igranje prva liga, jedino je malo čudan osječaj kod tipkanja. jedina zamjerka USA layout i mali backspace.

edit. evo slike{#}

Znači ima dvije gumirane nožice na dnu tipkovnice, s gornje strane su standardne nožice za povečavanje visine, a na odmorištu za dlanove su još dvije gumirane nožice. Skužio sam da sa doljnje strane tipkovnicde postoje i kanalići za kabel pa postoji mogučnost izvedbe kabla s ljeve i desne strane tipkovnice. Eto {#}

1. 1.
2. bez pr 2. bez pr
3. ogromne gumirane tipke 3. ogromne gumirane tipke
4. palm  rester s doljnje strane lagano djeluje šuplje 4. palm rester s doljnje strane lagano djeluje šuplje
5. kanalići za kabel 5. kanalići za kabel
6. kanalići na bočnim stranama po 1 lijevo i desno 6. kanalići na bočnim stranama po 1 lijevo i desno
7. dvije gumirane nožice na dnu tipkovnice 7. dvije gumirane nožice na dnu tipkovnice
8. muški 8. muški
9.ženski 9.ženski
10. logo 10. logo
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 10:59 (letece_prase).
Moj PC  
8 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

Jel mi mozes rec jel se palm rest negdje zaljepi ili sta? nisam vidio da ima neki utor da se stavi

15 godina

Vidi se na 4. slici da ima kopče kojima se prikopča za tipkovnicu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Da imaš na 4. 8. i 9. slici. Ženski utor je na tipkovnici, a muški na odmorištu. Je malo "labavo" na toj desnoj strani odmorišta za dlanve kad su zadnje nožice spuštene, ali kad su dignute pravo dobro stoji{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

šta mislite kolko vrijedi logitech g510 kupljena prije 2 mjeseca ali upotrebljavana 2 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam pomoč u odabiru mehaničke tipkovnice. Najviše mi treba za igre ali i puno pisanja...mora imati osvijetljene tipke. Cijena mora biti od 500 do 600 kn max. Vidim da večina tih skupljih tipkovnica nema hrvatske znakove ali ja baš hoću tipkovnicom sa hrvatskim znakovima ali da su i oni osvijetljeni, da nisu samo zalijepljene naljepnice. {#}

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I da ti pjeva još? Do 600 kn sa svime navedenim mislim da nema šanse u tom cjenovnom rangu

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

I da ti pjeva još? Do 600 kn sa svime navedenim mislim da nema šanse u tom cjenovnom rangu

Zahtjevi uopće nisu nerealni.. Zar su troškovi proizvodnje mehaničke tipkovnice takvi da mora koštat 10 puta više nego membranska? Ovo što je naveo membranska 150-ak kuna mislim da može nać.. Cijene mehaničkih su brutalno nerealno previsoke i dok god ne dođu na zdrave cijene, ja ću pisat po jeftinim kliketušama.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

Očito jesu kad drže cijenu i kod nas i vani. On traži mehaničku i kažem da je za tu cijenu sa svime navedenim što on traži neće naći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Trebam pomoč u odabiru mehaničke tipkovnice. Najviše mi treba za igre ali i puno pisanja...mora imati osvijetljene tipke. Cijena mora biti od 500 do 600 kn max. Vidim da večina tih skupljih tipkovnica nema hrvatske znakove ali ja baš hoću tipkovnicom sa hrvatskim znakovima ali da su i oni osvijetljeni, da nisu samo zalijepljene naljepnice. {#}

Ajde kad bi se protegnuo još do 700 kn bi se moglo što naći?

Axtross_Hr - Origin
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice