Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.080.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
191x7 kaže...
Kresimir4 kaže...

Mislio sam uzeti G430 600kn, i sada citam da mikrofon nije nesto... a to mi je najvaznije, 600kn a mikrofon nije nesto wtf... dajte preporučite mi neke koji ima super mikrofon :/

Ajme koliko je tom smeću cijena otišla gore. Za te novce kupuje se Kingston HyperX Cloud Core i nema zafrkancije.

Nemogu a da ne komentiram

To "smeće" imam ja,i prezadovoljan sam s njima,zvuk je jako dobar i svidja mi se sto imas poseban app gdije mozes namjestat bass i sve te gluposti+7.1 Dolby surround,malo je reci da su slusalice *ebene,platio sam ih 530kn i nije mi zao tih novaca i nemoš mi govorit kak su smeće,isto tako kad sam gledao reviewe o njima,naisao sam na jednu tablicu gdije je popis svih najboljih slusalica do 100$,na prvom mjestu su bile HyperX Cloud a na drugom G430...Shvaćam da si fan Hypera,ali nemozes pljuvat po ovima a odlicne su...

A ovo za mikrofon,ono solidan je,ja nemam nikakvih problema s njim niti itko drugi kad pricam s nekim.

11 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
Darko1983 kaže...

Problem: Dakle baka ne čuje dobro, dođu gosti, ona pojača telku da se više ne čujemo međusobno.

Dakle trebao bi neke bežične slušalice za telku, nije potreban mikrofon, nije potrebna nikakva ekstra kvaliteta zvuka, nešto best buy

hvala

Da li bi ovo bilo ok?

Slušalice ARCTIC Sound P402 BT, bluetooth, bežične - 217,00 kn

https://www.links.hr/hr/slusalice-arctic-sound-p402-bt-bluetooth-bezicne-100506482

ili ima nešto jeftinije/bolje da zadovoljava gornje potrebe?

EDIT: sorry, ove se baš spajaju preko bleutootha, tako da otpadaju za TV.... Dakle nešto slično, ali da imaju neku "bazu" koja se normalno može spojiti na TV

EDIT2:

Samo da javim da sam na kraju kupio

Slušalice bežične PHILIPS SHC5100/10 Wireless RF

cca 380kn u Chipoteci i odlično odrađuju posao

TV je neki Samsung star cca 1 godinu, sličan kao ovaj:

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 8:44 (Darko1983).
14 godina

Može samo provjera od kolega koji to prate za Kingston HyperX Cloud. Razlika između Core i non Core verzije ?? Koliko sam ja shvatio tehnički (dakle kvaliteta zvuka su iste) su identične ali paket je bogatiji kod obične verzije ?? Isto tako verzija sa souround opcijom Cloud II je li što bolja osim što donosi 7.1 ?? Probao sam kod frenda malo Core verziju i nisu loše a sad im je cijena u Mikronisu odlična. Imaju li kakav sfotware za podešavati kao equalizer ili ??

11 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Može samo provjera od kolega koji to prate za Kingston HyperX Cloud. Razlika između Core i non Core verzije ?? Koliko sam ja shvatio tehnički (dakle kvaliteta zvuka su iste) su identične ali paket je bogatiji kod obične verzije ?? Isto tako verzija sa souround opcijom Cloud II je li što bolja osim što donosi 7.1 ?? Probao sam kod frenda malo Core verziju i nisu loše a sad im je cijena u Mikronisu odlična. Imaju li kakav sfotware za podešavati kao equalizer ili ??

Core je verzija bez potenciometra i on/off tipke za mikrofon na kablu. Također, Core po defaultu kao output ima samo jedan audio konektor, a non Core ima zasebne konektore za mic i slušalice. I s jednima i s drugima u paketu dobiješ adapter tako da obje verzije funkcioniraju i na PC-u i na PS4.

Za Cloud II ne bih znao, a što se tiče softwarea - s njima ne dolazi ništa, a pretpostavljam da ni nemaju nešto službeno. Možeš skinuti neki VoiceMeeter ili sličan software pa ih podešavati preko njega. 

14 godina

Znači nema razlike u kvaliteti zvuka ?? To je jedino što mi je bitno jer mikrofon mi ne treba manje više a potenciometar nije drama jer mogu mjenjat glasnoču na računalu !!

11 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Znači nema razlike u kvaliteti zvuka ?? To je jedino što mi je bitno jer mikrofon mi ne treba manje više a potenciometar nije drama jer mogu mjenjat glasnoču na računalu !!

Ne bi trebalo biti.

17 godina

prema ovom testu najisplativije slusalice su Panasonic RP-HTX7

cca 50 dollara

(G)jokaCRO ingame
13 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Za sada su mi Sharkoonove H10 slusalice favorit, ali me zanima da li su Trustove GXT 340 ili mozda Natec GenesisH59 bolje od H10?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pričekaj, ako ti nije hitno. Sad će ti stići Cloud Revolver. Bile su na testu i jednako su dobre, ali znatno udobnije od običnog Corea.

Ako želiš iskreno, taj virtualni 7.1 je totalno nevažan. Uzmi običnu stereo verziju (osim ako ti iz nekog razloga paše imati USB konekciju a nemaš USB zvučnu). Virtualiziranje surrounda ionako rade gotovo sve modernije igre i možeš ga čuti i sa stereo sluškama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 16:32 (Danny_HR).
14 godina

Hvala na savjetu. Imam ja sada već surround 5.1 slušalice a i čitao sam da to nije ionako prava stvar te mi je važnije da su kvalitetne slušalice audio nego sam surround tako da sam rezervirao ove a i taman su bile zadnje . I mislio sam da će to planit po toj cijeni. Probao sam ove Core kod frenda malo i meni su udobne.

P.S. Sutra mi dolaze pa da vidimo .

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 14:19 (itomic009).
17 godina
neaktivan

Sigurno ćeš biti zadovoljan. 

Al ovaj Cloud Revolver je kao da imaš oblake na glavi. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 16:32 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Moze preporuka headseta ili headphone za 300kn, sama cijena slusalica ne smije prelaziti 300kn, jer racunam i dostavu. Mikrofon imam, tako da i nemora biti headset. Trebaju mi najvise za gaming, ali i ponekad za glazbu.

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Sigurno ćeš biti zadovoljan. 

Al ovaj Core Revolver je kao da imaš oblake na glavi. :)

Jesi siguran da na kvalitetnom izvoru i opremi te Revolver imaju dobar zvuk kao Core? Malo mi je to teže povjerovati.

Ako je nekome Core neudoban, deblji padovi s eBaya/Amazona čine ih puno udobnijima a dođu 5-15€ ovisno o izvedbi.

Edit: Nisam te dugo vidio na forumu. Welcome back.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 16:13 (191x7).
17 godina

taj core je nesumljivo odlican headset, ali mozda se jednostavno nekome ne sviđaju. ko naprimjer meni, a isto tako sigurno ima jednako dobrih alternativa..

Pa nebi bilo loše nešto drugo ljudima preporučiti

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Za te novce mislim da nema.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina

Budući da je Func hs-260 pobacio po pitanju kvalitete ( svima isto puca na istom mjestu) dučan magazin RS mi nudi zamjenu za iste slusalice naravno u istom rangu cjene.  za oko mi padaju ove http://www.magazinrs.hr/kingston-hyperx-cloud-gaming-headset-black-53mm-drivers-detachable-microphone-aluminium-construction-cable-length-and-type-1m-2m-extension-10cm-iphone-ean-740617228014/KHX-H3CL%2FWR/product/ Hvale ih po pitanju kvalitete i navodno su jako izdržjive po pitanju dugog korištenja. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 12:35 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Budući da je Func hs-260 pobacio po pitanju kvalitete ( svima isto puca na istom mjestu) dučan magazin RS mi nudi zamjenu za iste slusalice naravno u istom rangu cjene.  za oko mi padaju ove http://www.magazinrs.hr/kingston-hyperx-cloud-gaming-headset-black-53mm-drivers-detachable-microphone-aluminium-construction-cable-length-and-type-1m-2m-extension-10cm-iphone-ean-740617228014/KHX-H3CL%2FWR/product/ Hvale ih po pitanju kvalitete i navodno su jako izdržjive po pitanju dugog korištenja. 

Po kvaliteti su odlične, ali cijena je previsoka. Možeš ih i za 100 kn jeftinije nabaviti. 

17 godina
Kewin kaže...

Uzmi ih.

blowfish_cro kaže...
Kewin kaže...

Po kvaliteti su odlične, ali cijena je previsoka. Možeš ih i za 100 kn jeftinije nabaviti. 

Sta to njemu znaci?

Ako mu nude HyperX u zamjenu neka ih uzme sta bi trebao sad reci da nece...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina

Nudi mi se sve uz zamjenu iz tog dučana a i uz nadoplatu naravno... Meni su slušalice must have za gaming jel u kući imamo dvije male bebe pa zvučnici od 2x 140 wata nisu baš izbor...  Gledam imaju i ove slušalice za pedesetak kuna više http://www.magazinrs.hr/kingston-hyperx-cloud-gaming-slusalice-crvene/king-hx-cloud-r/product/ ali kolko mi se čini boja je drugačija samo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 12:58 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PCGN kaže...

Moze preporuka headseta ili headphone za 300kn, sama cijena slusalica ne smije prelaziti 300kn, jer racunam i dostavu. Mikrofon imam, tako da i nemora biti headset. Trebaju mi najvise za gaming, ali i ponekad za glazbu.

Netko?

12 godina
neaktivan
PCGN kaže...
PCGN kaže...

Netko?

ja sam ti htio predlozit da narucis Superlux HD681 Evo preko combo.hr ali izgleda da su odnedavno i oni izjednacili cijene kao sto su i u drugim trgovinama, taman bi izaslo sa postarinom 300 kn
mozda obicne HD681 koje su oko 210 kn(+30 kn dostava)  ili ih mozes narucit preko gearbest-a za manje od 18$ cca 120 kn, najniza cijena do sad na njihovoj stranici... i opcenito :)
pogledaj koji video i recenziju za ovaj model pa ako ti odgovara naruci

13 godina
neaktivan
Molim preporuku za best buy slusalice sa mikrofonom do 150...treba mi za klinca koji nije bas pazljiv...nesto tipa sharkoon rush

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
irrelevant kaže...
PCGN kaže...
PCGN kaže...

Netko?

ja sam ti htio predlozit da narucis Superlux HD681 Evo preko combo.hr ali izgleda da su odnedavno i oni izjednacili cijene kao sto su i u drugim trgovinama, taman bi izaslo sa postarinom 300 kn
mozda obicne HD681 koje su oko 210 kn(+30 kn dostava)  ili ih mozes narucit preko gearbest-a za manje od 18$ cca 120 kn, najniza cijena do sad na njihovoj stranici... i opcenito :)
pogledaj koji video i recenziju za ovaj model pa ako ti odgovara naruci

Koje su razlike između obicnih HD681 i tih boljih?

15 godina

Uzeo hyper x cloud, Što se tiče func slušalica izbjegavajte ih u širokom krugu firma je kupljena od fnateca i samim time na neki način ne postoje (makar pružaju support preko fnatekove stranice i ja sam preko tog istog suporta uzeo nove jastučiće) Kvaliteta plastike je loša i počne pucati nakon 4-5 mjeseci. Meni su pukle na 4 mjesta na 2 napukle, I nisam jedini u linusovoj recenziji u komentarima imate sve a sami uvoznik nije imao problema sa reklamacijom jel je bio svjestan da su slušalice napravljene od katastrofalno loše plastike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 19:36 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Dvoumio se između funca tog, i HyperX Clouda, jučer pala odluka na HyperX i ovo je savršenstvo. Nemogu se skinut s njih, odličan sound, isprobano u cs:go i poslušano dosta mjuze raznih žanrova. Udobnost čista petica, zvuk također, mic prosječan. Ionako sam ih uzeo samo zbog udobnosti i zvuka. 9/10 would recommend. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Super! ja eto iskreno mi je žao što sam potratio oko 6 mjeseci sa funcom najviše mi je žao mikrofona koji je uber odličan, Evo sutra idem po hyperXcloud pa se nadam najboljem :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 20:32 (Kewin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PCGN kaže...

Evo model je ''unaprijedena'' verzija obicnih HD681, osim drugacijeg izgleda kod Evo je kabel odvojiv, dobijes od 1m i 3m, takoder dobijes dodatni set velur jastucica koji su pozeljna izmjena na svim SL modelima koji po defaultu dolaze sa pleather jastucicima zbog udobnosti
razlika u zvuku izmedu ova dva modela se osjeti iznad 1kHz gdje su na Evo ublazili visoke za koje je dosta ljudi govorilo da su preizrazajni, ali se to da sredit preko EQ-a, stavljanjem dodatnog sloja spuzve ispred drivera ili ugradnjom filtera naravno ako ti budu smetali, super je sto imas opcija za modiranjem pa si mozes cak malim izmjenama utjecat na zvuk te tako nastimat onaj koji tebi najbolje odgovara

9 godina
neaktivan
irrelevant kaže...
PCGN kaže...

Evo model je ''unaprijedena'' verzija obicnih HD681, osim drugacijeg izgleda kod Evo je kabel odvojiv, dobijes od 1m i 3m, takoder dobijes dodatni set velur jastucica koji su pozeljna izmjena na svim SL modelima koji po defaultu dolaze sa pleather jastucicima zbog udobnosti
razlika u zvuku izmedu ova dva modela se osjeti iznad 1kHz gdje su na Evo ublazili visoke za koje je dosta ljudi govorilo da su preizrazajni, ali se to da sredit preko EQ-a, stavljanjem dodatnog sloja spuzve ispred drivera ili ugradnjom filtera naravno ako ti budu smetali, super je sto imas opcija za modiranjem pa si mozes cak malim izmjenama utjecat na zvuk te tako nastimat onaj koji tebi najbolje odgovara

Znaci nema neke velike razlike u zvuku između obicnih i EVO? Ti dodaci i kablovi me ionako ne zanimaju, bitan mi je kakav je zvuk. Nezz da sada te obicne narucim ili Sharkoon H10? Jel ko koristio te obicne HD681 i kakve su?

14 godina

I ja odlučio uzet HyperX Cloud iz Mikronisa na akciji ali zahvaljujući super informiranosti njihovog radnika sam ostao bez istih. Katastrofa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice