evo danas sam prije smjene imao vremena da malo odvrtim slušalice
problem koji sam naveo vezan za pucketanje, nije problem do slušalica, tj do file-a je ili nečeg drugog
probao sam isti file sa sluškama od moba, sa 7h, na relatek i na ss zvučnoj, u svakoj od tih kombinacija pucketanje se čuje
dakle nije problem do slušalica u tom pogledu
dok ono što sam napisao za lijevu slušalicu, kao da neki dio nije dobro pričvšćen ili je labav, stoji
naime
dok slušalice uštekam u relatek na lapu, jačina zvuka im je duplo manja, tj ss zvučna mi daje puno jači zvuk, ako ne i tri puta jači
te zbog toga jer je zvuk na ss zvučnoj dosta jači, to se lakše primjeti i može se lakše razaznat, a na relatekovoj se isto može uvidjet ali malo teže (razumljivo jer je output koju daju šlušalice drugačiji, tj jači /slabiji)
isto tako, pošto je na ss zvučnoj jači zvuk, kod bassa mi se isto čini da uz to što se kao ta plastikica / zujanje / zveckanje čuje, se zna tu i tamo onako lagano čuti nekad kao i kod kolege koji je imao situaciju kao da je membrana ili nešto drugo plesalo
centro.hr mi je rekao da ako šaljem proizvod na servis preko njih, tj kod njih u trgovinu i onda da oni proslijede na servis i ide putem overseasa, da oni snose troškove transporta, što mi je plus i sve više razmišljam o tome da ih kontaktiram i pošaljem ih
s druge strane, s obzirom da ovisno o zvučnoj kartici i testovima, možda ovi na servisu to što ja čujem neće primjetit i reć će da je sve uredu sa njima, neće biti zamjene ili popravka, te će ih poslati nazad i naplatiti mi recimo dijagnostiku uređaja od 100 kn...
da budem tjedan dana bez njih dok bi se to riješavalo nije mi neki problem, jedino me malo strah u vezi toga dal bi oni primjetili iste stvari kao i ja...
za sad me više vuče na to da kad ću moć, da dogovorim slanje paketa sa overseasom k njima, pa da to pogledaju