Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.082.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
infeqt0r kaže...

Prije bih uzeo Medusa NX za te novce, nemam pojma kakav je Triton.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Pozz..  zna li itko gdje mogu nabaviti kod nas zasebno ove kukice od slusalica sto se zakače za uši  . Hvala

http://www.ronis.hr/sony/190/slusalice-sony-mdr-as41exb-/MDR-AS41EXB/

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može preporuka nekih wireless sluški za igranje ps3? Cijena bi bila do 400 kuna. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Šta se isplati kupiti do 400kn ja nekako cijelo vrijeme ciljam na G230 + 7.1 zvucna. To bi ovih dana narucio, ima sta bolje? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
parlel kaže...

Šta se isplati kupiti do 400kn ja nekako cijelo vrijeme ciljam na G230 + 7.1 zvucna. To bi ovih dana narucio, ima sta bolje? 

Zašto 7.1 zvučna? Imaš 7.1 zvučnike ili? G230 je 2.0 odnosno stereo headset. A ako na njemu želiš virtualnih 7.1 to možeš s nekom zvučnom tipa Asus Xonar DGX pa čak i na integriranoj ako koristiš Razer Surround softver (besplatan).

11 godina
neaktivan

Ja sam mislio uzet 7.1 USB i spojit s G230, ne kuzim kako mislis mogu imat 7.1 na intergriranoj zvucnoj. Uglavnom ono sto mene zanima je dal ima jos kakvih prijedloga za sluske ili da idem sa G230

17 godina

Koju 7.1 USB zvučnu si mislio uzeti? Nadam se ne neku od 30-50 Kn (poštena USB zvučna košta barem 10 puta toliko).

Mislim, ako baš moraš 7.1 USB zvučnu i G230, ta onda si uzmeš G430 jer je G430 u biti G230 druge boje koji dolazi u kompletu s USB 7.1 zvučnom.

7.1 virtualni surround možeš imati s bilo kojom zvučnom, baš kako sam i napisao, samo trebaš Razer Surround program i to je sve.

G230 ima vrlo dobar zvuk, jedina zamjerka koju neki ljudi imaju je relativno grub materijal na školjkama (izvrstan za održavanje/pranje ali malo grub za kožu).

13 godina
protjeran

ovako rikavaju mi moje Plantronics GameCom 307, tj mikrofon se jedva cuje, desni zvucnik takoder, posto su sluske pod garancijom u linksu koje druge da uzmem do max 250kn inace sam bio prezadovoljan zvukom!??

http://www.links.hr/artikl-100.506.385

tx!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
11 godina
neaktivan
Hvala na odgovorima! Sutra cu narucit G230 i instalirat taj Razerov Surround program. Malo probat kako ce sve to radit skupa,pa javim. Uglavnom cuo sam da je USB zvucna na G430 ocajna. A sto se tice USB zvucne mislio sam nekad narucit preko ebaya od steelseriesa neku..
17 godina

Pa, u Steelseries USB zvučnim karticama je C-Media čip, baš kao i u toj Logitech što dođe uz G430.

Nećeš se time baš usrećiti. Bolje ušparaj koju kunu za OK zvučnu ako ti integrirana nije dovoljno dobra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Trebam neki headset s pomičnim mikrofon do 200 +/- 40 kn . Znaci da bude mikrofon pomičan za malo veću glavu i da su udubne za druže korištenje . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SpeedLink Medusa NX ili CM Storm Ceres 300. Ti biraš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Imam više povjerenja u CM . Kod njih je mikrofon odvojiv . tj moze se skidat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Imam više povjerenja u CM . Kod njih je mikrofon odvojiv . tj moze se skidat ? 

jel itko imao oboje slušalice? pošto me isto zanimaju i meduse i ceres.

meduse sad imam pokvarene, pa me ceres više zanima.

meduse su mi imale solidan zvuk i udobnost, usporedbi s time, kakav je ceres?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan

Meni su ceres izvrsne, super udobne (naočale nosim). Zvuk je dobar s obzirom na integriranu, na boljoj zvučnoj nisam probao, al vjerujem da bi još bolje bile onda. Uglavnom svaka preporuka.

0 0 hvala 0
15 godina

Ponosni vlasnik Ceresa i probao sam medusu.

Medusa ima nešto jači bass, sve ostao je na strani Ceresa. Izgleda, udobnost, mikrofon itd.

Osobno preporučam za 220kn, portio.hr.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ponosni vlasnik Ceresa i probao sam medusu.

Medusa ima nešto jači bass, sve ostao je na strani Ceresa. Izgleda, udobnost, mikrofon itd.

Osobno preporučam za 220kn, portio.hr.

zvuk me zanima.

na medusi je zvuk super, a imao sam 100kn skuplje od plantronicsa i kad sam usporedio zvuk, na plantronicsu je bio mlak, jedva se išta čulo, basa nije bilo, dodavao sam ga softverski preko windowsa, ali nije puno pomoglo. nadam se da nije takav zvuk na ceresu.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina

ceres je malčice slabiji od meduse to je istina, ali opet nudi svoje draži.

ne znam probaj ako možeš u trgovini...meni za gejmanje su super i neam zamjerke

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ja sam nabavio ove nedavno za 200kn. nisam požalio. Vrlo su udobne i zvuk je vrlo dobar s obzirom na cijenu.

http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=51780&ctNode=3608

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iz radoznalosti, koji je bolji headset ako zanemarimo cijenu: Logitech G230 ili Siberia V2 za competitive gaming? Dali bi bila velika razlika u kvaliteti zvuka između ta dva headseta i Meduse NX koju sad imam?

0 0 hvala 0
17 godina

G230 je bolji (bolja zvučna slika). A za competitive gaming (barem high enda- lanovi, turniri, putovanja) ipak ide nešto iznad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz... koji headset odabrati do 300kn... moze i polovno (ebay, banggood i slicno) uglavnom sto bolje za te novce :) hvala.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

pozz... koji headset odabrati do 300kn... moze i polovno (ebay, banggood i slicno) uglavnom sto bolje za te novce :) hvala.

CM Storm Ceres 300

Creative Fatal1ty HS-800

Plantronics Gamecom 380

15 godina
neaktivan

tek sam sad skuzio sto sam napisao... citao sam postove na prosloj strani i vidio da je netko trazio prijedloge do 300kn pa sam i ja greskom napisao 300... {#}

jos mi je bilo cudno sto si mi ponudio headsetove ispod 300kn... znaci ispravak netocnog navoda, trebam nesto do 500kn... ne morate gledat bas u lipu, 10-20kn ne igra ulogu ;)

znaci sluske bi u prvom redu koristio za FSX, sto znaci da mi je dosta bitna kvaliteta mikrofona i slusalica... sto se surrounda tice njega mogu rijesit pomocu onog programa (razerovog) spomenutg par stranica unazad, ako se ipak odlucim igrat i neke druge igre gdje je surround bitan?

i jedno pitanje nevezano za ono gore. sto mislite o turtle beach px22?

sry jos jednom zbog moje neopreznosti {#}

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U tom slučaju - Logitech G230 i ne traži dalje. Eventualno Func HS-260.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo jos kratko. kakvi su ovi u instaru? nikad nisam tamo narucivao pa neznam. to mi ispada kao najpovoljnija opcija, 399kn i besplatna dostava? hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa, navodno su OK, tu i tamo imaju veće cijene ali ništa strašno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

pa gledam u HGSPOTu i centro.hr su 380kn ali dostava 40kn tak da mi je onda ovo jeftinije. jedino ak znas di ima jos jeftinije? :)

17 godina
karlo666 kaže...
191x7 kaže...

pa gledam u HGSPOTu i centro.hr su 380kn ali dostava 40kn tak da mi je onda ovo jeftinije. jedino ak znas di ima jos jeftinije? :)

Jesi pogledao u ADM-u, Futura-It, Portio?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice