Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.585
|
čitano: 2.025.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li se isplati dati 350kn za Logitech G430?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
cistamlaka kaže...

Da li se isplati dati 350kn za Logitech G430?

gdje su po toj cijeni? ja sam za svoje dao 469kn, i nije mi žao niti lipice

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
neaktivan

Prijatelj ih prodaje.Stare 2 mjeseca ali u savrsenom stanju.

12 godina
neaktivan

Pozdrav

Ima li do 500 kn pristojnih bežičnih slušalica?

ne mora biti headset, samo velike slušalice što idu oko uha

bile bi za igranje i filmove/serije

dućan: svejedno

Ove mi izgledaju dobro

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=8883733

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Pozdrav,

Može li mi netko reci cisto kakve su ove slušalice ako ih netko od korisnika ima -> LOGITECH Gaming G230 (nisam s njima upoznat i cujem da mikrofon nije nesto dobar te da materijal koji dolazi na usi zna jako iritirati nakon dužeg nošenja)
Dvoumim se između njih i ovih PLANTRONICS GameCom 380, multimedia (za ovu cijenu ove su super i upoznat sam s njima te njihovi korisnici govore da su jako dobre i sam sam imao priliku cuti da je mikrofon izuzetno dobar,a to mi je dosta važno)

Trenutno imam Plantronics GameCom 367 i s njima sam jako zadovoljan sto se tice udobnosti,kvalitete zvuka i mikrofona.Ugodne za nošenje 100%. Kabel im i nije nesto te se zbog toga kod svakih Plantronics slušalica pokvari mikrofon te ga onda treba ukljucit pa iskljucit i tako uvijek da bi ga windows prepoznao/pronašao. Sto se tice proizvodnje ovog modela s tim je gotovo i

zato u zamjenu dolazi Plantronics GameCom 380 pa mislim da bi i one trebale bit jako dobre,ali jednostavno nez. da li su bolje od Logitech G230 jer bih htio nesto novo isprobati, a sad da platim cca.120 kuna više i da budu lošije to ne bih htio.

Koje su vaše preporuke jer puno bi značilo...?

Hvala. {#}

Edit: Nabacite koji komentar,obrazloženje...

8 LOGITECH Gaming G230
3 PLANTRONICS GameCom 380
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 18:29 (sippi45).

0 0 hvala 0
17 godina

Glasao sam u anketi, komentara nemam jer nisam koristio nijedne od tih iz ankete.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako želiš isprobati nešto novo, moja preporuka je http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=sharkoon+gsone

0 0 hvala 0
15 godina

kakve su ove sluške?

dal valjaju šta?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100506550

nedavno sam uzeo medusu nx i jako sam razočaran mikrofonom. Možda je samo na tom mom modelu broken, ali probija i jako je tih.

jel ima tko prilike probati ove ceres=?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ok,su...

12 godina
neaktivan

Šta je bolje za gaming,in-ear slušalice ili one što dođu preko cijelog uha.....ja mislim da ove preko cijelog uha bolje i evo moj izbor do 150 kn...

Genius Lychas: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.2e12ab499383464c80eecc2e0580d539.genius-g550-gaming-slusalice.aspx

Sharkoon Rush Core: https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=19686

molim vas odgovor...

1 Genius Lychas
2 Sharkoon Rush Core
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 21:06 (kuzman123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pozdrav! pročitao sam zadnjih 20 stranica teme i pogledao desetak reviewa na youtubeu i donekle dobio dojam između čega dvojiti za najviše 550 kn. znači ili cooler master storm pulse-r ili plantronics gamecom 780. koje je bolje uzeti? ili za tu cijenu mogu kupiti nešto bolje, a što nisam uzeo u obzir?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Liquid Silk kaže...

pozdrav! pročitao sam zadnjih 20 stranica teme i pogledao desetak reviewa na youtubeu i donekle dobio dojam između čega dvojiti za najviše 550 kn. znači ili cooler master storm pulse-r ili plantronics gamecom 780. koje je bolje uzeti? ili za tu cijenu mogu kupiti nešto bolje, a što nisam uzeo u obzir?

Logitech G430 za te novce su sigurno best buy.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
17 godina

G430 ne zbog smeće USB zvučne, G230 da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Malo mi je neobično da su best buy slušalice koje su u prosjeku 200 kuna jeftinije od budžeta. Obično su kod komponenti i periferije razlike od 100-tinjak kuna relevantne kad se priča o best buy komadu elektronike. Znači ti bi sebi radije kupio G230 nego ijedne od ovih koje sam ja naveo?

16 godina
neaktivan

Mene zanima da li ima razlike ako se npr headset creative labs fatal1ty spoji na neku skupu zvučnu kao što je soundblaster xfi titanium ili asus xonar ili ako je samo spojen na integriranu na matičnoj.

0 0 hvala 0
17 godina
Liquid Silk kaže...

Malo mi je neobično da su best buy slušalice koje su u prosjeku 200 kuna jeftinije od budžeta. Obično su kod komponenti i periferije razlike od 100-tinjak kuna relevantne kad se priča o best buy komadu elektronike. Znači ti bi sebi radije kupio G230 nego ijedne od ovih koje sam ja naveo?

Samo sam ispravljao kolegin navod.

zeroname kaže...

Mene zanima da li ima razlike ako se npr headset creative labs fatal1ty spoji na neku skupu zvučnu kao što je soundblaster xfi titanium ili asus xonar ili ako je samo spojen na integriranu na matičnoj.

Ima razlike. Imam pa znam.

11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo. Dajte mi molim vas pomognite ako ikako možete. Naime,kupio sam Logitech G35 sluške,a nije mi bilo na kraj pameti da one imaju usb priključak. Nedavno sam baš kupio Xonaricu DGX da mi pojačavaju neke philipsove in-ear sluške i super sam bio zadovoljan sa mogućnostima iste ali što sada? Ove sluške su mi nekako pretihe.. Jel bio to igralo sa nekim 3.5 mm jackom koji ima ženski usb?? Nemam iskustva sa head setovima.. Hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
15 godina
dusk_metal kaže...

Pozdrav ekipo. Dajte mi molim vas pomognite ako ikako možete. Naime,kupio sam Logitech G35 sluške,a nije mi bilo na kraj pameti da one imaju usb priključak. Nedavno sam baš kupio Xonaricu DGX da mi pojačavaju neke philipsove in-ear sluške i super sam bio zadovoljan sa mogućnostima iste ali što sada? Ove sluške su mi nekako pretihe.. Jel bio to igralo sa nekim 3.5 mm jackom koji ima ženski usb?? Nemam iskustva sa head setovima.. Hvala na odgovorima

G35 tihe ?  Meni su moje preglasne !

Si instalirao softver koji dobis s njima / skinuo zadnji s Logitech stranice ? Tamo imas dosta opcija za podesavanje !

Music As A Weapon !!
11 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

G35 tihe ?  Meni su moje preglasne !

Si instalirao softver koji dobis s njima / skinuo zadnji s Logitech stranice ? Tamo imas dosta opcija za podesavanje !

Pa da.. Nekako jesu,nakon ovih in-ear slušalica koje mogu baš extremno pojačati radi xonar kartice. Naravno da ne slušam tako glasno ali bi rado tako i na g35. Pa valjda je zadnji... 8.51.5 verzija. Koja je tvoja? Tamo je jedina opcija pod levels a to je volume na maxu. Jel se onda može ili ne može sa tim jackom spojit sa zvučnom ili tako nešto? 

15 godina

I kod mene 8.51.5 !

Ovo za spajanje sa jackom nebih znao !

Music As A Weapon !!
11 godina
neaktivan

Izgleda da ništa od toga jer koliko sam skužio g35 radi sa digitalnim signalom,a 3.5mm jack je analogni tip.. Jel možda ima ko kakvu preporuku za dobar gaming head set da ima 3.5mm jack i da je ujedno dobar za slušanje mjuze,bio bih zahvalan? {#}

17 godina
Koliko krznenih životinjica?
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Da malo napisem o slusalicama ili ti ga headset , o onima sta ja imam . To je razer carcharias onaj stariji model pred koju godinu i logitech G430 . Prve su razer bile koje su kao odlicne jer su razer a cisti shit da izvinete , 2 puta sam ih davao na reklamaciju 2 puta otisao mikrofon , Prvi puta dobio nove radile par mj i opet mikrofon , drugi puta su ih popravili al mikrofon nije dugo radio . Nakon sta sam se pomirio da je istekla garancija i da sam bez mica kupim obicni stolni mikrofon te nakon nekog vremena ode desna slusalica , lijeva radi desna ne i tako je dan danas ostalo . Pred 6 mj sam kupio logitech g430 placene isto kao i razer u ta doba 700 kn , al logitech je vrh , odlican zvuk cist , bas se isto jako cuje . Jako glasne slusalice nekad me znaju usi zabolit koliko glasne budu . Takoder odlican dizajn i savrseno legnu na glavu , udobne spuzvice koje neskupljaju prasinicu onu sitnu kao razer npr. 7.1 zvuk , software odlican jako jednostavam i pregledan , mogucnost stimanja . G430 Zlata vrijede to zelim rec , Razer je odlican al slusalice su im škartoc . Topla preporuka onima koji geldaju slusalice do 700 kn birajte G430 necete se zaj**at . Zivjeli :D

Zaboravio sam napisat da je razer spremljen u kutiju i vise nikad nece na moje usi ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Kakvih crnih 700 Kn za G430, ta G430 košta 450-500 Kn.

I bolje je uzeti G230 jer je to nešto malo jeftiniji G430 druge boje bez šrotne USB zvučne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Moguce da je cijena bila tako negdje , kupovao sam ih pred pol godine. Nesjecam se bas a i vrijednost im je pala sigurno koju kunu :) nemoj zamjeriti , al meni su odlicne :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle rađe Logitech g230 nego Plantronics 380?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tako je. G230 > GC 380.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 18:24 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozz raja.

Razmisljam da kupim neke slusalice za mobitel, ali i pomalo za PC navecer muziku slusati. Manje vise igrice CS ili BF3. Uglavnom bi mi bilo za mobitel. Imam u ponudi sljedece:

1. http://www.neutrino.ba/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30188

2. http://www.neutrino.ba/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30097

3. http://www.neutrino.ba/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30100

4. http://www.neutrino.ba/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30099

5. http://www.neutrino.ba/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30101

Ima li tko iskustva sa ovim energy system slusalicama, kakav je zvuk??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Koliko krznenih životinjica?

Ako se ovo na mene odnosilo od 700 do 1000kn bi mogao odvojiti. Na rate bi to provukao pa nije neki bed. Samo da su znaci prvenstveno za slusanje mjuze i da se mogu spojit na zvucnu karticu,a jos ako imaju opciju da su i gaming sluske sa mikrofonom odlicno. Pozz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice