Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.073.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

logitech g430 , razer kraken 7.1 ili siberia v2 frost edition ? koje su najbolje?

Nauticaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Michelllls kaže...

logitech g430 , razer kraken 7.1 ili siberia v2 frost edition ? koje su najbolje?

Nemas tu previse razlike, dođe ti neki razer fanboy i da ti svoje desno mudo da je kraken najbolji, dođe neko ko diže logitech u nebo i kaze g430... Probaj sve troje negdje pa izaberi, g430 ti je usb tako da ima zesebnu zvucnu, mislim i siberia, kraken ima 3.5mm dva ulaza standard... Da je kupujem prvi izbor bi mi bio logi g430, povoljnije su, imaju 7.1, meni osobno siberia bas i nepase, razera nisam probo...

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Michelllls kaže...

Nemas tu previse razlike, dođe ti neki razer fanboy i da ti svoje desno mudo da je kraken najbolji, dođe neko ko diže logitech u nebo i kaze g430... Probaj sve troje negdje pa izaberi, g430 ti je usb tako da ima zesebnu zvucnu, mislim i siberia, kraken ima 3.5mm dva ulaza standard... Da je kupujem prvi izbor bi mi bio logi g430, povoljnije su, imaju 7.1, meni osobno siberia bas i nepase, razera nisam probo...

Inace napisao sam kraken 7.1 to je nova verzija koja je izisla prije tjedan dana (nema zasebnu zvucnu koja se moze odvojiti , ali normalno posto je virtual 7.1 ide na usb)
Trenutno imam razer carcharias i proslo im je tri godine mislim , crkao je mikrofon ( slusalice su bile dobre )
Nemam nikoga ko ima takvo nesto da probam... siberije probao i bile su mi dobre.... Logitech probao samo G35 i bile su odlicne.... 

Nista od toga nije velika pomoc... Mislim da cu ici na ove od Logitech-a posto su najpovoljnije i posto imam vec mx518 od logitecha(da nemoram instalirat puste gluposti i od logitecha i razera(ili steelseries-a)

Nauticaaa
11 godina
neaktivan

Ovako ne mogu se odlucit izmedu:

Speedlink medusa nx

Sennheiser HD 201

Pioneer SE-M290

Sve imaju skoro istu cijenu samo me zanima razlika u kvaliteti zvuka. Vaznija mi je kvaliteta zvuka nego mikrofon tako da ako ga nema nije toliko vazno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 19:10 (RikiMaro).

0 0 hvala 0
17 godina
Michelllls kaže...
darko099 kaže...
Michelllls kaže...

Inace napisao sam kraken 7.1 to je nova verzija koja je izisla prije tjedan dana (nema zasebnu zvucnu koja se moze odvojiti , ali normalno posto je virtual 7.1 ide na usb)
Trenutno imam razer carcharias i proslo im je tri godine mislim , crkao je mikrofon ( slusalice su bile dobre )
Nemam nikoga ko ima takvo nesto da probam... siberije probao i bile su mi dobre.... Logitech probao samo G35 i bile su odlicne.... 

Nista od toga nije velika pomoc... Mislim da cu ici na ove od Logitech-a posto su najpovoljnije i posto imam vec mx518 od logitecha(da nemoram instalirat puste gluposti i od logitecha i razera(ili steelseries-a)

Ja cu isto uzet vjerojatno logitech g430 pre dobro izgledaju 7.1 zvuk te dosta dobar mikrofon plud logitech ima dobar  onaj panel i podrsku draivera... te mi je dobro sto one spuzvice mozes skinut i oprat

17 godina

Može preporuka headseta (behind the neck/nosač je iza vrata, a ne preko glave kao kod klasičnih služalica)?

Recimo 100-200kn.

Imam već od Logitech-a, došle su uz WEB kameru, ali mi ne radi desna slušalica. Najvjerojatnije je prekid u žici.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razmišljao sam oko kupovine headseta, pa su mi za oko zapele Plantronics GameCom 380. Sad da li se isplati u tom cijenovnom rangu (250 kn) uzimati to ili postoji bolji odabir s obzirom da ne mogu potegnuti cijenovno dalje? Unaprijed hvala.

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Do tih para nemas bolje od Gamecom 380 !

Music As A Weapon !!
17 godina
Johnny4286 kaže...

Razmišljao sam oko kupovine headseta, pa su mi za oko zapele Plantronics GameCom 380. Sad da li se isplati u tom cijenovnom rangu (250 kn) uzimati to ili postoji bolji odabir s obzirom da ne mogu potegnuti cijenovno dalje? Unaprijed hvala.

Trenutno su ti najjeftinije u Harvey Norman-u (230 kn).

I ja sam ih uzeo, visoki tonovi su čisti i uredu, malo mi nedostaje basa (ipak sam očekivao više od 40mm drivera).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Pozdrav ljudi, u potražnji sam novog headseta , cijena oko 200, 250 maximum, vidjeh odlične savjete, headsetove, ali

većinu provedem uz gamepad, u krevetu , pa tražim headset s dužim kablom od 2m ili wireless neke. 

U roku od sat-dva bi naručio , pa je i hitno dosta.

Hvala i LP! 

Edit: Naručio SpeedLink Medusa NX 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 9:04 (matekws).
13 godina
neaktivan

Da li je itko probao Razer Hammerhead slusalice?  Razne recenzije online kazu da su "odlicne" i da je cijena dobra...

Amazon   ,  Newegg  , Anand 

Trebaju neke dobre manje slusalice i ove su mi bas zanimljive ali sam malo skeptican prema Razer proizvodima. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 14:41 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budući da imam web-kameru koja ok snima zvuk, nisam siguran što je za nekih 200 kn (ako je neki dobar razlog može i 50 kn preko) bolje napraviti:

a) uzeti samo slušalice

b) uzeti slušalice i clip-on mikrofon

c) uzeti headset

Što se tiče samih slušalica/headseta, trebale/o bi biti naglavni, ako su slušalice preferirao bih poluotvorene ili zatvorene, a ako je slučaj c) onda je svejedno jer ću ih korisiti samo kući.

Ako mi je bolje uzeti slušalice, htio bih neku preporuku, a ako je headset, samo mi pomognite odabrati između onih headseta koji se najčešće spominju.

Također, ako je headset, zanima me isplati li se protegnuti za CM Storm Ceres-400 ili Plantronics Gamecom 380. I sumnjičav sam prema Medusi NX, čuo sam neke negativne stvari, a nisam niti oduševljen izgledom.

12 Plantronics Gamecom 380
1 SteelSeries Medusa NX
3 Cooler Master Storm Ceres 400
0 Plantronics Gamecom 307
2 Creative Fatal1ty
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 2:08 (Filemona).
14 godina

Plantronics GameCom 780, Steelseries Siberia v2 ili ICY BOX IB-HPh2? Za gaming i uživanje u glazbi.

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pitanje;   ako se stavi bolja zvučna kartica u komp, je li bolje tražit 3,5mm ili usb headset? Koliko sam shvatio, usb koristi audio signal sa integrirane.. Ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jokisha kaže...

pitanje;   ako se stavi bolja zvučna kartica u komp, je li bolje tražit 3,5mm ili usb headset? Koliko sam shvatio, usb koristi audio signal sa integrirane.. Ili?

Bolje s 3,5mm jackom. USB koristi signal svoje zvučne (ili DAC-a), a ne zvučne koja je u računalu (bila ona integrirana ili diskretna).

Drugim riječima USB headseti imaju svoju zvučnu.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan

tnx. A zasto su ovi usb headsetovi u pravilu dosta skuplji... ili se varam.?

je velik, al je mek ko duša..
17 godina
jokisha kaže...

tnx. A zasto su ovi usb headsetovi u pravilu dosta skuplji... ili se varam.?

Pa nisu, skuplji su za cijenu zvučne. Možda 150-200 Kn je neka najveća razlika cijene istog headseta sa i bez zvučne.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

Imam trojbu, pa ljudi pomagajte. Ako netko ima koje od navedenih slušalica, bio bih zahvalan za nekakav komentar {#}. E da, riječ je o sluškama prvenstveno za PS3. Ako netko možda ima kakvu preporuku, neka slobodno kaže, do nekakvih 700-800 kn, po mogućnosti wireless.

1 PS3 Wireless Stereo Headset
6 Steelseries Siberia v2 for PS3
0 Afterglow Wireless Headset
PS3 Wireless Stereo Headset PS3 Wireless Stereo Headset
Steelseries Siberia v2 for PS3 Steelseries Siberia v2 for PS3
Afterglow Wireless Headset Afterglow Wireless Headset
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 14:32 (Someone).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, koje biste mi preporučili slušalice za gaming i skype? Htio bih bežične, ali kako imam već bežičnu tipkovnicu i miš, strah me da se previše ne zračim? :)

Imam neku prosječnu zvučnu pa bi mi možda i odgovarao USB priključak? Cijena do 700 kn.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Someone kaže...

Imam trojbu, pa ljudi pomagajte. Ako netko ima koje od navedenih slušalica, bio bih zahvalan za nekakav komentar {#}. E da, riječ je o sluškama prvenstveno za PS3. Ako netko možda ima kakvu preporuku, neka slobodno kaže, do nekakvih 700-800 kn, po mogućnosti wireless.

Meni isto trebaju za PS3 sluške, wireless bi bile dobre ako ima takvih, al da nisu ove od Sony-a, to niš ne valja (nemreš ih ni spojit na ostale uređaje osim PC/laptopa)

16 godina
neaktivan
javi se peroku
13 godina
neaktivan
jokisha kaže...
javi se peroku

tko je on?

13 godina
neaktivan

Jel Sharkoon dobra marka slušalica?

Konkretno mislim na ove Sharkoon X-tatic SR, ima li ih možda netko?

http://www.amazon.com/Sharkoon-X-Tatic-Headphone-Technology-360-63043006306200/dp/B005D6EQA6/ref=cm_cr_pr_product_top

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AngryBird kaže...

Jel Sharkoon dobra marka slušalica?

Konkretno mislim na ove Sharkoon X-tatic SR, ima li ih možda netko?

http://www.amazon.com/Sharkoon-X-Tatic-Headphone-Technology-360-63043006306200/dp/B005D6EQA6/ref=cm_cr_pr_product_top

Nije dobra marka, mozes nac bolje slusalice za te novce, s tim da jos moras pacat carinu ako hoces s amazona jer je ovo americki amazon, a na njemackom su vjerovatno jos skuplje...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
13 godina
neaktivan

Ima ih i na britanskom amazonu, pa platim samo shipping.

Koje bi po tebi bile bolje

16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
jokisha kaže...
javi se peroku

tko je on?

peroko.. nick na forumu. on prodaje wireless logitech sluje, jos pod garancijom.

17 godina

razlika izmedu g35 i g930 je samo wireless? ... pitan zato jer wireless mi neigra nikakvu ulogu, a cijena je duplo veca.

gledan comparison na jutubu i nisan nista uocia osim sta je g930 wireless i ima losiji mic.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 21:03 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, zanimaju me Pioneer SE-M285TV kakva je kvaliteta zvuka, udobnosti. Baš su mi zapele za oko izgledaju super.
Koristio bi ih za slušanje muzike i malo igranja, imam neke jeftinije nisu loše ali me zanimaju te pioneerove dal ih netko koristi i kakav je zvuk/kvaliteta i dali je za preporuku. Prodavač tvrdi da su super a ništa nije rekao o kvaliteti i kvaliteti zvuka, a nemogu se isprobati pa me zanimaju vaša mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanimaju me koje su dobre gaming slušalice(po mogućnosti sa virtual surround 7.1) da mogu raditi i na smartphone-u? (nešto slično kao steelseries siberia elite)

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice