logitech g430 , razer kraken 7.1 ili siberia v2 frost edition ? koje su najbolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
logitech g430 , razer kraken 7.1 ili siberia v2 frost edition ? koje su najbolje?
Nemas tu previse razlike, dođe ti neki razer fanboy i da ti svoje desno mudo da je kraken najbolji, dođe neko ko diže logitech u nebo i kaze g430... Probaj sve troje negdje pa izaberi, g430 ti je usb tako da ima zesebnu zvucnu, mislim i siberia, kraken ima 3.5mm dva ulaza standard... Da je kupujem prvi izbor bi mi bio logi g430, povoljnije su, imaju 7.1, meni osobno siberia bas i nepase, razera nisam probo...
Nemas tu previse razlike, dođe ti neki razer fanboy i da ti svoje desno mudo da je kraken najbolji, dođe neko ko diže logitech u nebo i kaze g430... Probaj sve troje negdje pa izaberi, g430 ti je usb tako da ima zesebnu zvucnu, mislim i siberia, kraken ima 3.5mm dva ulaza standard... Da je kupujem prvi izbor bi mi bio logi g430, povoljnije su, imaju 7.1, meni osobno siberia bas i nepase, razera nisam probo...
Inace napisao sam kraken 7.1 to je nova verzija koja je izisla prije tjedan dana (nema zasebnu zvucnu koja se moze odvojiti , ali normalno posto je virtual 7.1 ide na usb)
Trenutno imam razer carcharias i proslo im je tri godine mislim , crkao je mikrofon ( slusalice su bile dobre )
Nemam nikoga ko ima takvo nesto da probam... siberije probao i bile su mi dobre.... Logitech probao samo G35 i bile su odlicne....
Nista od toga nije velika pomoc... Mislim da cu ici na ove od Logitech-a posto su najpovoljnije i posto imam vec mx518 od logitecha(da nemoram instalirat puste gluposti i od logitecha i razera(ili steelseries-a)
Ovako ne mogu se odlucit izmedu:
Speedlink medusa nx
Sennheiser HD 201
Pioneer SE-M290
Sve imaju skoro istu cijenu samo me zanima razlika u kvaliteti zvuka. Vaznija mi je kvaliteta zvuka nego mikrofon tako da ako ga nema nije toliko vazno.
Inace napisao sam kraken 7.1 to je nova verzija koja je izisla prije tjedan dana (nema zasebnu zvucnu koja se moze odvojiti , ali normalno posto je virtual 7.1 ide na usb)
Trenutno imam razer carcharias i proslo im je tri godine mislim , crkao je mikrofon ( slusalice su bile dobre )
Nemam nikoga ko ima takvo nesto da probam... siberije probao i bile su mi dobre.... Logitech probao samo G35 i bile su odlicne....
Nista od toga nije velika pomoc... Mislim da cu ici na ove od Logitech-a posto su najpovoljnije i posto imam vec mx518 od logitecha(da nemoram instalirat puste gluposti i od logitecha i razera(ili steelseries-a)
Ja cu isto uzet vjerojatno logitech g430 pre dobro izgledaju 7.1 zvuk te dosta dobar mikrofon plud logitech ima dobar onaj panel i podrsku draivera... te mi je dobro sto one spuzvice mozes skinut i oprat
Može preporuka headseta (behind the neck/nosač je iza vrata, a ne preko glave kao kod klasičnih služalica)?
Recimo 100-200kn.
Imam već od Logitech-a, došle su uz WEB kameru, ali mi ne radi desna slušalica. Najvjerojatnije je prekid u žici.
Razmišljao sam oko kupovine headseta, pa su mi za oko zapele Plantronics GameCom 380. Sad da li se isplati u tom cijenovnom rangu (250 kn) uzimati to ili postoji bolji odabir s obzirom da ne mogu potegnuti cijenovno dalje? Unaprijed hvala.
Do tih para nemas bolje od Gamecom 380 !
Razmišljao sam oko kupovine headseta, pa su mi za oko zapele Plantronics GameCom 380. Sad da li se isplati u tom cijenovnom rangu (250 kn) uzimati to ili postoji bolji odabir s obzirom da ne mogu potegnuti cijenovno dalje? Unaprijed hvala.
Trenutno su ti najjeftinije u Harvey Norman-u (230 kn).
I ja sam ih uzeo, visoki tonovi su čisti i uredu, malo mi nedostaje basa (ipak sam očekivao više od 40mm drivera).
Pozdrav ljudi, u potražnji sam novog headseta , cijena oko 200, 250 maximum, vidjeh odlične savjete, headsetove, ali
većinu provedem uz gamepad, u krevetu , pa tražim headset s dužim kablom od 2m ili wireless neke.
U roku od sat-dva bi naručio , pa je i hitno dosta.
Hvala i LP!
Edit: Naručio SpeedLink Medusa NX
Da li je itko probao Razer Hammerhead slusalice? Razne recenzije online kazu da su "odlicne" i da je cijena dobra...
Trebaju neke dobre manje slusalice i ove su mi bas zanimljive ali sam malo skeptican prema Razer proizvodima.
Budući da imam web-kameru koja ok snima zvuk, nisam siguran što je za nekih 200 kn (ako je neki dobar razlog može i 50 kn preko) bolje napraviti:
a) uzeti samo slušalice
b) uzeti slušalice i clip-on mikrofon
c) uzeti headset
Što se tiče samih slušalica/headseta, trebale/o bi biti naglavni, ako su slušalice preferirao bih poluotvorene ili zatvorene, a ako je slučaj c) onda je svejedno jer ću ih korisiti samo kući.
Ako mi je bolje uzeti slušalice, htio bih neku preporuku, a ako je headset, samo mi pomognite odabrati između onih headseta koji se najčešće spominju.
Također, ako je headset, zanima me isplati li se protegnuti za CM Storm Ceres-400 ili Plantronics Gamecom 380. I sumnjičav sam prema Medusi NX, čuo sam neke negativne stvari, a nisam niti oduševljen izgledom.
12 | Plantronics Gamecom 380 |
---|---|
1 | SteelSeries Medusa NX |
3 | Cooler Master Storm Ceres 400 |
0 | Plantronics Gamecom 307 |
2 | Creative Fatal1ty |
Plantronics GameCom 780, Steelseries Siberia v2 ili ICY BOX IB-HPh2? Za gaming i uživanje u glazbi.
pitanje; ako se stavi bolja zvučna kartica u komp, je li bolje tražit 3,5mm ili usb headset? Koliko sam shvatio, usb koristi audio signal sa integrirane.. Ili?
pitanje; ako se stavi bolja zvučna kartica u komp, je li bolje tražit 3,5mm ili usb headset? Koliko sam shvatio, usb koristi audio signal sa integrirane.. Ili?
Bolje s 3,5mm jackom. USB koristi signal svoje zvučne (ili DAC-a), a ne zvučne koja je u računalu (bila ona integrirana ili diskretna).
Drugim riječima USB headseti imaju svoju zvučnu.
tnx. A zasto su ovi usb headsetovi u pravilu dosta skuplji... ili se varam.?
tnx. A zasto su ovi usb headsetovi u pravilu dosta skuplji... ili se varam.?
Pa nisu, skuplji su za cijenu zvučne. Možda 150-200 Kn je neka najveća razlika cijene istog headseta sa i bez zvučne.
Imam trojbu, pa ljudi pomagajte. Ako netko ima koje od navedenih slušalica, bio bih zahvalan za nekakav komentar . E da, riječ je o sluškama prvenstveno za PS3. Ako netko možda ima kakvu preporuku, neka slobodno kaže, do nekakvih 700-800 kn, po mogućnosti wireless.
1 | PS3 Wireless Stereo Headset |
---|---|
6 | Steelseries Siberia v2 for PS3 |
0 | Afterglow Wireless Headset |
Pozdrav, koje biste mi preporučili slušalice za gaming i skype? Htio bih bežične, ali kako imam već bežičnu tipkovnicu i miš, strah me da se previše ne zračim? :)
Imam neku prosječnu zvučnu pa bi mi možda i odgovarao USB priključak? Cijena do 700 kn.
Hvala unaprijed
Imam trojbu, pa ljudi pomagajte. Ako netko ima koje od navedenih slušalica, bio bih zahvalan za nekakav komentar . E da, riječ je o sluškama prvenstveno za PS3. Ako netko možda ima kakvu preporuku, neka slobodno kaže, do nekakvih 700-800 kn, po mogućnosti wireless.
Meni isto trebaju za PS3 sluške, wireless bi bile dobre ako ima takvih, al da nisu ove od Sony-a, to niš ne valja (nemreš ih ni spojit na ostale uređaje osim PC/laptopa)
tko je on?
Jel Sharkoon dobra marka slušalica?
Konkretno mislim na ove Sharkoon X-tatic SR, ima li ih možda netko?
Jel Sharkoon dobra marka slušalica?
Konkretno mislim na ove Sharkoon X-tatic SR, ima li ih možda netko?
http://www.amazon.com/Sharkoon-X-Tatic-Headphone-Technology-360-63043006306200/dp/B005D6EQA6/ref=cm_cr_pr_product_top
Nije dobra marka, mozes nac bolje slusalice za te novce, s tim da jos moras pacat carinu ako hoces s amazona jer je ovo americki amazon, a na njemackom su vjerovatno jos skuplje...
Ima ih i na britanskom amazonu, pa platim samo shipping.
Koje bi po tebi bile bolje
tko je on?
peroko.. nick na forumu. on prodaje wireless logitech sluje, jos pod garancijom.
razlika izmedu g35 i g930 je samo wireless? ... pitan zato jer wireless mi neigra nikakvu ulogu, a cijena je duplo veca.
gledan comparison na jutubu i nisan nista uocia osim sta je g930 wireless i ima losiji mic.
Pozdrav, zanimaju me Pioneer SE-M285TV kakva je kvaliteta zvuka, udobnosti. Baš su mi zapele za oko izgledaju super.
Koristio bi ih za slušanje muzike i malo igranja, imam neke jeftinije nisu loše ali me zanimaju te pioneerove dal ih netko koristi i kakav je zvuk/kvaliteta i dali je za preporuku. Prodavač tvrdi da su super a ništa nije rekao o kvaliteti i kvaliteti zvuka, a nemogu se isprobati pa me zanimaju vaša mišljenja.
Zanimaju me koje su dobre gaming slušalice(po mogućnosti sa virtual surround 7.1) da mogu raditi i na smartphone-u? (nešto slično kao steelseries siberia elite)