Nakon što su moji prastari zvučnici sa kojima sam bio prezadovoljan odlučili da je vrijeme za vječni počinak, u potrazi sam za njihovim naslijednicima.
Zanima ju me preporuke zvučnika za slušanje glazbe (nisam hardcore gamer, tako da mi je u igrama bitno da imam bilo kakav zvuk) u rangu do 500 kn. Bilo bi idealno kad bi imali kakav - takav bass jer prvenstveno slušam hardstyle, trance, techno i takve stvari. Tražim nešto što ima kvalitetan zvuk (koliko je to moguće za taj budžet), a ne jačinu (živim u zgradi tako da zbog susjeda nikad ne slušam preglasno).
Čitao sam malo po netu i vidim da se preporučuju Logitech zvučnici no o njima sam čuo od par poznanika da nisu kvalitetni, tj. da nisu baš zadovoljni sa njima.
Gledao sam 2.0 i 2.1 sisteme, no ni sam nisam pametan što uzeti. Ako netko ima sličan ukus u glazbi i ima zvučnike koji upadaju u ovaj budžet bit ću zahvalan ako podijeli koji riječ i savjet.
Svaka druga preporuka je također dobrodošla.
I samo jedna napomena, gledam da kupim unutar HR. Ne bih se htio zamarati naručivanjem i čekanjem izvana.