Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.419.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
15 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Nažalost, ovo su jedini zvučnici s daljincem.

Genius sp hf 2020

Zvučna, Xonar dg.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
Ziga kaže...
Dečki,

Molim preporuku za 2.1 PC zvučnike pod uvjetom da imaju bežični daljinac..
primarna namjena: 80% filmovi s kompa, 20% igranje/glazba

PS: također molim preporuku za neku PCI zvučnu kojom bi zamijenio postojeću onboard Realtekicu i upario s tim zvučnicima (zvučna ne mora biti neko bijesno zlo)

Z - Cinema. Cudi me kako se rijetko spominju i preporucuju.

The only thing I put before me is do re.
17 godina
VirtUoso kaže...

Šališ se, naravno da se šališ.

Nema ih za kupiti, a da ih ima, cijena im je debelo previsoka.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
15 godina
neaktivan

Haha :D

Razmatrao sam ih kupiti kad ih je još bilo u dućanima po 1300-1400 kn, što je bila ok cijena. No onda su mi uletili novi Z2300 za 1000 kn, pa nisam ni razmišljao.

Btw. Zadnji put sam ih vidio u algoritmu za 2200 kn, što je debilana.

0 0 hvala 0
17 godina
VirtUoso kaže...

Sry kolega, ali meni su oni way-to much.... ima nešto skromnije? :)

15 godina
neaktivan

Odgovor ti je na vrhu stranice.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zvučnici sa wofferom do 400 kn,ili neki woffer do 200 kn za logitech satelite,

logitech  z323?potreban za glazbu,filmove

bitna dugotrajnost u praksi zvučnika

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 8:38 (anze03021988).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje Logitech zvučnik sad imaš.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trazim nove 5.1 zvucnike, koristio sam Mercury 6200 skoro 10 godina i radili su savrseno!

Da se uklopi u cijenu od nekih 70-80 evra ako moze ikako ;) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
13 godina
odjavljen

Malo sam prekasno shvatio da se 5.1 bas i ne uklapa u moju sobu i sad idu na prodaju Logitech x530 a moolim preporuku nekog 2.1 sistema da po kvaliteti i snazi ne odstupa previse od ovih logitechovih
sto se tice para moze do nekih 600kn 

Ovi mi se cine ok.Ide li bolje? i naravno sub moze bit posebno ali ako nije nema veze

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:12 (Zin8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne, ti Genius su neisplativi.

Uzmi si Edifier E3300, dobri zvučnici za manje od 500 kn.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Ružni su :) valjda su funkcionalni :)

ja sam tražio HCS2330 ili C3 kod nas to nitko ne drži...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 19:00 (Ziga).
11 godina
neaktivan
Ziga kaže...
explorer 4 kaže...

Ružni su :) valjda su funkcionalni :)

ja sam tražio HCS2330 ili C3 kod nas to nitko ne drži...

Ja sam prije par dana dobio od autora teme savjet da uzmem ove zvučnike (Edifier E3300). Danas sam ih preuzeo i dobar dio dana ih isprobavam da čujem kako zvuče prilikom svirke različitih glazbenih žanrova. Da odmah napomenem, nisam neki glazbeni stručnjak niti imam neki ekstra sluh, ali sve što sam pustio zvučalo je sjajno. Još da ih mogu bolje rasporediti, što ne mogu zbog nedostatka prostora, vjerojatno bi zvučali još i bolje.

Ono filmova što sam pustio, također nisam imao primjedbi.

Igara trenutno baš i nemam instaliranih pa ne mogu reći kako se zvučnici snalaze na tom području.

Moja prva reakcija je bila, ajme meni ne znam što je ovo, ali zvučnici sigurno nisu. Međutim, ipak sam im odlučio dati šansu i za sada mi je drago što sam tako napravio. Nadam se da neće biti razloga da u budućnosti kažem išta protiv njih.

Eto toliko.

17 godina

A ovo?

http://www.protis.hr/products/details/sony-htct60-2160w-surround-zvucnik/65003

Imam Sony televizor... Sub iza telke a slim zvucnik na policu iznad

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li itko ima Logitech Z600 V2.0 Bluetooth zvucnike?

Zanima me kakav je zvuk i kakvi su opcenito...hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 13:04 (coso9288).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam do sad jel ko postavio to pitanje, dali netko koristi neki kvalitetniji soundbar sa bezicnim sub-om

tipa yamaha,jbl,onkyo i kako to zvuci u krajnosti...

kako uopce zvuce malo bolji soundbarovi za muziku i filmove a da ide preko optike na kompu

naravno pustanje flac-a i bluray filmova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav ima li neko iskustva sa ovim zvucnicima : http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/zvucnicislusalicemikrofoni/zvucnici-21/swx-sp024/ FUTURA IT : http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/speaker-sets/SP024/ jel mi se isplati kupit? imam narudžbu u futuri i mogo bi ih ubacit.. zvucnici bi bili u sobi od oko 6 kvadrata, trazim dobar bass i glasniji zvuk hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 0:16 (Lovrinovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Definiraj riječ "isplati"? Otkud mi znamo što ćeš ti raditi s time i da li zadovoljava tvoja audiofilske potrebe...

Recimo ja to ne bih uzeo jer nema HDMI..

a osim toga bez ljutnje mislim da si i fulao tematsku grupu....

14 godina

mislio sam spojit kao pojačalo na kompjuter za zvučnike od linije

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
14 godina
neaktivan

Ekipa, moze preporuka zvucnika od 250-400 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Goddish kaže...

Genius HF-1800A !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Goddish kaže...

Genius HF-1800A !

zaboravih napomenuti, slusam elektro muziku, znaci sve sa bassom, pa bi htio zvucnike s subwooferom :)
da li se isplati protegnut 200 kn za logi z506?

14 godina
Goddish kaže...

zaboravih napomenuti, slusam elektro muziku, znaci sve sa bassom, pa bi htio zvucnike s subwooferom :)

Imao sam ih i dosta slab woofer ima za moj ukus kad je bila glazba u pitanju. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 0:05 (vrinho).
12 godina

Pozdrav. Htio bih kupiti 2,0 zvučnike za PC. Zvučnici mi trebaju večinom za gledanje filmova i slušanje glazbe. Biti će i koja igrica ali manje bitno. Da ne kopam po netu tjedan dana jer se zaista ne razumijem u to, ako ima koja dobra duša da mi preporuči nešto. Cijena

bi trebala biti što manja, naravno, a zvuk što bolji, vjerodostojniji, čišći. Puno hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Goddish kaže...
Haf932 kaže...
Goddish kaže...

Genius HF-1800A !

Ako ćeš se već protegnut, onda uzmi Edifier E3300 za 480 kn i budeš miran.

kekec01 kaže...

Pozdrav. Htio bih kupiti 2,0 zvučnike za PC. Zvučnici mi trebaju večinom za gledanje filmova i slušanje glazbe. Biti će i koja igrica ali manje bitno. Da ne kopam po netu tjedan dana jer se zaista ne razumijem u to, ako ima koja dobra duša da mi preporuči nešto. Cijena

bi trebala biti što manja, naravno, a zvuk što bolji, vjerodostojniji, čišći. Puno hvala unaprijed.

Ha, ne znamo koliko tebi znači mnogo novca za zvučnike. Primjerice, meni je malo 1000 kn za zvučnike, tebi je možda 500 i previše :)

Ako želiš nešto što zvuči kako tako dobro, od 400 kn već možeš dobiti pristojnu stvar.

17 godina
kekec01 kaže...

Pozdrav. Htio bih kupiti 2,0 zvučnike za PC. Zvučnici mi trebaju večinom za gledanje filmova i slušanje glazbe. Biti će i koja igrica ali manje bitno. Da ne kopam po netu tjedan dana jer se zaista ne razumijem u to, ako ima koja dobra duša da mi preporuči nešto. Cijena bi trebala biti što manja, naravno, a zvuk što bolji, vjerodostojniji, čišći. Puno hvala unaprijed.

Hahahaha!

Šalu nastranu, imaš tri posta iznad ok preporuku.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
12 godina
neaktivan

Evo i mog stilom šaljivog no namjerom ozbiljnog reviewa Edifiera E3300 :)

Kako sam do sad PC-e uvijek kopčao u boombox iz 1980-ih koji je na izmaku snaga,

odlučio sam obojici skratiti muke. Audiofil nisam, nit se razmem previše, zvučnike za PC nisam

kupoval a one koje sam viđao najčešće po firmama zvučali su grozno (pretpostavih jer su

jeftinjava) pa sam kupio navedene. 500 kn, malo jeftinije od gej 1980's kazića preračunato,

a 25 godina napretka tehnologije!

Netko je na netu napisao da svi koji ih vide kažu "wow kako kul svetle". Moguće, no vjerojatnije

je da kažu "isuše, koji vrag su ti svi ti kablovi!?" :) Sabvufer je u mat crnoj boji, zgleda

više-manje kul no dva gej zvučničića su od signature jeftine sjajne plastike koja je bila musava

i izgledala kao s placa prije nego sam uopće raspakiral sve komponente.

Tu je i spomenuti daljinski koji se kopča u sabvufer koji... mora bit na podu? Hmm... to je zapravo

blizinski jer je na kabel pa ne znam uopće čemu služi. Ako je već tolko bedasto da volume mora

bit na subwooferu onda je moglo i bez toga. Nije da ću leć u krevet i rastegnut 2 metra do sebe

volume kotač koji svetli u mraku, mada bi to nesumnjivo bio doživljaj! :D Završit ću ovaj dio

pretpostavkom da doista nečemu služi, samo ja noob ne znam što je to.

Zvučnici su dva mala smešna pinkleca koji su začuđujuće stabilni za svoju visinu.

Zvuk je...hmm... smešan? :) Negdje je na pola puta između kazića iz 1980-ih i mog mobitela.

Prva pomisao mi je bila da sam bedak nešto krivo spojil, no uvjerili su me bolji poznavaoci da

to tak treba zvučat i da je, štoviše, prilično kul!

Ne mogu ih usporediti s nijednim drugim no u usporedbi s gej 1980's kazićem zvuk je dosta

mutan, nedefiniran, tanašan. Pun je nekih dumećih midlova. Visoki su čudni i zvuče ko mp3ca

u 32kpbs, a duboki su... Hmm, ne znam jesu li? Smanjim li subwoofer zvuk je drito ko s mobitela,

a on sam bez obzira na položaj ne proizvodi toliko bass koliko grmljavinu. Super je za prepade u

horror filmovima i eksplozije u igrama! No za slušat glazbu baš i nije jer njegov volume ide od vrlo

suptilne do vrlo izražene grmljavine bez neke pretjerane definicije.

Cijeli set je dosta glasan, no ta neopisiva jeftinoća zvuka sve više dolazi do izražaja što je glasniji,

pa ga ja volim slušat tiše nego što bih to inače radio, da me taj dio manje ometa. Inače sviram

bass, a sad da bi skinuo bass dionice moram rabit slušalice da bi išta skužio i to je samo još jedna

gnjavaža.

On the positive side meni nisu uopće ružni i pašu mi se stilom s ostatkom workspacea, a 500 kn

nije neka silna lova. Kak moj stari veli "svaka škola košta" :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 8:56 (Padobranac82).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Goddish kaže...
Haf932 kaže...
Goddish kaže...

Genius HF-1800A !

Ako ćeš se već protegnut, onda uzmi Edifier E3300 za 480 kn i budeš miran.

kekec01 kaže...

Ha, ne znamo koliko tebi znači mnogo novca za zvučnike. Primjerice, meni je malo 1000 kn za zvučnike, tebi je možda 500 i previše :)

Ako želiš nešto što zvuči kako tako dobro, od 400 kn već možeš dobiti pristojnu stvar.

razlika izmdu edifier e3300 i logi z506 je 100injak kn... sad sam vidio 'review'' od kolege dole... komentar?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice