Razer Imperator (kupovina) i kritike na mis

poruka: 16
|
čitano: 3.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Molim vas konkretno da mi odgovorite (samo vlasnici Razer Imperator 3.5G ili 4.G)da mi objasne dali imaju kakvih problema na misu (kao z axis bug itd) odgovorite sto prije.

HVALA! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razer Imperator (kupovina) i kritike na mis

sta nema? kritika ma nisam zicer necu riskirat jer me malo brinu ona S**NJA o senzoru na imperator z axis bug makar me to ne dira ali jos neke greske no skeptic sam i mislis da su za to krivi ''mali zuti''jer mozda ne sklapaju dijelove misa precizno na nm(nanometar) xD

14 godina
neaktivan

ma ja nisam nikada prepoznao taj z axis bug...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam problem s Imperatorom. Nisam našao temu adekvatnu za pitanje pa postavljam tu.

Mijenjao sam grafičku karticu i u procesu formatirao komp. I kad sam instalirao WIN7 više mi ne prepoznaje IMPERATORA (ni Logitech tipkovnicu). Ono mogu sve radit al on ih vidi ko obične uređaje. U čem je problem?

Instalirao sam i drivere za IMPa (one normalne ne 2012) i kad koću pokrenut kontrol centar jednostavno ga zavrti i uopće ne dođe do onog ekrana di se rihtaju stvari.

???HELP???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo nakon skoro dvije godine lijeva tipka stalno radi dvoklik,reklamirao i ide novi,4G,osim toga (ne smatram to kao nedostatak,jer poslije tolikog mučenja dobro je da uopče ima tipku,znači extremno silovanje po min 5 sati WoW-a dnevno neprekidno dvije godine uz sve ostalo)svaka preporuka za miša jer nema ih puno boljih.Da mi se ovo sa tipkom nije desilo pa dobivam novog,kupio bi opet Razera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

solidan mis, imao sam ga oko 6 mj... kvalitetan poprilicno, nisam imao nikakvih bugova... malo je osjetljiv na podlogu i po meni je malo pre lagan, inace sve 5..

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
13 godina
neaktivan
U mojoj temi mi nisu odgovorili pa eto da se ubacim ovdje

Jučer sam kupio novog zapakiranog Razer Imperatora,uspješno sam skinuo drivere ali kada sam ih išao otvoriti pisalo je "Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds."
I onda se samo zatvori....I tako svaki put.....Neznam što bih još probao.
Molim pomoć.

Unaprijed hvala.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
ADRIATICro kaže...

Jučer sam kupio novog zapakiranog Razer Imperatora,uspješno sam skinuo drivere ali kada sam ih išao otvoriti pisalo je "Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds."
Molim pomoć.

Unaprijed hvala.

Jel ti sad planiras svaku temu koja ima veze s tim mises spamat? Imas google covjece ukljuci mozak i potrazi.

13 godina
neaktivan
Oprosti što sam spamao.....
Pretražio sam sve moguće na googlu.
Nemogu naći.....
Znaš li ti možda što bih trebao napraviti?

Još jednom:žao mi je što sam spamao

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Prvo procitas FAQ i probas preko njega rjesit problem.

http://www.razerzone.com/synapse2/faq

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam taj miš, star mjesec dana, 4G. Prezadovoljan njime. 

Odlično mi leži u šapi, i da ako ga kupuješ uzmi si i razer goliathus podlogu, sad neznam ako igraš FPS,

uzmi Frag edition, a ako ne onda speed edition. Moja preporuka.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADRIATICro kaže...

Molim pomoć.

Unaprijed hvala.

Kao prvo to nisu driver OMG to je Firmware update, i on ti nece raditi pre nego instaliras drivere koje se nalaze ovdije!

Onda ga flashaj ako će biti potrebno, no neće ako je 2012 godište, pogledaj si šta ti piše otraga na mišu.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina
neaktivan
HVALA VAM

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam već instalirao drivere ali kada ih idem pokrenuti piše to..Molim ako bi mi mogao malo bolje pojasniti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako si voljan pa samo odi u moju temu: problem sa razer imperatorom i tamo malo pojasni od početka do kraja.

Veliko hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice