Problem s optičkim kablom

poruka: 3
|
čitano: 1.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Problem s optičkim kablom

Pozdrav,

imam problem s optičkim kablom za zvuk. Povezao sam TV i Z906 pomoću kabla, kabal pušta svjetlost(ne treperi vidljivo), zvučnici sviraju glazbu kako treba, no problem je što zvuk pucka. Kabal je labav, no dalje ne ide, bude jedan klik(ne treba jako pritisnut za njega) i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s optičkim kablom

možda greška kabla, možda hdcp ili zvučna .. ne bi bilo ništa neobično da je poneka neispravna jer 90% juzera nikad ne spoji optiku na pc.

-provjeri verziju drivera ili zagooglaš problem s mbo-audiochipom i optika.. možda je to 'normalno' ili postoji fix npr verzija drivera koja je ok...

može problem biti i TV-ulaz/standard, npr audio koji podržava i sl.

alternativno, koristiš stare-dobre kablove.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
odjavljen
Re: Problem s optičkim kablom
ihush kaže...

možda greška kabla, možda hdcp ili zvučna .. ne bi bilo ništa neobično da je poneka neispravna jer 90% juzera nikad ne spoji optiku na pc.

-provjeri verziju drivera ili zagooglaš problem s mbo-audiochipom i optika.. možda je to 'normalno' ili postoji fix npr verzija drivera koja je ok...

može problem biti i TV-ulaz/standard, npr audio koji podržava i sl.

alternativno, koristiš stare-dobre kablove.. :)

TV*

Ovaj mi je dao frend, nikad ga nije koristio, imao je zaštitu na sebi(one kapice). Frend kaže da kabal ne smije bit labav, a i na netu sam našao da je moguće da je do kabla jer je u lošoj toleranciji.

Dal ima neki način da se uštima kabal?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice