Molim preporuku C/B laserskog printera za jako malo ispisanih stranica.
Polovan, a bitno je da je lagano puniti toner prahom kupljenim npr. na ebay (da nema čip i sl..)
Molim preporuku C/B laserskog printera za jako malo ispisanih stranica.
Polovan, a bitno je da je lagano puniti toner prahom kupljenim npr. na ebay (da nema čip i sl..)
Najpametniji odabir je neki HP u koji ide HP 15 ili HP 13 toneri
Zašto?
Nije GDI printer već PCL 5 ili 6e.
Draiveri osigurani za sve operativne sisteme.
Robustan
Pouzdan
Ima direktni prolaz za teške 250 gr papire
Dolazi u kombinaciju sa pločom za pojednostavljeno ulaganje papira pojedinačno
Jeftin za održavanje
Jeftin za napajanje tonerom 1000 otisaka te dođe cac 50 kn
Imate u Hrvatskoj refil paket zajedno sa alatom za punjenje za 2* 2000 otisak == 200 kn + PDV
Ili zamjenske tonere velikog kapaciteta tonera cca 4000 otisaka vs 1500 kod nekog drugog lasera za sl cijenu.
Životni vijek cac 200 000 otisaka vs 10 000 kod nekog drugog lasera za sličnu cijenu
Rezrevni dijelovi osigurani .
Servis ili dijelovi cca 200 kn + PDV
Nije naparvaljen po sitemu potroši 3-5 tonera pa ga baci.
Podešen na 200% bolje zacrnjenje od standardnog zacrnjenjanaravno uz veću potrošnju tonera. Što je nebitno jer je toner jeftin
Ajde da i tebi jednom svane
Čovječe, treba mi printer za par rezervacija (računa) priko lita!
Ne treba mi 250 gramski papir, niti dodatno zacrnjenje, samo da se vidi pročitat i da se zimi ne osuši ink jet ketriđ.
Ajde da i tebi jednom svane
Jel ovo Adriatic sa useneta? :)
Tak mi zvuči :)
hp laserjet p1102, zamjenski toner 90-140kn (zamjenski toneri dolaze sa čipom koji normalno radi bez komplikacija), dnevno printam 30-40 stranica i tako već 2-3 godine od kad sam kupio, nikad nikakvih problema sa printerom i zamjenskim tonerima.
Moja preporuka.
Ima ih na njuškalu polovnih
http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=hp+laserjet+p1102
Ukoliko se je naki takav printer pokazao više godina kao dobar odabir za Carinske ispostave i slične službe širom Hrvatske, onda to sigurno to nije nešto što bi i tebi bilo korisno. Definitivno OVER KILL za kučne potrebe.
Pogotovo ukoliko te košta u startu i u održavanju osjetno manje nego neki novi laser koji bacaš svake druge godine.
Jel ovo Adriatic sa useneta? :)
Tak mi zvuči :)
TOČAN ODGOVOR!!!
Osvojili ste jacpot!!!
Rashodovani printer iz 1999te s 2kg kineskog zgrudanog tonera
hp laserjet p1102, zamjenski toner 90-140kn (zamjenski toneri dolaze sa čipom koji normalno radi bez komplikacija), dnevno printam 30-40 stranica i tako već 2-3 godine od kad sam kupio, nikad nikakvih problema sa printerom i zamjenskim tonerima.
Moja preporuka.
Ima ih na njuškalu polovnih
http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=hp+laserjet+p1102
Hvala, ali što mislite može li biti dobor onešto u cijenovnom rasponu 150 do 250 kuna?
Npr:
http://www.njuskalo.hr/?ctl=browse_ads&sort=new&categoryId=9604&locationId=&locationId_level_0=0&price[min]=150&price[max]=250
Moj savjet i preporuka je da se kloniš rabljenih pisača, po meni nije periferija koja se kupuje rabljena osim u iznimnim i/ili neodgodivim situacijama.
Može jedno pitanje?
Reci ti meni kad je to trenutak kad neki novi printer postane po tvojim kriterijima rabljeni printer?
Može jedno pitanje?
Reci ti meni kad je to trenutak kad neki novi printer postane po tvojim kriterijima rabljeni printer?
Moj kriterij je kad to više nije onako kako je bilo kad je bio potpuno nov. Kriterij mi je isti kao onda kad jednom dirneš u nikad prije dirani auto, više to nije to i ne može biti kao onda dok nije ništa bilo dirano ni prčkano. Ljudi u današnje vrijeme često imaju lošu naviku neodržavanja printera (kao i auta, uostalom) kako bi trebalo pa sam slijedom toga napisao što sam napisao i dalje stojim iza toga. Poštujem svačije mišljenje, moje je takvo i bok.