Mislim da da.Jel dobar?Kosta 150 kuna
Podloga za mis
- poruka: 61
- |
- čitano: 11.210
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Mis nije los, nema nekih prituzbi. Uzmi!
Uzo sam ga :D.
Dojmovi? Postaj koju sliku da ga i mi vidimo.
Ma nista to ne uzimaj samo trazi mx518 trebo bi biti 250 kn samo taj jer ti je on najbolji mis u toj cjenovnoj kategoriji.
sada sam kupio mis prestigio pmsg1, pa bih htio kupiti neku podlogu, ne preskupu...i sad razmisljam o onoj steelseries qck mini..jel valja ta podloga i jer dosta velika? ona qck+ mi je prevelika za na stol...mozda uzmem obicnu qck ona je 320*270
sada sam kupio mis prestigio pmsg1, pa bih htio kupiti neku podlogu, ne preskupu...i sad razmisljam o onoj steelseries qck mini..jel valja ta podloga i jer dosta velika? ona qck+ mi je prevelika za na stol...mozda uzmem obicnu qck ona je 320*270
Uzmi QCK. QCK mini je premala, adekvatna za npr nošenje uz laptop ali ne i za dugotrajnu uporabu (bolje je imati nešto malo veće).
Uzmi QCK. QCK mini je premala, adekvatna za npr nošenje uz laptop ali ne i za dugotrajnu uporabu (bolje je imati nešto malo veće).
pošto ova obična (crna) qck srednjih dimenzija u linksu nije dostupna, mislio sam uzeti ovu podlogu..
http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-sharkoon-1337-xl-black&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.062 ima li je netko, jer dobra?
razer goliathus medium size
koliko para? nedam iznad 70-80kn za podlogu
koliko para? nedam iznad 70-80kn za podlogu
mislim da sam ju u adm platio 100+ nes sitno kn
a sta ova sharkoon 1337 xl ne valja?
Nemoj si na prestigio uzimat platnenu podlogu. Taj mis ima keramicke nozice i nece klizit bas najbolje. Uzmi plasticnu podlogu i nadji zamjenske nozice od teflona i miran si.
Ove keramicke klize do te mjere da se mis ne moze kontrolirat kak treba.
Znam sta pricam imao sam taj mis kad je dosao kod nas, on i platno nejdu skupa.
Nemoj si na prestigio uzimat platnenu podlogu. Taj mis ima keramicke nozice i nece klizit bas najbolje. Uzmi plasticnu podlogu i nadji zamjenske nozice od teflona i miran si.
a od cega su inace nozice? a daj onda mi neki link od neke podloge koju da uzmem
a od cega su inace nozice? a daj onda mi neki link od neke podloge koju da uzmem
Najcesce teflonske.
Ja imam razer sphex podlogu, mislim da je sad oko 120 kuna.
Super tanka plasticna podloga, donja strana se lijepi tako da ju mozes zalijepiti na bilo kakav stol ili nesto stavit ispod nje da bude malo deblja.
A keramicke sam nozice zamjenio steelseries teflonskim namjenjenim mx518, 30 kuna ili tako nesto.
neznam...vidio sam u temi pmsg1y [review] da koriste qck podlogu na tom misu i nema nikakvih problem...neznam sad sta da ti kazem...ima frend qck podlogu pa cu probati na njegovoj i vidjeti ocu li uzimati platnenu
neznam...vidio sam u temi pmsg1y [review] da koriste qck podlogu na tom misu i nema nikakvih problem...neznam sad sta da ti kazem...ima frend qck podlogu pa cu probati na njegovoj i vidjeti ocu li uzimati platnenu
Probaj mozda ti bude pasalo, meni je bio uzas. Malko jaci pritisak na mis i ukupao bi se na platnu. Mozda ce ti bolje pasati ako mis drzis prstima, ja naslonim cjeli dlan pa je i pritisak veci.
Probaj mozda ti bude pasalo, meni je bio uzas. Malko jaci pritisak na mis i ukupao bi se na platnu. Mozda ce ti bolje pasati ako mis drzis prstima, ja naslonim cjeli dlan pa je i pritisak veci.
aha...neradim ja velik pritisak na mis :) budem probao pa ako ce ici dobro na njegovoj qck, uzeti cu sharkoon 1377 xl..oce bit dobra?
aha...neradim ja velik pritisak na mis :) budem probao pa ako ce ici dobro na njegovoj qck, uzeti cu sharkoon 1377 xl..oce bit dobra?
Nisam ju nikad probao ali pretpotstavljam da je nekakva mikrofibra kao i na QCK. A i za 50 kuna ju vrijedi uzet i probat ako ne pase valjat ce za neki drugi mis ;)
Nisam ju nikad probao ali pretpotstavljam da je nekakva mikrofibra kao i na QCK. A i za 50 kuna ju vrijedi uzet i probat ako ne pase valjat ce za neki drugi mis ;)
ova sharkoon 1337 xl je u linksu 65kn, ali je velikih dimenzija 40 cm :)
Plasticne i aluminijske podloge su superiorne no nisu zdrave za ruku zbog tvrdoce (ostavlja posljedice kao i stol bez podloge).
Plasticne i aluminijske podloge su superiorne no nisu zdrave za ruku zbog tvrdoce (ostavlja posljedice kao i stol bez podloge).
po cemu ova 1337 xl ne valja? ako je platnena dobra ce biti za pmsg1, posto je debela samo 1.4mm sto je tanje od qck
To što je tanka samo je još veći minus, da bi bila udobna za ruku i bolje peglala neravnine plohe na kojoj se koristi podloga treba biti što deblja.

To što je tanka samo je još veći minus, da bi bila udobna za ruku i bolje peglala neravnine plohe na kojoj se koristi podloga treba biti što deblja.
a kupio bi ja qck...ali qck mini mi je ja mislim premala za ovaj mis, srednje nema nigdje, a qck+ mi je prevelika
preporuka podloge za prestigio PMSG1?
Ne znam dal je ovo dozvoljen post ali svejedno cu probat.
Dakle,prodajem Roccat Hiro podlogu za mis,cijena po dogovoru.
Nova,zapakirana,svijeze stigla iz Velike Britanije.
Razlog prodaje je taj sto su mi stigle dvije jednake podloge,stigle su dvije jer mi prva nije stigla nakon vise od mj dana pa sam se zalio i poslana mi je druga.
Tako da sad imam dvije.
Kod nas ih se ne moze kupiti,bar tako nabava.net kaze.
Ako ima zainteresiranih mogu se javiti na email zgrbac1987@gmail.com ili na mobitel 095/196-5516
Evo sad mi za par dana stiže SteelSeries Kana pa me zanima ako je Steelseries Qck Frost Blue podloga dobra za njega,qck + mi ne stane na stol,mini je premala a Frost Blue mi paše bolje uz miš a neznam ako je Frost Blue samo druga boja ili je bolja/lošija od obične Qck?