Najbolje slušalice do MAX 350kn

poruka: 7
|
čitano: 3.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo molim da mi preporucite slusalice mogu biti gamerske ali bi radije da NE

neke dobre za muziku slusat po mogucnosti BEZ mikrofona

HVALA

0 0 hvala 0
17 godina

Sennheiser hd415 jos su na akciji.

Toplo preporucam Sennheiser, jer imaju vrhunski zvuk, s njima ne mozes fulatNamigiva

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Najbolje slušalice do MAX 350kn
BORG kaže...

Toplo preporucam Sennheiser, jer imaju vrhunski zvuk, s njima ne mozes fulatNamigiva

Potpis, imam Sennheiser HD 202, platio sam ih 250kn prije god i po, i dan danas toliko kostaju, nije mi zao ni kune sto sam dao za njih, nasuprot, mozda najbolja kupnja koju sam napravio u zivotu, slusalice su stvarno strava, zvuk je odlican, zice izdrzljive... ove HD 415 isto vjerujem da su veoma dobre, ukratko sa Sennheiserom stvarno nemozes fulati.
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Independent kaže...
BORG kaže...

Potpis, imam Sennheiser HD 202, platio sam ih 250kn prije god i po, i dan danas toliko kostaju, nije mi zao ni kune sto sam dao za njih, nasuprot, mozda najbolja kupnja koju sam napravio u zivotu, slusalice su stvarno strava, zvuk je odlican, zice izdrzljive... ove HD 415 isto vjerujem da su veoma dobre, ukratko sa Sennheiserom stvarno nemozes fulati.
 Isti model imam i ja i prezadovoljan sam kvalitetom zvuka.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Independent kaže...
BORG kaže...

Isti model imam i ja i prezadovoljan sam kvalitetom zvuka.
 ahhahahaha...pa onda smo mi braća...imam i ja hd 202...zvuk zakon....posebno mi je drago sto mogu zicu omotat oko one plastike,lol....pozdrav
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Teško da ćeš s technomaxa povući neki link :)
No, evo
Zastupnik za Hrvatsku, za Sennheiser; pa si pogledajte još koje modele ak vas interesiraju.
16 godina
neaktivan

E, neću sad otvarati novu temu, ali možete mi preporučiti najbolje slušalice s mikrofonom za 70-80kn... Slušalice mi služe najviše za igranje CoD-ova i razgovaranje na TS i Skype.... Bitno mi je da dobro stoje na ušima i da ne "padaju". Molio bih vas da mi preporučite nešto i da je po mogućnosti negdeje u zagrebu (HGspot, vemi.....)...Hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice