Miš od titana

poruka: 17
|
čitano: 2.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Evo pogledajte, ja nisam mogo vjerovat dok ga nisam nabavio:

1 1
2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 14:33 (drago7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš od titana

predobro zgleda.i kolko si ga platio..kakav je?

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Ja sam isto imam razera samo death adder prezadovoljan sam sa njim miš je baš zakon i toplo ka preporucujem svima.

E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš od titana

Ja sam ipak vjerniji Logitechu...posjedujem G9. Kolega je nedavno kupio Lahezisa, kaze da je prezadovoljan...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Nego drago mislim da dobro lezi u ruci..daj malo opisi sve toNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Tipke su ogromne i moš na njih naslonit prste po cijeloj dužini, ima kameru na 1800DPI na 1kHz, ja koristim na 800 dpi.

A šta da još kažem. Najbolji miš koji sam dosad imo. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Miš od titana
drago7 kaže...

Tipke su ogromne i moš na njih naslonit prste po cijeloj dužini, ima kameru na 1800DPI na 1kHz, ja koristim na 800 dpi.

A šta da još  kažem. Najbolji miš koji sam dosad imo.

Kakvu kameru....o_O ?
Misliš senzor od 1800 Dpi
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
drago7 kaže...

A šta da još  kažem. Najbolji miš koji sam dosad imo.

Kakvu kameru....o_O ?
Misliš senzor od 1800 Dpi
 Taj senzor  ustvari radi na principu kamere kao i kod svih optičkih miševa, dok je  laserski senzor nešto drugo, htio sam reći  da ovaj moj nije laseski. 
16 godina
neaktivan
Miš od titana

Da, sviđa mi se izgleda..

Nego kolko si dao??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Koja je cijena,tj koji je to model uopce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Cijena kod nas je 899Kn. Iako je u americi oko 500kn bez poreza, kao po običaju kod na su dosta veće. Ima u www.feniks-kompjutori.hr i www.hgspot.hr .

Miš ima oklop i dio konstrukcije od titana. Ono crno je guma a ne plastika. Tipe su također gumene.

Miš je rađen u seriji od 10000 komada. Sa mišem dobiš i karticu na kojoj je serijski broj miša:

kartica kartica

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Miš je zver naime Razor je najboji što se tiče miševa , podloga ...

Izgleda da i ja budem moro kupiti takav jedino im je cijena visoka no i kvaliteta je 100%.

Nemože se kvalitetna roba kupiti za 50 kn.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
Miš od titana

Evo i slike od pakovanja:

0 0 hvala 0
16 godina
Miš od titana

Oprostite sto prekidam, ali je li itko primjetio da je to mis sa za 900kn? Za to se dobije G9 i jos usparate... ili G7 ko voli cordless.... ili .... dosta drugih miseva koji su jednako kvalitetni ili kvalitetniji sa jednako ili vise opcija, (po meni) boljim rasporedom tipki, mogucnosti kontroliranja tezine sa doodatnim utezima, 3200 DPI i jednakom frekvencijom (G9)  (ok, razor ima 60-120 inch/s naspram 45-60 od Logitecha, no ko mice mise brze od metra u sekundi?)... ok, ja inace preferiram Logitech, ali ono.... 900 kn zato kaj je kuciste od titana. takodjer dolazi sa 24 mjeseca garancije naspram Logitechovih 60 mjeseci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Oprostite sto prekidam, ali je li itko primjetio da je to mis sa za 900kn? Za to se dobije G9 i jos usparate... ili G7 ko voli cordless.... ili .... dosta drugih miseva koji su jednako kvalitetni ili kvalitetniji sa jednako ili vise opcija, (po meni) boljim rasporedom tipki, mogucnosti kontroliranja tezine sa doodatnim utezima, 3200 DPI i jednakom frekvencijom (G9)  (ok, razor ima 60-120 inch/s naspram 45-60 od Logitecha, no ko mice mise brze od metra u sekundi?)... ok, ja inace preferiram Logitech, ali ono.... 900 kn zato kaj je kuciste od titana. takodjer dolazi sa 24 mjeseca garancije naspram Logitechovih 60 mjeseci

Vjeruj mi imo sam i neke od laserskih high end modela iz logitecha i nijedan mi nije dobar kao ovaj. Osim toga ova serija od titana je ograničena na 10000 komada pa ko voli.. Što se tiće rezolucije, ja ionako koristim od 800dpi i 1000Hz , jer mi je optimalna. Iako miš može do 1800dpi tada je prebrzo. A ove velike tipke i oblik su prava milina i užitak za rad. Ma cijela koncepcija i oblik je tako napravljen da miš izvrsno leži u ruci. Čudim se zašto razer nije izbacio i jeftinije modele koji nisu od titana i u ograničenoj seriji. Mislim da bi se izvrsno prodavali.
16 godina
drago7 kaže...
Rhodin kaže...

Vjeruj mi imo sam i neke od laserskih high end modela iz logitecha i nijedan mi nije dobar kao ovaj. Osim toga ova serija od titana je ograničena na 10000 komada pa ko voli.. Što se tiće rezolucije, ja ionako koristim od 800dpi i 1000Hz , jer mi je optimalna. Iako miš može do 1800dpi tada je prebrzo. A ove velike tipke i oblik su prava milina i užitak za rad. Ma cijela koncepcija i oblik je tako napravljen da miš izvrsno leži u ruci. Čudim se zašto razer nije izbacio i jeftinije modele koji nisu od titana i u ograničenoj seriji. Mislim da bi se izvrsno prodavali.
 Mozemo raspravljat o Razer vs Logitech, ja Razera ne volim jer mi je dosta modela nekako sitnicka, premala da bi mi sjedila u ruci kako zelim iako ima i dobrih modela, dok mi logitechovi iako ima i losijih, vecina dobro lezi u ruci, gamerske serije miseva logitech nudi mogucnost prilagodbe tezine,  logitech nudi 6 godina garancije itd..... to svejedno nije bit price. ovaj novi razer osim par grama titana u kucistu i limited serije nista revolucionarno ne nudi
Kad sam kupovao svoj G5 kupio sam ga na reporuku, no isprobao sam vise miseva, sto kod frendova, sto u ducanima (ovo drugo bas i nije nest, spojili su par otvorenih primjeraka na komp no samo u windozama nazalost sam mogo probat) i odabro sam G5
ok, tema je tu novi razer, no opet tvrdim, nista revolucionarno sto se tice samo misa, malo je fancy, kraj price.... za limited edition sa titan caseom mogli su ponuduti barem nesto sto logitech nudi svojim kupcima, tipa 6 godina garancije pa da znas da ces ga toliko imati na stolu, ne da ti krepa za 2 i pol i da onda tih par grama titana i karticu sa serijskim brojem gledas na polici jer ti je zao bacit
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice