Zanimaju me vaša mišljenja i komentari na ova dva miša i preporuku kojeg da kupim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koristim mx518 i odličan je miš, razera nisam nikad, ali u testovima uvijek logitech je tukao razer, dako da....
a g5?
nije puno skuplji
jbg nemam para za g5 inače bih odmah kupio njega bez razmišljanja o razeru i mx518
onda moje tople preporuke na mx518, ako si ljevak onda razer, jer je simetričan, ovaj je baš za dešnjake napravljen, a i ja imam malo veću ruku, tako da mi bolje paše veći miš.
ima teflonske nožice i miš klizi ko po ledu
ok hvala na savjetu, ići ću brzo u vemil pa ako se može pogledat onak u kutiji jel paše na ruku dobro vidjet ću
Nema boljeg od Logitech RX250::
Nema boljeg od Logitech RX250::
Kupi onog koji ti bolje leži u ruci i točka.
Osobno imam DeathAddera i prezadovoljan sam.
@livadasb: deathadder nije simetričan, za dešnjake je napravljen...
uzeo sam DeathAdder NovaBlue (i novu tipkovnicu, Logitech Media) i mogu reći da sam prezadovoljan njime!!odlično leži u ruci i sveeeeeeeeeeeeee ostalo.......moja iskrena preporuka...
odgorov je jednostavan... uzmi onaj miš koji ti bolje leži u ruci.
rofl već sam ga uzeo
rofl već sam ga uzeo

ma1100 je zakon :)
Diamondback pere obadva misa :)
salu na stranu, ja ib iso na deathadder (laser i 3g).. mx518 je vec stariji mis.. ima problema sa kontaktom kod 90% korisnika..
al mis je zakon, ja jucer za krizmu si kupio DiamondBack 3g i Lycosu, Baracudu, i Goliathus speed omega.. :))
DeathAdder ima čak ne laser, nego infracrvenu tehnologiju sa 1800dpi sa 1000hz interpollingom...i jednostavno leti na Goliathus podlozi...dok je MX 2 tehnologije unatrag sa optičkim, te sa 1600dpi...MX je odličan miš, isprobao sam ga kod prijatelja na Mantis podlozi, ali ga jednostavno vrijeme polako briše.
Pozdrav!
100% ti mogu reci, uzeo si najbolje.
prije otprilike mjesec dana sam kupio mx518 i mogu reć samo riječi hvale za njeg...a kolko sam vidio dobio je bolje ocjene od deathaddera
narucio sam u ve-mila razer deathadder i razer arctosa (preljepa mi je), jesam li dobro odabro, i reko mi je lik da imaju za kupit goliathus podlogu
narucio sam u ve-mila razer deathadder i razer arctosa (preljepa mi je), jesam li dobro odabro, i reko mi je lik da imaju za kupit goliathus podlogu
Goliathus je super...također i Mantis..samo uzmi onu koja ti više paše..recimo Control ti je high dpi postavka(rush u fps-u) a speed za niske dpi postavke(camping, sniping u fpsu..), a za Arctosu, mislim da nema razlike između Arctose i Lycose osim u onom osvijetljenju i par-sto kuna. Pa, dobro si izabrao..ali, mogao si i neki combo uzet..recimo DeathAdder i Logi G15 za iste pare... :D
moja preporuka : mx518, dosta imam taj miš (skoro 2 godine) i prezadovoljan sam!
također od podloga također posjedujem i predlažem razer goliathus large controll :)
a od tastature razer tarantula sa mini screenom
Mozete vidjeti na Logitechovoj stranici da su malo upgrade-ali mx518 te sada ima 1800 Dpi. Ko i Deathadder, ali ja bi svejedno Deatadder jer mi je ljepsi i bolje sjeda u ruku (moja je ogromna).
Mozete vidjeti na Logitechovoj stranici da su malo upgrade-ali mx518 te sada ima 1800 Dpi. Ko i Deathadder, ali ja bi svejedno Deatadder jer mi je ljepsi i bolje sjeda u ruku (moja je ogromna).
pa da, ja imam 15 godina tako da je moja - osrednja :=)