LOGITECH MX Revolution ili G9. Koji je bolji?

poruka: 32
|
čitano: 3.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: LOGITECH MX Revolution ili G9. Koji je bolji
Cooler kaže...

Et samo ne znam kako vam nije zao bacat pare na razne miseve i tastature, sto vam je skuplji mis on vam nista nece pomoci da bolje igrate neku igru il tak nest. Kupite si neki mis do maksimalno 100Kuna i budite zadovoljni. To vam je moj savjet a da li vam se svidja ili ne to zavisi od vas

LOL
Totalno si promašio bit...
17 godina
RE: LOGITECH MX Revolution ili G9. Koji je bolji
Sekira kaže...

Mislim da se itekako isplati dati vise love za kvalitetnog glodavca. Mis je ipak dio racunala s kojim si najvise u kontaktu, i zato ne vidim razlog da se na njemu stedi. Ja sam veliki Logitech fan i imam Mx 510-ku vec 5 godina. Savrsen mi je za sve sto radim, od igranja i surfanja do bavljanja pripreme tiska. Tek sam sad nakon godina mrcvarenja misonje primjetil da mi desna tipka malo steka, no vjerojatno ga samo treba otvoriti i ocistiti. Također, ako imas desktop konfiguraciju preporucam koristenje zicnog misa iako i bezicni ima svojih prednosti. Ja si bas razmisljam o nabavci novog bezicnog misa za laptop, i mislil sam si kupiti VX revolution, no dok sam ga videl mi se ucinil nekak premali... (kad sam naviknut na veliku 510-ku) Moram jos pogledati MX revolution, pa ak je on nesto veci si ga budem zel. Također, za laptop sam si kupil neki jeftikaner shit za prvu silu i koma mi je. Da ne pricam o tome kak stalno moram ispod njega drzati list papira (jednobojna podloga) da bi uopce mogel kolko-tolko normalno raditi, mislim da je davanje ispod 100 kn za misa cisto bacanje novca ako mislis misonju drzati duze od dva sata dnevno u ruci... Pljuni pare i kupi si nest posteno pa si miran sljedecih par godina....

Apsolutno!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice