Treba mi pomoc. Ne znam nikog s lemilicom. Pas mi je pregrizao zicu nasao sam svog g500 i cuo sam da se moze zamijeniti. Jel ima ovdje neka dobra dusa koja bi mi zamijenila kabel ja cu naci i kabel od nekog misa ako imate vi jos bolje. Trenutno nemam novaca. Mogao bih ponuditi novce samo recite cijenu tamo negdje oko bozica. Mogu do vas doci doma mogu. Ja sam u Zagrebu na rudesu.
Logitech g500
- poruka: 27
- |
- čitano: 5.854
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu ponuditi svoj havit takozvani gejmerski mis umjesto novaca za popravak g500.
Dajem mis havit placen 160 kuna, mjenjanje dpi, jos dvije dodatne tipke, da mi netko promijeni kabel na mom g500 pliz ljudi obozavam taj mis.
posalji poruku logitech supportu i reci da ti je crko lijevi kilk ili scroll i dobit ces novi g500s
Stvarno? I ako nemam garanciju?
posalji poruku logitech supportu i reci da ti je crko lijevi kilk ili scroll i dobit ces novi g500s
E da je to tako jednostavno onda bi Logitech već bankrotirao. Prvo im ti pokvareni artikal moraš poslati i tek onda ti oni šalju drugoga. A i bez garancije ne može ništa.
moj susjed je poslao samo mail njima da mu se pokvario mis tj.kabal na spoju otisao i dobio jos noviji model od njih,nista on nije morao slati,ali garanciju je imao.
moj susjed je poslao samo mail njima da mu se pokvario mis tj.kabal na spoju otisao i dobio jos noviji model od njih,nista on nije morao slati,ali garanciju je imao.
Jel mi moze netko napisati sto da ja napisem nis nece falit ako pokusam.
Meni su tu drugačije objasnili. OK, onda ali morao je onda barem kopiju jamstvenog mailom poslati. Nema smisla da firma šalje novi proizvod samo vjerovanjem na nečiju riječ.
A i to mi je malo besmisleno, znači mogu i ja sad poslati njima mail da mi je G700 pokvaren, imam jamstvo i samo će mi novog poslati. Čudi me kako onda još Logitech nije bankrotirao ako se može tako manipulirati.
Meni su tu drugačije objasnili. OK, onda ali morao je onda barem kopiju jamstvenog mailom poslati. Nema smisla da firma šalje novi proizvod samo vjerovanjem na nečiju riječ.
A i to mi je malo besmisleno, znači mogu i ja sad poslati njima mail da mi je G700 pokvaren, imam jamstvo i samo će mi novog poslati. Čudi me kako onda još Logitech nije bankrotirao ako se može tako manipulirati.
Opisi kvar,stavi model i serr.br.misa i stavi sliku neku od garancije vrlo vjerovatno ces dobit zamjenu,sad koliko se ceka ne znam,ali bez garancije nema nista.
treba im samo dati serijski broj sa misa i to je to meni je bio prosao isto g500 i mislim da cak nisam imao ni garanciju i za 3 dana sam dobio novi g500s tako da vrijedi pokusat
Ok onda. Nije moj pokvaren ali dobro da znam ako će zatrebati pa recite koji je mail pa da znamo. Našao sam što se tiče Europe samo adresu u Lausanni, nema mail adrese.
http://support.logitech.com/en_us/contact moras se regat
da i meni su oni smijesni,frend je imao g500 uzeo serijski broj sa mog g500s i trzili su ga racun da slika on je trazio nekog lika sa njuskala da mu slika "kupit ce mis od njga" i frajer dobije g502 haha ja nemogu jos dan danas vjerovat
kad je meni trebao nisam mogao naci,zapravo nasao sam nesto ali sta god im posaljes samo automatski odgovor dobijes neki link za njihovu podršku i upute te na stranicu gdje se prijavis i tamo ispunis sta traze,opises kvar,prilozis sta treba i to je to.
edit:evo stavljen ti je link,nisam vidio.
kad je meni trebao nisam mogao naci,zapravo nasao sam nesto ali sta god im posaljes samo automatski odgovor dobijes neki link za njihovu podršku i upute te na stranicu gdje se prijavis i tamo ispunis sta traze,opises kvar,prilozis sta treba i to je to.
da odi tamo na tu stranicu jer su je mijenjali prije nekoliko ispuni sve sta trebas i cekaj email
Ne vele onda ljudi bezveze da imaju najbolji support na svijetu :)
imali su hh,u zadnje vrijeme koda su promijenili sefove xD imam njihove zvucnike i probao sam da vidim jel mogu sta dobit i zvucnike sam kupio u 3. mj. ove godine i slao sam im dva puta i oba puta su mi LAGALI o garanciji da mi je istekla hh a gar. na njih je 3 godine tako da su se pokvarili u zadnje vrijeme :)
a sta kad bi sad ja izmislio kvar i poslao ser.br.od svog trenutnog misa koji sam nedavno kupio?
imali su hh,u zadnje vrijeme koda su promijenili sefove xD imam njihove zvucnike i probao sam da vidim jel mogu sta dobit i zvucnike sam kupio u 3. mj. ove godine i slao sam im dva puta i oba puta su mi LAGALI o garanciji da mi je istekla hh a gar. na njih je 3 godine tako da su se pokvarili u zadnje vrijeme :)
A onda znači da su neke stvari skužili. A ne možeš im sad za svaki proizvod tako slati, jednom prođe, drugi put ne. Sigurno su se i tamo pitali zašto njima šalješ kad imaš garanciju u dućanu.
a sta kad bi sad ja izmislio kvar i poslao ser.br.od svog trenutnog misa koji sam nedavno kupio?
probaj nezz vidim da se sada u zdanje vrijeme tesko dobiva
A onda znači da su neke stvari skužili. A ne možeš im sad za svaki proizvod tako slati, jednom prođe, drugi put ne. Sigurno su se i tamo pitali zašto njima šalješ kad imaš garanciju u dućanu.
da ali su ovi zvucnici za koje sam ja slao skuplji pa bi ovo sa misom i mozda moglo proci
Nisam slao nista supportu. Znam da sam davno se bio registrirao i registrirao proizvod ali ne znam email. Pa sad ako jos netko ima ko se zna sluziti lemilicom da promijenim kabel. Ili ako znate nekog ko zna ili neku radionicu slobodno me uputite.
Pozdrav!
Ima li itko slucajno krepani g500? Trebam maskicu, znaci samo plastiku sa njega, jer je meni otisao desni klik....
Hvala
Ima li itko slucajno krepani g500? Trebam maskicu, znaci samo plastiku sa njega, jer je meni otisao desni klik....
Imam dosta Logitech miševa i nijedan mi nije krepao, držim ih podalje od mačke.

hahaha, ma nije macka u ovom pitanju. Znaci prespojim zice jer se razlohao kabel. Sve radi i idem slozit mis, i zeznem plastiku za klik unutra. Inace ispravan skroz, samo mi treba prakticki, "oklop" miša. Nigdje nitko nema na netu, jedino SAD, a postarina vise nego novi miš...
Znaci prespojim zice jer se razlohao kabel. Sve radi i idem slozit mis, i zeznem plastiku za klik unutra. Inace ispravan skroz, samo mi treba prakticki, "oklop" miša.
A to ako netko i ima pokvareni je vjv bacio u smeće
Nasao na netu, hvala svejedno!