Mišljenja,iskustva s ovim mišem
Isplati li se davati gotovo 550kn za ovaj miš?
Mišljenja,iskustva s ovim mišem
Isplati li se davati gotovo 550kn za ovaj miš?
Dodaj još 100 kn i kupi G9.
Pogledaj ovaj link:
http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679
Ja sam mislio na novu verziju G5 miša(REFRESH).
uzmi G9. nečeš požaliti. u HG spotu košta 660 kn. 110 kn skuplji.
Iskreno, sve je stwar navike ;)
g9 je valjda noviji, ali se design razlikuje od g5, kao i razeri, tako da prowjeri najbolje kod frenda ili u shopu kak ti lezi u ruci ;)
Ja sam vec skoro 2 godine ponosan vlasnik g5 misha :D
Mozda ga zamjenim za v2.0 - 2 tipke mi se svidjaju, hehe.
imam G5 i mogu rec da je odlican ... prije par dana uzeo G9 .... bio sretan ko beba sa zveckom,
sad me malo jebe ... al bum piso jos o tom problemu ?!
... jel se isplati G5 nemam pojima ... ja sam ga godinu dana koristio ... i sluzio me odlicno !!
Kakvih problema imaš sa G9???
Isplati se, imam izvrsna iskustva s njim, radi na svim pologama (staklo i slično...), brz je, precizan i sve samo superlativi. Kupi!
Ja ću vjerojatno uzeti G5,nema potrebe za G9-meni treba velik miš(G5) a ne malen(G9)
A G5 mi je i ljepši
ILI počekam još malo možda izađe nova verzija G5 miša
Nacekat ces se :D
Mislim da je v2.0 as far as it gets :D jer je s njom uklonjena "mana" sa jednom tipkom :D
Inace logitech ce se sad furati na g9 koncept, i ne vjerujem da ce izaci "jos obradjenija" verzija g5.
G5 BLUE rulz ;)
imam Logitech MX1000 košta 500kn odličanje, nije lošiji od G5 ili G9 za igre obzirom da nije za igre nego opčenito. Baterija dosta dugo izdrži za vrijeme igranja i brzo se napuni.
Kakvih problema imaš sa G9???
možeš svaku tipku programirati pa si staviš gdje ti šta paše
pa koristim onaj hrapaviji grip ?! ... necu mjenjat bash !!!!!! ... tak sam imo na G5 i tak sam se naviko i za COD4 jedan gumb
trcanje drugi noz ?!?! ... nemam debele prste (mozda malo :D) al to nije problem nek stisnem s palcem mis ... evo sad mi
se malo prije dogodilo ... ratovali s nekim poljacima ... i pojavi mi se lik ja ga refleksno za sprejam i trzne mi cjela ruka i stisnem
mis cvrsce i palac mi stisne tipku "ispod" tipke !!! za popi***t ... stane pucat i beshne bezveze po zraku i lik me ubio i izgubio rundu :D
ode 100€ u vjetar xD ma nije ubiti tak los mis al to me je*** smeta ... kao sto reko ..., na sluzbeni forum malo ih izje***
trebo kubit g5 v2 :D
za igranje je bolji mx518
za igranje je bolji mx518
Ja imam MX518 i super sam zadovoljan s njim! Jako mi udobno lezi u ruci, tipke imaju dobar klik, ima ih dovoljno i precizan je! Sad ne znam kakav je u usporedbi sa G5 ili G9 jer ih nisam probao, ali ja sam zadovoljan! Jedina zamjerka je sto nema onu sklopku koja ti "pali" i "gasi" trenje na kotacicu, tako da kad ga "ugasis" dovoljan je samo jedan moment sile i kotacic se nastavlja vrtiti u nedogled, ali to i nije tako jako vazno. Prijatelj mi ima G5 i jako je zadovoljan. Ako ga kupujes za igranje, jedna od najvaznijih stvari ti je da NE bude bezican! Ja ti svakako preporucujem Logitech a ti si izaberi model!!!!
Ne znam za g9 ali g5 je dobar pacov sa dobrim forama, pogotovo ona podesiva osjetljivost. Utezi bas i nisu nesto, jer jedanput ih stavis kako ti odgovara i ne mices.
Pretpostavljam da je namjena miša za fpsove?
Ako zelis pravog misa uzmi Logitech MX Revolution 679 kn u HGspotu!!! Ja ga uzeo pred par dana i pacov je zbilja najbolji na svijetu!!!
MX Revolution 679-je BEŽIČAN što nije dorbro za one koji dosta igraju(JA).
Hm meni je savrsen za igranje a igram stvarno dosta (i previse rekla bi moja cura). Nisam primjetio nikakve nedostatke koji bi utjecali na igranje. Ako neko ima ovaj mis i ima neke primjedbe neka to i napise ili zauvijek suti
. Ovaj misonja je best of the best u svemu tako i u igranju.
Hm meni je savrsen za igranje a igram stvarno dosta (i previse rekla bi moja cura). Nisam primjetio nikakve nedostatke koji bi utjecali na igranje. Ako neko ima ovaj mis i ima neke primjedbe neka to i napise ili zauvijek suti
. Ovaj misonja je best of the best u svemu tako i u igranju.
Logitech G5 sam imal prilike isprobati i dobar je!
I sam hocu nabaviti novi mis (imam Logitech Click bezicni i nekak je jako teski s dvije duracellke!).
Ipak nekak mi se vise cini isplativo Logitech MX 518!
Ima 1600dpi dok G5 2000dpi i utege i laserski je!
Oba su jako atraktivni, G5 crveno-crni, a MX518 crno-srebrni!
Komu to ne igra veliku ulogu, tj. nije profi gamer ili ima ograniceno para, preporucam MX518 ili neki Razer!
da i ja podjelim svoje iskustva:
imao sam g5 ali s jednom tipkom s strane i cesto je ta druga bas falila
i onda je dosao refresh i g9 pa se odlucih ipak za g9 i s nijm sam skoro u potpunosti zadovoljan!
kazem skoro u potpunosti jer mi je g5 ipak mrvicu bolje lezao u saci, ali to je mozda stvar navike a djelomicno i velicine sake...
dok su mi kotacic, ledice, neke dodatne mogucnosti drivera lijepa prednost kod g9
ali evo, nakon nekih 6-7 mjeseci da moram birati izmedju g5 ili g9 mislim da bi se ipak odlucio za g9
toliko od mene
Ja imam MX518 i super sam zadovoljan s njim! Jako mi udobno lezi u ruci, tipke imaju dobar klik, ima ih dovoljno i precizan je! Sad ne znam kakav je u usporedbi sa G5 ili G9 jer ih nisam probao, ali ja sam zadovoljan! Jedina zamjerka je sto nema onu sklopku koja ti "pali" i "gasi" trenje na kotacicu, tako da kad ga "ugasis" dovoljan je samo jedan moment sile i kotacic se nastavlja vrtiti u nedogled, ali to i nije tako jako vazno. Prijatelj mi ima G5 i jako je zadovoljan. Ako ga kupujes za igranje, jedna od najvaznijih stvari ti je da NE bude bezican! Ja ti svakako preporucujem Logitech a ti si izaberi model!!!!
Pa što fali bežičnim miševima. Je da im ode baterija i ako si usred igre to je shit onda, ali ako uzmeš neki kvalitetniji koji dobro hvata i ima dobru bateriju u sebi i ima svoj punjač onda je to odlično. Ja imam bežićni miš od Logitecha i hvata do 4m i u ni jednoj igri mi nije niš zaštekalo i super mi je što nema žice jer mi niš ne nateže miš. Ako bi uzimao neki bežični onda si uzmi Logitech MX Revolution
Svi znamo da bezicni misevi nisu za fps-ove al ja igram s Logitech MX1000 i nimalo mi ne steka a preporucio bi ti g5
Pa što fali bežičnim miševima. Je da im ode baterija i ako si usred igre to je shit onda, ali ako uzmeš neki kvalitetniji koji dobro hvata i ima dobru bateriju u sebi i ima svoj punjač onda je to odlično. Ja imam bežićni miš od Logitecha i hvata do 4m i u ni jednoj igri mi nije niš zaštekalo i super mi je što nema žice jer mi niš ne nateže miš. Ako bi uzimao neki bežični onda si uzmi Logitech MX Revolution