Logitech G5

poruka: 31
|
čitano: 7.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Logitech G5

Mišljenja,iskustva s ovim mišem

Isplati li se davati gotovo 550kn za ovaj miš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech G5
Ja ga imam.
Po meni se isplati.
Sad je druga stvar dali ima boljih i jeftinijih.
Ja sam super zadovoljan.
Preporuka!
17 godina
neaktivan

Dodaj još 100 kn i kupi G9.

17 godina
neaktivan
Logitech G5

Pogledaj ovaj link:

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam mislio na novu verziju G5 miša(REFRESH).

17 godina
neaktivan

uzmi G9. nečeš požaliti. u HG spotu košta 660 kn. 110 kn skuplji.

17 godina
neaktivan
Logitech G5

Iskreno, sve je stwar navike ;)

g9 je valjda noviji, ali se design razlikuje od g5, kao i razeri, tako da prowjeri najbolje kod frenda ili u shopu kak ti lezi u ruci ;)

Ja sam vec skoro 2 godine ponosan vlasnik g5 misha :D

Mozda ga zamjenim za v2.0 - 2 tipke mi se svidjaju, hehe.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G5

imam G5 i mogu rec da je odlican ... prije par dana uzeo G9 .... bio sretan ko beba sa zveckom,

sad me malo jebe ... al bum piso jos o tom problemu ?!

... jel se isplati G5 nemam pojima ... ja sam ga godinu dana koristio ... i sluzio me odlicno !!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakvih problema imaš sa G9???

17 godina
neaktivan

Isplati se, imam izvrsna iskustva s njim, radi na svim pologama (staklo i slično...), brz je, precizan i sve samo superlativi. Kupi!

17 godina
neaktivan
Logitech G5

Ja ću vjerojatno uzeti G5,nema potrebe za G9-meni treba velik miš(G5) a ne malen(G9)

A G5 mi je i ljepši

ILI počekam još malo možda izađe nova verzija G5 mišaBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 18:52 (Gamer-gts).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nacekat ces se :D

Mislim da je v2.0 as far as it gets :D jer je s njom uklonjena "mana" sa jednom tipkom :D

Inace logitech ce se sad furati na g9 koncept, i ne vjerujem da ce izaci "jos obradjenija" verzija  g5.

G5 BLUE rulz ;)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
Logitech G5

imam Logitech MX1000 košta 500kn odličanje, nije lošiji  od G5 ili G9 za igre obzirom da nije za igre nego opčenito. Baterija dosta dugo izdrži za vrijeme igranja i brzo se napuni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...

Kakvih problema imaš sa G9???

... problem je taj da ove dve tipke sastrane (to je i jedan razlog kaj sam preso s G5 v1 na G9) mogu se stisnut "ispod" tipki ?!

sta to znac ?! :D

igram CoD2  i obadva gumba su bash gumba ... e i kaj se dogadja ... napeta situacija ... pocnem pucat ljevom tipkom i mis
refleksno jako stisnem mis :) ... i kad stisnem s palcem ispod te dve tipke (di normalno stoji palac) ... lik mi bashne (udarac kundakom ?! )
i naravno prestane pucat ?!  ... tak sam poginuo vec milju u kriznim situacijama :D 

nadam se da si skuzio :)  ... otici cu malo na sluzbeni logitech forum i je*** im kevu ... wtf ?!

... pucam ... malo jace stisnem palac uz mis i primi mi tipku ... to je zbog ovih izmjenjivih gripova !!  
17 godina
neaktivan

možeš svaku tipku programirati pa si staviš gdje ti šta paše

17 godina
neaktivan
BuBizgb kaže...
  ... problem je taj da ove dve tipke sastrane (to je i jedan razlog kaj sam preso s G5 v1 na G9) mogu se stisnut "ispod" tipki ?!

sta to znac ?! :D

igram CoD2  i obadva gumba su bash gumba ... e i kaj se dogadja ... napeta situacija ... pocnem pucat ljevom tipkom i mis
refleksno jako stisnem mis :) ... i kad stisnem s palcem ispod te dve tipke (di normalno stoji palac) ... lik mi bashne (udarac kundakom ?! )
i naravno prestane pucat ?!  ... tak sam poginuo vec milju u kriznim situacijama :D 

nadam se da si skuzio :)  ... otici cu malo na sluzbeni logitech forum i je*** im kevu ... wtf ?!

... pucam ... malo jace stisnem palac uz mis i primi mi tipku ... to je zbog ovih izmjenjivih gripova !!  
  Pa to baš i nije problem miša vec je problem do tebe imaš mozda debele prste Smijeh 
Osim  toga  premjesti  si  bash  recimo  na  šift  kako  je  inace...
Meni  osobno  se  nikad  nije  dogodio  taj  "problem"  sa  kojim  se  ti  suocavaš  koji  grip  koristiš? 

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan

pa koristim onaj hrapaviji grip ?! ... necu mjenjat bash !!!!!! ... tak sam imo na G5 i tak sam se naviko i za COD4 jedan gumb

trcanje drugi noz   ?!?! ... nemam debele prste (mozda malo :D) al to nije problem nek stisnem s palcem mis ... evo sad mi

se malo prije dogodilo ... ratovali s nekim poljacima ... i pojavi mi se lik ja ga refleksno za sprejam i trzne mi cjela ruka i stisnem

mis cvrsce i palac mi stisne tipku "ispod" tipke !!!  za popi***t ... stane pucat i beshne bezveze po zraku i lik me ubio i izgubio rundu :D

ode 100€ u vjetar xD  ma nije ubiti tak los mis al to me je*** smeta ... kao sto reko ..., na sluzbeni forum malo ih izje***

trebo kubit g5 v2 :D

17 godina
neaktivan

za igranje je bolji mx518

17 godina
neaktivan
net384 kaže...

za igranje je bolji mx518

LOL?

Daj  mi  to  molim  te  agrumentiraj  malo  više...  po  cemu  si  to  zakljucio 
Boze  kako  volim  ove  padobrance...  ako  si  vec  digao  staru  temu  mogo  si  lijepo  obrazloziti  zašto  ti  tako  misliš  i  potkrijepti  mozda  nekim  dokazima  a  ne  ovako  opalit  i  ostat  ziv  FFS 

17 godina
neaktivan
Logitech G5

Ja imam MX518 i super sam zadovoljan s njim! Jako mi udobno lezi u ruci, tipke imaju dobar klik, ima ih dovoljno i precizan je! Sad ne znam kakav je u usporedbi sa G5 ili G9 jer ih nisam probao, ali ja sam zadovoljan! Jedina zamjerka je sto nema onu sklopku koja ti "pali" i "gasi" trenje na kotacicu, tako da kad ga "ugasis" dovoljan je samo jedan moment sile i kotacic se nastavlja vrtiti u nedogled, ali to i nije tako jako vazno. Prijatelj mi ima G5 i jako je zadovoljan. Ako ga kupujes za igranje, jedna od najvaznijih stvari ti je da NE bude bezican! Ja ti svakako preporucujem Logitech a ti si izaberi model!!!!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam za g9 ali g5 je dobar pacov sa dobrim forama, pogotovo ona podesiva osjetljivost. Utezi bas i nisu nesto, jer jedanput ih stavis kako ti odgovara i ne mices.

Pretpostavljam da je namjena miša za fpsove?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
Logitech G5

Ako zelis pravog misa uzmi Logitech MX Revolution 679 kn u HGspotu!!! Ja ga uzeo pred par dana i pacov je zbilja najbolji na svijetu!!! Cool

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 11:05 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G5

MX Revolution 679-je BEŽIČAN što nije dorbro za one koji dosta igraju(JA).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm meni je savrsen za igranje a igram stvarno dosta (i previse rekla bi moja curaIzlanuo se). Nisam primjetio nikakve nedostatke koji bi utjecali na igranje. Ako neko ima ovaj mis i ima neke primjedbe neka to i napise ili zauvijek suti Belji se. Ovaj misonja je best of the best u svemu tako i u igranju.

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Hm meni je savrsen za igranje a igram stvarno dosta (i previse rekla bi moja curaIzlanuo se). Nisam primjetio nikakve nedostatke koji bi utjecali na igranje. Ako neko ima ovaj mis i ima neke primjedbe neka to i napise ili zauvijek suti Belji se. Ovaj misonja je best of the best u svemu tako i u igranju.

Joj daj se lupi....
Imao  sam taj miš od izlaska pa do 11 mjeseca prošle godine miš je odlican egronomski je najbolji koji  sam  imao ali da je dobar za igranje  nije...
Sluzi svrsi  ali kad ti  je  potrebno ono  baš nešto extra nema šta trazit  pored miševa poput G5, G9 i  mozda  cak MX-518 i naravno  razer miševa...
Miš  nije napravljen za igranje i o  njegovom lagu kad  se  baterija vec lagano isprazni ili  još  bolje o štekanju koje mi  se  pojavljivalo sve više kako je bio stariji tako za ozbiljno igranje ni cut.
Taj miš je prvenstveno napravljen za dugotrajan i zahtijevan rad na racunalu te je egronomski odlican ali ne i za igra mozda neke strategije i ovako neke vznj igre ali za FPS igre ne.

17 godina
Logitech G5

Logitech G5 sam imal prilike isprobati i dobar je!

I sam hocu nabaviti novi mis (imam Logitech Click bezicni i nekak je jako teski s dvije duracellke!).

Ipak nekak mi se vise cini isplativo Logitech MX 518!

Ima 1600dpi dok G5 2000dpi i utege i laserski je!

Oba su jako atraktivni, G5 crveno-crni, a MX518 crno-srebrni!

Komu to ne igra veliku ulogu, tj. nije profi gamer ili ima ograniceno para, preporucam MX518 ili neki Razer!

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G5

da i ja podjelim svoje iskustva:

imao sam g5 ali s jednom tipkom s strane i cesto je ta druga bas falila

i onda je dosao refresh i g9 pa se odlucih ipak za g9 i s nijm sam skoro u potpunosti zadovoljan!

kazem skoro u potpunosti jer mi je g5 ipak mrvicu bolje lezao u saci, ali to je mozda stvar navike a djelomicno i velicine sake...

dok su mi kotacic, ledice, neke dodatne mogucnosti drivera lijepa prednost kod g9

ali evo, nakon nekih 6-7 mjeseci da moram birati izmedju g5 ili g9 mislim da bi se ipak odlucio za g9

toliko od mene

FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 15:28 (RonoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ja imam MX518 i super sam zadovoljan s njim! Jako mi udobno lezi u ruci, tipke imaju dobar klik, ima ih dovoljno i precizan je! Sad ne znam kakav je u usporedbi sa G5 ili G9 jer ih nisam probao, ali ja sam zadovoljan! Jedina zamjerka je sto nema onu sklopku koja ti "pali" i "gasi" trenje na kotacicu, tako da kad ga "ugasis" dovoljan je samo jedan moment sile i kotacic se nastavlja vrtiti u nedogled, ali to i nije tako jako vazno. Prijatelj mi ima G5 i jako je zadovoljan. Ako ga kupujes za igranje, jedna od najvaznijih stvari ti je da NE bude bezican! Ja ti svakako preporucujem Logitech a ti si izaberi model!!!!

Pa što fali bežičnim miševima. Je da im ode baterija i ako si usred igre to je shit onda, ali ako uzmeš neki kvalitetniji koji dobro hvata i ima dobru bateriju u sebi i ima svoj punjač onda je to odlično. Ja imam bežićni miš od Logitecha i hvata do 4m i u ni jednoj igri mi nije niš zaštekalo i super mi je što nema žice jer mi niš ne nateže miš. Ako bi uzimao neki bežični onda si uzmi  Logitech MX Revolution

17 godina
neaktivan
Logitech G5

Svi znamo da bezicni misevi nisu za fps-ove al ja igram s Logitech MX1000 i nimalo mi ne steka a preporucio bi ti g5Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...
Assassin kaže...

Pa što fali bežičnim miševima. Je da im ode baterija i ako si usred igre to je shit onda, ali ako uzmeš neki kvalitetniji koji dobro hvata i ima dobru bateriju u sebi i ima svoj punjač onda je to odlično. Ja imam bežićni miš od Logitecha i hvata do 4m i u ni jednoj igri mi nije niš zaštekalo i super mi je što nema žice jer mi niš ne nateže miš. Ako bi uzimao neki bežični onda si uzmi  Logitech MX Revolution

Ja znam da nisam imao bas dobra iskustva sa bezicnim misevima, al ak tebi radi onda valjda radi. Stvarno neznam.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice