Logitech Driving Force Pro GT

poruka: 16
|
čitano: 9.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako, htio bih kupiti gore spomenuti volan ali nemam pojma gdje.

Citao sam recenziju u Gameplayu te ovdje na Bugovim stranicama ali nigdje ne pise gdje ga ima za kupiti ili ako jos nema kad ce doci kod nas...

Zovem ove iz logitech Hrvatska vec tri dana ali se nitko ne javlja... Mislio sam da je to ozbiljna tvrtkaIzlanuo se.

Paaaa ako ima ikakvih informacija....

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš u TechnoMaxu u Rijeci i košta nekih 1300kn

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kupio ga u sophos labu:) Volan je zvjerka... Malo skup ali vrijedi...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da ne otvaram novu temu, planiram kupiti navedeni volan ali ne pro verziju nego običnu pa me zanima dali se isplati ga kupiti.... 

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislis na ovaj ? S Logitech volanom nemres fulat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Da baš takav.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vrlodobar volan , odmah iza G25 / 27 ! Imas pun net testova i review-ova pa si pogledaj jos !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Poštovani zanima me dali ovaj volan ima polugice za mijenjanje brzina. tražio sam već na netu, ali nisam našao-

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislis na one polugice iza volana ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Logitech Driving Force Pro GT

da upravo na njih mislim.

15 godina

Da , ima , al su dosta male ! Tu si pogledaj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa pitanje,dali se mogu spojiti pedale i mjenjač od G25/G27 na Driving Force GT/pro gt??

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Štaaa ekipa nitko se nije pokušao zamarati s time ili?????

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam osobno taj volan već 7-8 godina i meni recimo paše bolje od g25/27. Ima više botuna a ffb mu je jako sličan navedenima.Mali sekvencijalni mjenjač je super samo treba bit lagan na njemu.Shifteri iza volana su mali ali recimo meni su puno draži i praktičniji od većih na G25/27.

Međutim pedale su nikakve ,plastične i koriste potenciometre što je totalno neprirodno kod kočenja ali isti je slučaj sa pedalama od g25/27 samo su od malo boljeg materijala i imaju tvrđe opruge.Postoje razni modovi ali nije to to.

Ja koristim Clubsport Pedale od Fanateca koje koštaju ali vrijede svake kune ako se koriste za simulacije kao IRacing,Asetto Corsa....Tako da je možda bolja investicija uzet DFGT a poslije ove pedale,po meni puno bolji setup ali i skuplji...

p.s. to spajanje nije moguće.., potrebne su ti pedale koje se koriste kao standalone contorler a to G25/27 nisu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 11:44 (mici444).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pozz ljudi, prošlo je dosta vremena od otvaranja teme, imam isto pitanje - zna li tko gdje se kod nas može kupiti navedeni volan?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nigdje, samo rabljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: