Koji printeri se najviše kupuju? Koji su najbolji?

poruka: 14
|
čitano: 5.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok, ovako, zanima me koji se printeri bilo laserski ili inkjet, kupuju najviše, kojih ima najviše u firmama, kod kućnih korisnika, po školama, i tako to....

Zanima me jer pišem jedan istraživački rad koji između ostalog obuhvaća i ova pitanja,

.. stoga

ako vam nije problem da samo napišete koji printer imate doma, na poslu, u firmi i tako to.. ako nije problem, puno će te mi pomoći..

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na poslu i doma imam Canon MG5250 (inkjet).

Doma jos imam Samsung Laser monokromatski.

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo ovako, hvala na ovom jednom odgovoru... dobio sam podatke od jedne istraživačke agencije.. i moj diplomski je nadopunjen.... baš ste zakrac svi osim ovog dečka koji je odvojio 30 sekundi da napiše odgovor.

pozdrav svim ljudima dobrog srca ;)

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Re: Koji printeri se najviše kupuju? Koji su najbo
ja nisam ni vidio ovu temu :)
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
17 godina

Trebao su bumpati temu pa bi možda dobio više odgovora, sigurno je neka druga tema bila aktualnija pa ostali nisu vidjeli, ja također.

Ili staviti anketu, pa bi ljudi možda samo kliknuli na nju bez da išta pišu.

Sad nema smisla odgovarati i pisati kada si dobio podatke, sretno na obrani diplomskog debeli {#}

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
satara kaže...

evo ovako, hvala na ovom jednom odgovoru... dobio sam podatke od jedne istraživačke agencije.. i moj diplomski je nadopunjen.... baš ste zakrac svi osim ovog dečka koji je odvojio 30 sekundi da napiše odgovor.

pozdrav svim ljudima dobrog srca ;)

Eh pa sad... kad imaš temu koju niko ne vidi i očekuješ odgovore iste sekunde :) kad si napiso pitanje ja sam već bio ošo na teren, kada sam se vrno nazad vidim da već 'suješ da ti niko neće odgovoriti, koja je to doza nestrpljivosti, nije normalno.

15 godina
odjavljen

Najviše se kupuju hp, najbolji su canon {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe... 10 dana nitko ništa ne napiše, osim jednoga koji je odgovorio jako brzo nakon otvaranja teme.... i kad napišem tj. spomenem da ste ostali za k... onda svi odma odgovaraju i tema postaje popularna :)))

ma dobro, nisam neki forumaš pa bampanje ili šta god mislili pod time, ne znam kako i šta... ja sam otvorio temu i to je to.. dalje ne znam tj. nisam ni znao da postoji još neka mogućnost...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ubacujem se u ovu temu, neznam mnogo o printerima pa ako netko ima volje uputit me malo. Inače planiram kupiti printer do 1000kn nije na odmet da ima i scan. Neznam šta je bolje laser ili tinta, koja firma...

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja kupio epsona aculaser-a i sve pet dok se nije ispraznio toner, kada sam pitao za cijenu tonera (ima ih 4 + fuzer) ispalo je da su skuplje nego novi printer. Uzeo lagano printer i bacio ga u kontenjer. Više mi i netreba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzmi epson stylus photo px810fw

ima wifi, ethernet, touch screen, čitače kartica, cd tray, skener, a i ima i onu mogućnost da staviš npr 15 listova u patern i on ih sam vuče i skenira bilo u pdf, jpeg ili neki xy format... košta danas oko nekih 1500kuna, nije laserski, ali tako lijepo printa da nećeš vidjet ni razliku ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naša san na internetu neki Oki c5800n, laserski printer sa bojom, nema nigdi neko korisničko mišljenje..

Dođe samo 350 kn pa mi je nešto sumljivo, ako neko zna o kojem se printeru radi i kakav je, nek mi javi !! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma nemam pojma kakav je to... znam samo da sam vidio da ima za 300 kuna neki mali printer+skener+kopirka i ima wifi od epsona čini mi se... meni se to za kućnu uporabu čini sasvim ok... tinta isto ne može bit skupa ako uzimaš zamjensku.. nešto tipa 20kn po tinti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Al nešto mi smrdi u toj cjeni. Ostali printeri laserski su (crno-bili) oko 400-500 kn, a u boji oko 800-1500 kn, ovisi kakav ćeš..

A taj još 3u1, laserski, u boji... Pa nemožeš reć da tu nešto nije sumnjivo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice