Još jedan problem s mišom

poruka: 11
|
čitano: 1.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Miš ne radi, pomagajte. Bežični je; marka Medion.

Problem: mijenjo sam baterije, pokušo ga tresnut od nešto mekano ali neće da reagira. Bio sam malo prije na nekom siteu o GTAIV i miš samo crko. Ona lampica koja žmiga na risiveru od miša kad se miš pomiče samo mrtvo svijetli. Laser ispod miša isto svijetli. Ali kao risiver ne prima signale. Jedva se krećem po Internet Exploreru s tipkom Tab.

I hvala.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nista cudno za bezicnog misa. Probaj izvaditi usb dio i staviti ga u drugi utor, ako ne radi opet izvadi usb i restartaj kompjuter kad se digne os na zivo uguraj usb u utor mozda proradi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Još jedan problem s mišom

Niš čudno? Pa ovo mu je prvi put da mu se ovako što desi.

EDIT: Neće. Da napomenem; miš i testatura rade na tom istom oadšiljaču. Mislim da je stvar u mišu

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 15:25 (Hex).
17 godina

Pa ništa čudno ako si mijenjao baterije...   Moguće je da sada više miš i risiver "zaboravili". Ponovno ih upari i to je to... Stvarno, tu nema inkakvog problema... Sigurno ih nisi ni pokušao upariti...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem je u tome što je medion. Uzmi logitecha i Namigiva

Najvjerovatnije je u mišu odašiljač otegnuo papke

BTW probaj ga conectati opet

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 15:36 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Opet stisni na usb-u gumb i ako imaš ispod miša jednu tipkicu. I ja imam tastaturu i miša preko usb-a i kada mi miš umre, promjenim baterije i na odašiljaču samo svijetli plava ledica, i kada stisnem nju i tipkicu na mišu sve proradi (tastaturu ne diram)

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sused kaže...

Pa ništa čudno ako si mijenjao baterije...   Moguće je da sada više miš i risiver "zaboravili". Ponovno ih upari i to je to... Stvarno, tu nema inkakvog problema... Sigurno ih nisi ni pokušao upariti...

Jesi siguran? Naprotiv; to je prvo što sam probo napravit.
@Born
Sad ću ti reć "Shut up!" ali polako razmišljam da ipak to napravim.
17 godina
neaktivan
Hex kaže...
Sused kaže...

Jesi siguran? Naprotiv; to je prvo što sam probo napravit.
@Born
Sad ću ti reć "Shut up!" ali polako razmišljam da ipak to napravim.
 Pa napravi!
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan

Probaj sa gumbicima kako ti je rekao doktor. To bi trebalo rijesiti problem. Ne vjerujem da je odasiljac mu riknuo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se smijem ili da plačem?

Kad sam mjenjao baterije stavljao sam neke poluprazne i zato nije radio. Stavljam evo ful nove i proradio. Hvala vam na pamoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hex kaže...

Da se smijem ili da plačem?

Kad sam mjenjao baterije stavljao sam neke poluprazne i zato nije radio. Stavljam evo ful nove i proradio. Hvala vam na pamoći.

strasno!!Viče
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice