Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 265.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Izbor dobre podloge za miša
yox kaže...

Moze preporuka male podloge za miša? Imam CM STORM RX S ali mi se nakako ocufala ,i sad vise ne klizi miš dobro po njoj. Uzeo bi istu ali je nema nigdje (small velicina) pa trazim alternativu.

Imaš u Instaru Funcove nove podloge

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
13 godina
Izbor dobre podloge za miša

Danas bih trebao ici do instara po mis pa me zanima podloga za njega, imate li kakve preporuke ? Inace se igra samo Dota2, ne znam ima li smisla to napominjati :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BorgMater kaže...

Danas bih trebao ici do instara po mis pa me zanima podloga za njega, imate li kakve preporuke ? Inace se igra samo Dota2, ne znam ima li smisla to napominjati :)

Pogledaj Func-ove podloge F-Series 10 L

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
11 godina
neaktivan

Neka mi netko tko se razumije preporuči kvalitetnu podlogu do 200 kn. Miš mi je Logitech G400s i do sada sam imao CM Storm Speed RX, ali mi je premala jer sam počeo igrati na manjem sensu i planiram još na manjem. Veličina neka bude max. 36 * 50 cm. Planirao sam kupiti Razer Goliathus Speed, čuo sam da je dobra. Treba mi ponajviše za CS: GO.

Edit: kupio Razer Goliathus Speed M. 

Stari profil: Ivan77Ever.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 14:37 (FTWTitanium).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

Ljudi, javite mi na PM ili ovdje ako saznate di kupit:

Razer goliathus speed edition manju verziju omega ili small verziju (omega je crna, small je zelena, obadvije su manje verzije), ono bitno htio bi da je tzv. locked verzija, tj. ona nova revizija koja ima rubove koji se nemogu otkinut.. Specificno je i sto ta verzija ima 3mm debljinu, a stara sa losim rubovima 4mm.

Znaci ovako, samo da je small, al nigdje, bas nigdje nac, jedino na ebayu sto sam nasao je ovo Vrijedi pokusat, al je retardirano, jer u nazivu pisu jedne dimenzije, dole u opisu druge, ne pise da je locked, pise samo 1 prodana podloga.. :(

Mora bit bas small, tj. omega verzija (isti vrag kao small samo meni ljepsa slika, al nije mi to tolko bitno koliko da je locked verzija) radi prostora..

Cini mi se da bi to mogla bit ova podloga:

http://www.edigital.hr/Podloga_za_mi-p52638.html?bid=&partner=10001

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 0:33 (The_Fichek).
16 godina

Pozdrav, razmisljam o kupovini neke podloge za mis pa sam trazio na ebayu i skuzio da se tamo daju nac ljepe (neznam dal i dobre?) Razer podloge za mis za malu cijenu.

Na ovu mislim trenutno. To je stvarno jeftino za razer cini mi se. Koja je tu fora? Jel valja sta ova podloga? Ili su fejk pa je zato tako mala cijena? Uglavnom trebala bi mi podloga da imam sto vecu preciznost misa.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Smrdi mi na fejk, što bi rekla naša Carina "...niska cijena je indikator plagijata..." {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina

Goliathus je bolja od stare Mantis, procitaj samo post iznad svojeg.. Linko sam ebay link isto. Fora nije ni u cemu, to je valjda jedini razerov proizvod za obicne smrtnike, a na ebayu je to jos smanjeno naravno. Uostalom to je podloga za mis, a ne neznam sta, cijena mora bit niska.

16 godina

Meni se nekako cini da nije fejk ali neznam zato pitam. A jel valja sta ta podloga? Jer ipak je cijena na ebayu 20kn, dok je u trgovini preko 100 kod nas kao sta si linakao gore edigital.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Linkao sam i ebay, pazljivije gledaj. To sto sam linkao su sve 2013 edition, nadam se da je tak i u ED-u, znaci te verzije imaju tu dodatnu tkaninu sta vec na rubovima da se rubovi ne otkinu nakon duze vremena. Verzija bez toga imas kolko oces i vjerojatno i za jos manju cijenu na ebayu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 19:51 (The_Fichek).
16 godina
The_Fichek kaže...

Linkao sam i ebay, pazljivije gledaj. To sto sam linkao su sve 2013 edition, nadam se da je tak i u ED-u, znaci te verzije imaju tu dodatnu tkaninu sta vec na rubovima da se rubovi ne otkinu nakon duze vremena. Verzija bez toga imas kolko oces i vjerojatno i za jos manju cijenu na ebayu.

Jeje vidio sam sve tvoje linkove. I ova na mom linku ima ovu tkaninu na rubovima. Super onda, nadam se da valja ta razorova podloga. Samo me zanima jos sta je ono locked? Vidim na ebayu nekima pise nekima ne pa se pitam.

Windows Phone FTW
11 godina

To Locked oznacava upravo to da ima to cudo na rubovima, a kod nas nije oznaceno tom oznakom nego 2013 edition, i to je nadam se to jer mislim uzet podlogu u edigitalu, samo mi nije toliko bitno trenutno.

Mantis je ja mislim podloga koja je bila prije goliathus i po svim reviewovima se goliathus cini kao najbolja podloga za svoje novce, iako ima i skroz ok podloga za 60-70kn

13 godina
DommY kaže...

Meni se nekako cini da nije fejk ali neznam zato pitam. A jel valja sta ta podloga? Jer ipak je cijena na ebayu 20kn, dok je u trgovini preko 100 kod nas kao sta si linakao gore edigital.

Iako mi se čini da je fejk padam u napast da ju za ove pare naručim, ipak neću jer tražeći L sam primjetio slijedeće...

- sve Razer podloge (i iole ozbiljnije podloge) dolaze u kutiji; ova ne

- selleru je ovo JEDINI model podloge koju prodaje; uz hrpu fejkanih fotografskih torbi, dječje kacige za biciklu, replika Beats slušalica... Sve ono što svakom gejmeru koji drži do sebe TREBA... {#}

Suma sumarum IMO; fejk 99%, pa ti odluči {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina

Ok, i da je narucim, bila ili ne bila fejk, koristila bi za tih 20kn sigurno. Nema veze. A ova npr? Ima preko 200 prodanih, top rated seller itd jedino je isto bez kutije.

EDIT: evo i ova mi izgleda odlicno, seller prodaje druge podloge i jos svakakve maticne tako da cini mi se da je to ok.

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 21:04 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pazi control i speed edition nisu iste i nemaju isti efekt na misa, imas jako dobrih videja o tome na youtube-u. Uglavnom ispada da speed ima vecu kontrolu nego control edition, tako nesto i jos control ima ta ispupcenja dok speed ima smooth, glatku, ugodniju podlogu.

16 godina

Bok ljudovi.

Za par dana kupujem novi miš, vjerovatno Logitech G502 pa mi treba i nova podloga. Trenutno imam Razer Goliathus Control Edition ali je dosta stara i htio bi nešto novo.

E sad me zanima dali da kupujem  Razer Goliathus Speed Edition ili Logitech G240?

Hvala.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 19:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Bok ljudovi.

Za par dana kupujem novi miš, vjerovatno Logitech G502 pa mi treba i nova podloga. Trenutno imam Razer Goliathus Control Edition ali je dosta stara i htio bi nešto novo.

E sad me zanima dali da kupujem  Razer Goliathus Speed Edition ili Logitech G240?

Hvala.

Moj prijedlog Func F-Series 10L ili 1030 Large R2

11 godina
neaktivan

Uzeo sam opticki mis, ne kuzin se bas nista u podloge. Ne zelim uzimati nista preko sedamdesetak kuna, nasao sam ovo: http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215 Jel valja i jel ima velicine u sebi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može neka ne preskupa podloga za g500s, preferiram platno jer ne troši nožice!

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ima ko kakvu preporuku podloge za func ms-3 r2,a da nije preskupa

Trenutno imam roccat taito al mi se cini da mis ne klizi bas dobro po njoj

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 20:23 (logi510).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logi510 kaže...

Ima ko kakvu preporuku podloge za func ms-3 r2,a da nije preskupa

Trenutno imam roccat taito al mi se cini da mis ne klizi bas dobro po njoj

Func F-Series :)

13 godina
Butcher kaže...

Može neka ne preskupa podloga za g500s, preferiram platno jer ne troši nožice!

Butcherinjo, CoolerMaster RX; veličina po želji, XL je cini mi se 120 kn. No thrill podloga, radi, G700 je zadovoljan. {#} eventualni minus moze biti da rubovi nisu zašiveni. Godinu i pol dana kasnije, na mojoj podlozi rubovi su još tu da se odlijepe; iako rotiram podlogu tu i tamo, jelte da se ne odlijepi {#}

11 godina
neaktivan
Moze neka preporuka podloge za g502? Mozda g240, g440 ili 4HD/9HD? Hvalaaa ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preporučam g240.

g440 je plastična/ skuplja i nakon kekog vremena se vidi razlika na njoj tamo gdje si koristio miša više. Stvori se ko mrlja/ svijetlije postane. Meni je to osobno smetalo.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam darkglidera i ova stara podloga mi se skroz ofucala, pa si planiram kupiti novu, ništa skupo, 70-80kn. Je li darkglider podloga ok ili ima nesto bolje u tom rangu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Preporučam g240.

g440 je plastična/ skuplja i nakon kekog vremena se vidi razlika na njoj tamo gdje si koristio miša više. Stvori se ko mrlja/ svijetlije postane. Meni je to osobno smetalo.

Ja imam razer destructor bijeli, kad se stvori ta mrlja uzmes iz kuhinje sredstva za suđe i oribas podlogu i ko nova...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
11 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Preporučam g240.

E hvala :)
Btw koliko se trose nozice misa na tvrdoj podlozi? jel ih moguce zamjeniti s vremenom?

16 godina

Pozdrav, javljam da mi je stigla podloga Razer Goliathus Control Edition velicina S sa ebaya nakon nekih 20tak dana. Podloga je bila ljepo zapakirana i nije bila savinuta. Kada sam je izvadio, osjetio sam onaj tipičan miris kineskih materijala (neznam kako da se drukcije izrazim) ali ugodno sam se iznenadio jer podloga je odlicna. Lijepo izgleda i glatka je, mis lagano klizi po njoj, ima dovoljno dobar grip za stol. Sada da li je original nemam pojma, pretpostavljam da nije, ali koja je uopce razlika?

Kupio sam je za 5$ sa postarinom, znaci za nekih 30tak kuna dobio sam super podlogu, sigurno bolju od ove koju sam prije imao od Iskona :D

Windows Phone FTW
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav.Krenuo sam uzeti si novu podlogu za novi mis(opticki) i u trgovini sam naisao na par podloga pa se nisam mogao odluciti pa ako mozete ih poredati od najbolje do najgore.

1.SHARKOON FIREGLIDER

2.SteelSeries QcK FROST BLUE

3.SteelSeries QcK

4.CORSAIR MM200 STANDARD

5.RAZER GOLIATHUS FRAGGED CONTROL 

Hvala unaprijed.Lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vedran28 kaže...

Pozdrav.Krenuo sam uzeti si novu podlogu za novi mis(opticki) i u trgovini sam naisao na par podloga pa se nisam mogao odluciti pa ako mozete ih poredati od najbolje do najgore.

1.SHARKOON FIREGLIDER

2.SteelSeries QcK FROST BLUE

3.SteelSeries QcK

4.CORSAIR MM200 STANDARD

5.RAZER GOLIATHUS FRAGGED CONTROL 

Hvala unaprijed.Lp.

Samo te su izbor?

1. Nije baš nešto ekstra ali je OK.

2. Tanko i lošije od 3.

3. Tanko (loše za ruku) ali za miša OK.

4. Loše za ruku (tanko, još tanje nego QCK) no OK za miša.

5. Loše za nožice miša i zbog gruboče nije baš ugodno.

Ja bih, ako baš mora biti jedna od tih, vjerojatno uzeo QCK ili Sharkoona.

CM Storm Speed-RX ti nije opcija?

Twitter: @191x7
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice