Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 266.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izbor dobre podloge za miša

Tražim podlogu za mis, imam g700, g700s, ali trazim nesto stu ce mi biti ''udobno'' za ruku, naime boli me kost u dlanu, dosad sam imao tvrdu podlogu,  coolermaster weapon of choice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Izbor dobre podloge za miša
Goddish kaže...

Tražim podlogu za mis, imam g700, g700s, ali trazim nesto stu ce mi biti ''udobno'' za ruku, naime boli me kost u dlanu, dosad sam imao tvrdu podlogu,  coolermaster weapon of choice

CM Storm Speed RX Large bi ti vjerojatno bila taman. :)

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Goddish kaže...

CM Storm Speed RX Large bi ti vjerojatno bila taman. :)

Tenks :)
Vidim da ima http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4030-klmm1-large-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.216 i http://www.protis.hr/products/details/podloga-za-mis-coolermaster-storm-powerrx-sgs8000krsl1-crna/67412
zasto je razlika 100 kn? ''speed'' i ''power'' pa nemoguve da je tolika razlika.. 100 kn je dosta  :D

17 godina

Ta skuplja je tanja (lošije), ali po njoj miš navodno bolje klizi i vodo-odbojna je tj ne upija vodu.

Speed RX je sasvim dovoljno, a pošto upija vodu lakše ju je i oprati. XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ta skuplja je tanja (lošije), ali po njoj miš navodno bolje klizi i vodo-odbojna je tj ne upija vodu.

Speed RX je sasvim dovoljno, a pošto upija vodu lakše ju je i oprati. XD

Sada sam tek skuzio, vec imam tu cm storm al malu... kupio sam je negdje 2012, koristio ju doslovno 4 dana i onda se ovo dogodilo... vratio ju u kutiju i u ormar, ali sam je opet izvadio prije koj dan jer me ruka boljela, ovo se odlijepilo, probao sam zalijepiti ali nece se primit kak spada... ocaj od podloge....
edit: kolko gledam razerove podloge imaju prosivene rubove?  noviji modeli, jel

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 21:47 (Goddish).
17 godina

Stvarno ne znam kako ti se to dogodilo, imam prethodnicu te podloge već nekoliko godina i ništa slično se nije dogodilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovaj lijevi kut se sam od sebe ''olabavio'', a ovo u sredini, tokom igranja posto je podloga premala mi je mis ''izasao'' van podloge pa kad sam pomaknuo ruku gore se malo po malo odlijepljivalo svaki put

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kod mene u kombinaciji s G700 je Razer Goliathus Speed i savršeno se slažu. Košta 130 kn ali vjeruj mi nisu bezveze bačene pare. Jedva da se vide tragovi korištenja a prije godinu dana sam ju uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Jel ima tko iskustva s naručivanjem razer podloga preko e-baya? Tamo se cijene kreću npr. od 6 do 10 dolara(sa shippingom) za medium ili large razer goliathus, a kod nas su preko 160kn što je 3 puta skuplje, pa mi je malo sumnjivo...

0 0 hvala 0
17 godina
prasac kaže...

Pozdrav. Jel ima tko iskustva s naručivanjem razer podloga preko e-baya? Tamo se cijene kreću npr. od 6 do 10 dolara(sa shippingom) za medium ili large razer goliathus, a kod nas su preko 160kn što je 3 puta skuplje, pa mi je malo sumnjivo...

Pa, ako te zanimaju kineske kopije podloga slobodno naruči.

13 godina
protjeran
Goddish kaže...

Sada sam tek skuzio, vec imam tu cm storm al malu... kupio sam je negdje 2012, koristio ju doslovno 4 dana i onda se ovo dogodilo... vratio ju u kutiju i u ormar, ali sam je opet izvadio prije koj dan jer me ruka boljela, ovo se odlijepilo, probao sam zalijepiti ali nece se primit kak spada... ocaj od podloge....
edit: kolko gledam razerove podloge imaju prosivene rubove?  noviji modeli, jel

da novi goliathus modeli od 2013 imaju prosivene rubove! nazalost moja stara control nije imala i ofucala se, sad sam na novom "speedu"{#}

old old
new new
lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 15:22 (Stjepanj).
13 godina

idem danas do linksa po novu podlogu. goliathus speed medium ili coolermaster speed rx medium?

ako nije neka razlika nedaje mi se 100kn vise za razera posto mi podloge ne traju previse. zapalim dok igram pa vecinom nesvjesno spalim platno sa žarom jer mi je pepeljara odma do podloge. mis je g602.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@Prasac, ja sam naručio sebi veliku za $8 i nije nikakva kopija. Samo je stariji model tj. nema prošoveni rub. Više nego odlična za te novce?
17 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

idem danas do linksa po novu podlogu. goliathus speed medium ili coolermaster speed rx medium?

ako nije neka razlika nedaje mi se 100kn vise za razera posto mi podloge ne traju previse. zapalim dok igram pa vecinom nesvjesno spalim platno sa žarom jer mi je pepeljara odma do podloge. mis je g602.

Meni je opticki MX518 odlicno funkcionirao s Goliathus Control.

Sada imam CM Speed RX u kombinaciji s laserskim (CM Inferno, G500, G700) i optickim MX518.

CM Speed RX mi se odmah svidjela debljina, stvarno je udobna.

Ali Control mi je bila "preciznija".

Mozda je to samo bilo zbog bolje navike i uigranosti ili jos nisam uspio podesiti pravilnu osjetljivost na ovim laserskim misevima {#}.

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Chaky kaže...
neznalica90 kaže...

.

Meni je opticki MX518 odlicno funkcionirao s Goliathus Control.

Sada imam CM Speed RX u kombinaciji s laserskim (CM Inferno, G500, G700) i optickim MX518.

CM Speed RX mi se odmah svidjela debljina, stvarno je udobna.

Ali Control mi je bila "preciznija".

Mozda je to samo bilo zbog bolje navike i uigranosti ili jos nisam uspio podesiti pravilnu osjetljivost na ovim laserskim misevima {#}.

evo mi speed RX na stolu, jel tebi bila iskrivljena tj nije odma stajala skroz ravno na stolu valjda kako je zamotana u pakiranju. oce se ispravit s vremenom skroz?

17 godina

Ne brini, ispravit će se i to relativno brzo.

A za još brži način, ostavi neku debelu knjigu na podlozi preko noći.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

evo mi speed RX na stolu, jel tebi bila iskrivljena tj nije odma stajala skroz ravno na stolu valjda kako je zamotana u pakiranju. oce se ispravit s vremenom skroz?

191x7 kaže...

Ne brini, ispravit će se i to relativno brzo.

A za još brži način, ostavi neku debelu knjigu na podlozi preko noći.

Ili debelu guzicu {#}

Ispraviti ce se, bez brige.

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan

http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215

Mislio sam kupit ovu podlogu pa da provjerim ovdje da li se isplati i da li postoji bolja u ovom cjenovnom rangu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Pandzinho kaže...

http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215

Mislio sam kupit ovu podlogu pa da provjerim ovdje da li se isplati i da li postoji bolja u ovom cjenovnom rangu ?

Dobra je, kupi.

Thx na info.

17 godina
Pandzinho kaže...

Isto pitanje uz mali dodatak:

Igram na high sensitivityu (preporučaju tvrde podloge), ali ne bih da mi zglob prejako trpi, tj. da je podloga pretvrda (sad imam Goliathus Control koja je dala svoje). Trgovina Links, do 120kn bih dao za podlogu. Hvala.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
17 godina

Uzmi CM Storm SPeed RX i ne izmišljaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Lovac kaže...
Pandzinho kaže...

Igram na high sensitivityu (preporučaju tvrde podloge), ali ne bih da mi zglob prejako trpi, tj. da je podloga pretvrda (sad imam Goliathus Control koja je dala svoje). Trgovina Links, do 120kn bih dao za podlogu. Hvala.

Preporučio bih ti ovu, ali poznajući tvoje zglobove to bi ti bilo ko brusni papir. Ostavim ti podlogu na par dana dok dokurim k tebi pa da isprobaš ako ti paše.

Jedino imaj na pameti ako puno igraš (recimo 4-6+ sati Diabla dnevno) ne gine ti svakih tjedan-dva čišćenje iste, ali imaš podlogu koju ne mijenjaš dok si živ, prije će otići nožice na mišu nego ovo.  {#}

Otkad imam ovu ne moram više mijenjati podloge jer se odvoji tkanina od spužve, pa se dosta više financijski isplate nego vulgaris platnene. Trebaš isprobati malo pa vidjeti ako ti odgovara prije bilo kakve kupnje...

Potemkinhr#2800
16 godina
prasac kaže...

Znam da je prošlo 2 mjeseca od pitanja, ali nema veze.

Ja imam 2 komada(greškom) Razer Goliathus Large kupljene prije više od godinu dana za 13USD i odlične su. Ne vjerujem da je stvarno Razer, malo drugačije izgleda grafika na njoj, ali nisam primjetio neku drugu razliku u odnosu na one kupljene kod nas, a baš sam uspoređivao s frendovom.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
p0temk1n kaže...
Lovac kaže...
Pandzinho kaže...

Preporučio bih ti ovu, ali poznajući tvoje zglobove to bi ti bilo ko brusni papir. Ostavim ti podlogu na par dana dok dokurim k tebi pa da isprobaš ako ti paše.

Jedino imaj na pameti ako puno igraš (recimo 4-6+ sati Diabla dnevno) ne gine ti svakih tjedan-dva čišćenje iste, ali imaš podlogu koju ne mijenjaš dok si živ, prije će otići nožice na mišu nego ovo.  {#}

Otkad imam ovu ne moram više mijenjati podloge jer se odvoji tkanina od spužve, pa se dosta više financijski isplate nego vulgaris platnene. Trebaš isprobati malo pa vidjeti ako ti odgovara prije bilo kakve kupnje...

Tnx, ali kako i veliš, znaš da imam "izražene" kosti i tvrde podloge mi nikako ne odgovaraju. Uzet ću CM Storm-ovu, 60 i kusor kuna je i ima 2 godine gare. Mislim da bude ok, a i naviknut sam na nešto deblje/mekanije podloge.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
14 godina
neaktivan

Nove gamerske podloge za miša su dostupne i kod nas:

http://www.func.net/f-series-10/

http://www.func.net/en/products/surface-1030-2/

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja bi želio uzeti podlogu neku,nisan nelki gejmer,osim šta igran se malo pokera...uglavnom sam gledao između dvije...

1. QCK+ jer je velika i trebala bi biti "udobna",ali je nema non stop dostupne...100kn

2.Razer Vespula radi tog naslona za ruku,ali kvaliteta mi nije poznata,djeluje "tvrdo",ali ima kao dvije opcije speed i control..250kn

inače cijene su iz INSTARA,tamo sam to pronašao,ali uzimam konfu ipak u Future,malo sam gledao,ali nemam pojma iskreno...dali ima neka preporuka tamo možda,neko rješenje za prvu ruku,kad već uzimam konfu neku,pa usput,,(inače moja podloga je kniga POBEDA autora Koste Nađa,nemam pojma ,neka knjiga iz jugoslavije)...{#} a miš+tip. je logitech mk 270,ali planiram nabaviti recimo log 700 nekad uskoro...ili slično...

pa stoga.neko mišljenje o gore dvije navedene,a isto vidim da dosta preporučujete CollerMastera,pa nko objašnjenje ili preporuka,ako gore nisu dobra "rješenja" :) takva neka sličnih karakteristika otprilike...

hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze mi netko preporučiti podlogu za laserski miš do 100 kn? Točnije planiram kupiti Gamdias HADES laserski...

http://www.links.hr/?naziv=mis-gamdias-hades-laserski-8200dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.381

Hvala! :))

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prasac kaže...

Nisu kopije, imao sam u rukama i "domacu" i uvezenu, i sve ti je isto. Vani naprosto manji porezi i manje marze dozvoljavaju jeftiniju opremu. {#}

Inace ne preporucam ebay oko elektronike radi garancije i servisa, ali ovakve stvari mozes bez brige narucivati. {#}

16 godina

Moze preporuka male podloge za miša? Imam CM STORM RX S ali mi se nakako ocufala ,i sad vise ne klizi miš dobro po njoj. Uzeo bi istu ali je nema nigdje (small velicina) pa trazim alternativu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice