Headseat (160kn)

poruka: 14
|
čitano: 1.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Headseat (160kn)

jučer navečer su mi se pokidale slušalice (ne do kraja, ali dovoljno da kupim nove) nakon nešto manje od dvije godine rada, pa mi trebaju nove i kupujem u Linksu ovaj put, jer je napkon otvoren i u Vinkovcima :D

Recite koji je najbolji od ovih svih:

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-sharkoon-rush-rhs200&option=artikl&id_kategorija=10050640&id_artikl=100.506.252

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-speed-link-fellow-stereo-gaming-crne&option=artikl&id_kategorija=10050685&id_artikl=100.506.370

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-prestigio-phs1-crno-smede&option=artikl&id_kategorija=10050670&id_artikl=100.506.334

0 0 hvala 0
17 godina
Headseat (160kn)

Ja bi ti preporučio da skupiš još 30kn i kupišSpeedlink Medusa.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Headseat (160kn)

Nema u VK :(

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Headseat (160kn)
RedHill kaže...

Nazoveš Links i pitaš da li možeš naručit slušalice. Trebale bi stić u roku od dan-dva.

15 godina
Headseat (160kn)

Ako nebudes mogao uzet Meduse ( bilo bi steta ) , upikni SPEED-LINK Fellow Stereo gaming !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Balvan8 kaže...
RedHill kaže...

Nazoveš Links i pitaš da li možeš naručit slušalice. Trebale bi stić u roku od dan-dva.

Plača li se što više, ako se naračuje, jer nikad nisam kupovao u linksu

14 godina
Balvan8 kaže...
RedHill kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 16:56 (RedHill).
15 godina
Headseat (160kn)

Za sad neznam , al prije su meni rekli da moram placat dostavu ako mi salju iz jednog centra u onaj gdje nisu dostupne ! Najbolje da ih nazoves i pitas , 2 minute posla !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Headseat (160kn)

slazem se s gore navedenim da ti je najbolje uzeti meduzicu nx.. a ako si neki gamer zesci mogao bi razmisliti i o Siberia V2 (znam da su malo skuplje, ali za razliku od meduzice su malo izdrzljivije :D)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 18:36 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Headseat (160kn)

Nisam zešći gamer da sada ko lud igram FPS ili bilo gdje je zvuk važan, ali ipak igram pa mi trebaju neke gamerske. Odlučio sam se za Medusu ako ne onda bi uzeo ovaj SpeedLink Fellow Stereo ili ima nešta boljih od njih u slučaju da ne uzmem medusu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rasho kaže...

slazem se s gore navedenim da ti je najbolje uzeti meduzicu nx.. a ako si neki gamer zesci mogao bi razmisliti i o Siberia V2 (znam da su malo skuplje, ali za razliku od meduzice su malo izdrzljivije :D)

Covjece pa ti usporedujes sluske od 200 kn i od 700kn.

Ofc.
15 godina
mate960 kaže...
Rasho kaže...

Covjece pa ti usporedujes sluske od 200 kn i od 700kn.

znam :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
14 godina
Headseat (160kn)

Trebaju mi neke balansirane slušalice i za gaming i za slušanje glazbe, jer puno slušam glazbu odnosno svi u obitelji. Zaboravio sam da napomenem

0 0 hvala 0
14 godina
Headseat (300kn)

Zadnji put da tražim vaš savjet. Stavit ću moja tri favorita poredanih od najskupljeg do najjeftinijeg i molio bih vas da mi kažete po kvaliteti, zvuku, balansu između gaminga i slušanja glazbe i ako ih netko već ima iskustvo, te naravno što dulje mogu izdržati. Oćekujem opširne i dobre odgovore:

1. STEELSERIES 4H (305kn)

2. PLANTRONICS GameCom 380 (275kn)

3. CREATIVE LABS Headset Fatal1ty Gaming HS-800 (259kn)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice