Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
Co7 kaže...
...

Isti miš na poslu...

P.S.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

LOOOL :).

Predobro, samo sto ja imam relativno normalne ruke za svoju visinu 190 cm.

Inace ovaj mis je star preko 6 godina ako se nevaram i jos uvijek savrseno sljaka.

p.s.

Kako ti on lezi u ruci? Meni jako dobro.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 13:06 (Co7).
17 godina

Bas si saskvač :)

Biljezim se sa stovanjem...

5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i je.. jedva sam je nasao.. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

LOOOOL!

Svaka cast :)

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
toxic kaže...

dpi je manje vise nevazan. jer imas i u igri sens... i svatko si to porikta kak nekom pase.. al nije istina da ces imat vise fragova ili hs-ova sa vise dpia ili obrnuto... btw. placebo efekt..

ista shema ko sa fps-om u igri..

Ne slazem se s tobom.

Veca je vjerojatnos da ces dobiti vise HS  na 400 dpi nego na 4000! 

A sa manje dpi (recim 400 koliko je na vecini low end miseva) jednostavno se neces ni stici okreniti, pogoditi nekog u trku (na blizu), ili pratiti njegovp "srefanje".

Sens u igri i sav ostali softverski podignut dpi nije ni priblizno slican pravom! Isto tako web camera koja ima 5mpx  softverski  nema ni priblizno kvalitetu slike kao fotoaprat koji ima 5 mpx cisto, odnosno hardverski. Isto tako kao i zum koji je softverski i koji je hardverski!

Ispravak netocnog navoda (jesam li to doboro rekao? ;))

Postoje digitalni i opticki zum. Nema hardverskog i softverskog zuma.

:)
16 godina
neaktivan

Ok, ali u biti je opticki pomocu hardvera odnosno lece a digitalni pomocu softvera unutra fotoaparata. Zar ne?

17 godina
neaktivan

Pa u principu da mada se ta terminologija ne koristi kod fotoaparata.

:)
15 godina

Na prvi pogled ovog miša sam pomislio Transformers igracka. Cool

Jeli ovo njegov stalan oblik il se ovo sve moze vratit u normalni oblik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vapor kaže...

Na prvi pogled ovog miša sam pomislio Transformers igracka. Cool

Jeli ovo njegov stalan oblik il se ovo sve moze vratit u normalni oblik.

nema stalnog oblika....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen

Imam jedno pitanje za sve one sa RAT 7- da li vas žuljaju oni šarafi na mišu? Osjete li se one rupe u površini miša?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, niš ne osjetim.
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Ne, niš ne osjetim.

Hmmm, ja sam kad sam uzeo RAT 7u ruke, prsti su mi bili nekako čudno smješteni, a dlan mi j bio u zraku iznad rupa. I onaj šaraf pozadi me žuljao.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan

Treba ga podesit. Meni je trebalo sigurno oko sat vremena da napravim sve kako mi najbolje paše, a ni onda nisam bio gotov. Kroz par dana urediš to sve.

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Treba ga podesit. Meni je trebalo sigurno oko sat vremena da napravim sve kako mi najbolje paše, a ni onda nisam bio gotov. Kroz par dana urediš to sve.

Ma to sam u trgovini gledao. Uočio sam ga, pa kako sam imao 15 minuta viška,rekoh:"Ajde da vidimo kakav je!"

Meni je ipak najdraži moj G5. Nakon dvije godine izgleda kao da mu je par mjeseci,a još uvijek je dobar kao i prvi dan. Možda se odlučim na zamjenu za koji mjesec, ali kada nađem ono što mi odgovara. Sutra mi dolazi nova tipkovnica pa nabacim review.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Hmmm, ja sam kad sam uzeo RAT 7u ruke, prsti su mi bili nekako čudno smješteni, a dlan mi j bio u zraku iznad rupa. I onaj šaraf pozadi me žuljao.

Taj vijak je fiksiran, tako da izvlacenjem palm resta ga potpuno prekrijes. U krajnjem sljucaju ga odsarafis i skines, posto je to samo alat za namjestanje.

16 godina
odjavljen

mislim da nema govora o nikakvom zuljanju... mis je rupicast tocno tamo gdje dlanu ne treba oslonac.. tako da te rupe ili sarafe ni ne osjetis.

vjerujem da bi nekom, zbog njegovog nacina na koji drzi mis, mozda onaj straznji vijak i mogao malo smetati ali opet zahvaljujuci misu kao takvom to se jednostavno da srediti, kao sto co7 sasquatch kaze...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

mislim da nema govora o nikakvom zuljanju... mis je rupicast tocno tamo gdje dlanu ne treba oslonac.. tako da te rupe ili sarafe ni ne osjetis.

vjerujem da bi nekom, zbog njegovog nacina na koji drzi mis, mozda onaj straznji vijak i mogao malo smetati ali opet zahvaljujuci misu kao takvom to se jednostavno da srediti, kao sto co7 sasquatch kaze...

Lool, nabijem vas!

16 godina
odjavljen

snjezni covjek se naljutio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

snjezni covjek se naljutio

Pa lol... i zar to nije Jeti?

16 godina
odjavljen

jeti, sasquatch, big foot, co7 sve su to nijanse

Moj PC  
8 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jeti, sasquatch, big foot, co7 sve su to nijanse

pa LOOOOOL! :)

Svaka cast

16 godina

Evo i ja nakon tri dana korištenja mogu reć da mi je "sjeo". (Hvala Danny_HR na reviewu jer mi je pomogao u odluci za nabavu)

Zadnjih 5 godina imao sam isti oblik miša (mx500 i mx 518) što znači da mi je prva dva dana R.A.T. 7 bio skroz čudan i nelogičan za šaku u usporedbi sa prijašnjima.

Jedina stvar koja mi jednostavno ne paše je pinkie 1, uz najbolju volju. Nekako me iritira njegov pregib, a kad te nešto iritira onda stalno misliš na to i počne smetati.

Trebalo je navike i na masivnost samog miša i težinu, jer pri podizanju s podloge u usporedbi s prijašnjima je daleko teži i robusniji.(dva utega sam ostavio)

Na tipke imam same pohvale, precizne su i ostavljaju dojam preciznosti. Palac mi točno pada na prednju bočnu, a palčani zglob na zadnju. A samo mali pomak šake prema naprijed je dovoljan za doseći crvenu tipku za instant smanjivanje osjetljivosti.

Kotačić je čvrst i precizno izveden.

Sve u svemu jako čvrst miš i ugodan za korištenje. Nakon tri dana navikavanja mi je toliko dobro legao da sam oduševljen.

Software, koliko sam do sada isprobavao je solidan, mada mi je u početku jednom ili dva puta izazvao BSOD pri programiranju tipki (instaliran s CD-a), ali kasnije je radio dobro nakon što se updeatao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...
...

Isti miš na poslu...

P.S.

Majku mu njegovu, mislim Logiju- ja imam takva 3, nezamjenjivi, dođe mi da ga nosim u jakni pa kad idem negdi, ak zatrebam, opa, sam iskoči iz jakne!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
16 godina
neaktivan

Koliko to cudo kosta?

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za one koje sve zanima o ovom mišu i njegovoj mlađoj braći imate u novom BUG-u review na 2 stranice.

16 godina

Jel moze neko ako je isprobao roccat kone(+) usporedit s ovim misem, jer stvarno se nemogu odlucit, a rc+ jos nije stigao i nezna se kad ce, a meni trea mis sto prije... =(

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina

Hm ajde probajte jednu stvar...

nariktajte high dpi 3200+ i mis jako brzo potegnite po podlogi... ja sam imao prije stariju bracu i probo sam ih hrpu imali su katastrofa laser.. kada si narikto na dpi veci od 800 jednostavno brzo pomicanje misa po podlozi tj trzaji jednostavno sensor se uopce nebi ocitavo nego bi preskako i pokazivac bi ostao nepomaknut.. to se osjeti u pucacinama najvise kada trebas brze pokrete.. ako je i kod ovog novog saiteka isti slucaj, to je fail stoljeca

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

e i da pitam, jer koristi  ko R.A.T na Razer Destructor podlozi(da kaze dojmove)?

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina
neaktivan

ljudi jel znate možda di ga ima za kupit osim u algoritmu, zvao sam ih danas u gajevoj, ali im tek dolazi za 2-3 tjedna. Sad neznam jel se to odnosilo na gajevu samo ili za sve algoritme.

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:01 (streamg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice