Ok, imam jedan problem...
Otkako sam reinstalirao windowse zbog crashanja diska iman jedan iritantan problem. Naime, u većini igara mi se pojavljuje problem sa texturama, koji je u nekim (skyrim i bf:2) ozbiljniji a u nekim (prototype) blaži.
Uglavnom, u skyrimu i bf:2 mi se javlja problem da su modeli totalno uništeni (kada radim lika u skyrimu, texture lica su pomiješane i dijelovi lica su rastegnuti van svake prepoznatljivosti) dok mi na prototypeu fale samo određeni dijelovi tijela (model ima na sebi rupe u obliku trokuta).
Napravio sam reinstall drivera, grafička kartica nije clockana (radeon HD3670 512 MB gddr3), a ostale igre, minecraft i BF:BC2 mi besprijekorno rade.
Izvrtio sam furmark stres-test bez ikakvih errora.
Probao sam sva moguća riješenja koja su mi pala na pamet, prema furmarku mi grafička radi, znači ona nije pokvarena.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li patchirao problematične igre?
Driveri za grafičku su zadnji?
Jesi li patchirao problematične igre?
Driveri za grafičku su zadnji?
Driveri su zadnji sa amd-ove stranice, a igre nisam probao, probat ću, ali nekako sumnjam jer sam prije reinstalla skyrim igrao bez ikakvih patcheva bez ikakvih erora :/
To je softwerski problem.
Updejtaj DX i stavi 12.4 drivere, ako bude isto, stavljaj starije dok ne nađeš najbolje.
I patchaj igre, TES V, kao i inače Bethesedine igre su poznate po bugovima.
To je softwerski problem.
Updejtaj DX i stavi 12.4 drivere, ako bude isto, stavljaj starije dok ne nađeš najbolje.
I patchaj igre, TES V, kao i inače Bethesedine igre su poznate po bugovima.
Evo patchao skyrim, opet isto...
Probat cu sa starijim driverima
Hvala na pomoći, pogotovo donatoru_bubrega :D
Ipak je bila situacija u driverima, stavio sam 11-10 i radi kako treba :D
može lock