Yu-Gi-Oh

poruka: 17
|
čitano: 11.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Yu-Gi-Oh

Ja sam veliki fan ove igre i crtića, pa me zanima koje sve igre postoje na pc-u jer planiram kupiti neku od njih, pa tko zna ako mi može reći te nastavke.

Unaprijed hvala!

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yu-Gi-Oh

Koliko ja znam postoje 4 igre za pc, od toga se 3 instaliraju.

Ove koje se instaliraju su:

- Yu-Gi-Oh Power Of Chaos Yugi The Destiny

- Yu-Gi-Oh Power Of Chaos Kaiba The Revange

- Yu-Gi-Oh Power Of Chaos Joey The Passion

Ova četvrta je Yu-Gi-Oh Online koji se valjda (nisam 100% siguran) igra preko interneta.

Nadam se da sam pomogao.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yu-Gi-Oh

pomogao si mi, a koja je najnovija(ne mislin na ovu online)???

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Yu-Gi-Oh
Dodinho kaže...

pomogao si mi, a koja je najnovija(ne mislin na ovu online)???

Mislim da je Joey The Passion.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Yu-Gi-Oh

Ah igrate yu-gi-oh jos ste djeca :D

Ja sam to igrao u 5 razredu LOl :)

Bolje biti pocetnik nego n00b

0 9 hvala 0
17 godina
RE: Yu-Gi-Oh
natan13 kaže...

Ah igrate yu-gi-oh jos ste djeca :D

Ja sam to igrao u 5 razredu LOl :)

Pa šta, dobar oblik zbave, a isto je kao da i igraš koju drugu kartašku igru.
16 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh

Jel netko možda zna bilo koju yu-gi-oh igricu, bilo za pc ili za playstation ili nešto treće, gdje se čudovišta stvaraju kad ih pozoveš, a ne da mi se tu karte napadaju mačevima???!!!

Unaprijed hvala Osmijeh!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh

Ja tu igru vec nisam igrao godinama ali se sjecam da mi je najbolji dio nisu bile ove 3 yu-gi-oh igre vec jedna koju sam bio nasao na netu,mislim da je bila ova

Edo s Yu-gi-oh dual monsters pc game

Sjecam se da je imala najvise karata te mi se je i zato svidala

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 17:06 (Luka-san).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh online 2

Ja imam jedan prolem kada pokrenem yu-gi-oh online2 ne želi mi se pojavit slika,samo mi se čuje početni zvuk te igre.Prije mi se vidila slika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Yu-Gi-Oh

Ja sam 7. razred pa još uvijek igram{#}

16 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh

Nema veze koji si razred, ima i odraslih što je igraju, igra s kartama kao i svaka druga, malo ekstremnija.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

S Poštovanjem !

Imam jedno pitanje ovo: Gdje da skinem Yu-Gi-Oh igru s kartama, osim Duel Links?

Davorin Kovačević
11 godina
bzic kaže...

S Poštovanjem !

Imam jedno pitanje ovo: Gdje da skinem Yu-Gi-Oh igru s kartama, osim Duel Links?

https://ygopro.org/ imas ovdje yugioh pro koja ti je online igra a ako te zanima singleplayer preporucio bi ti da si skines emulator za ps2 i igras yugioh gx tag force. Imas vise nastavaka i prica prati crtani samo je malo izmjenjena.

14 godina

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh

Vidim da malo tko vise igra yu gi oh. Skinio sam duel links mobilnu verziju i mogu rec da je igra zabavna. Nakon hearthstona super zamjena. 

Cak moj trenutni redmi 9a koji nemohe pokrenit ni jednu igru pokrece dual links dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
fanaticni gejmer kaže...

Vidim da malo tko vise igra yu gi oh. Skinio sam duel links mobilnu verziju i mogu rec da je igra zabavna. Nakon hearthstona super zamjena. 

Cak moj trenutni redmi 9a koji nemohe pokrenit ni jednu igru pokrece dual links dobro.

Zacudio bi se kako je yugioh dozivio boom u vrijeme korone. Imas lokalse u Zagrebu u cartamagici svaki utorak i subotu gdje bude po 20tak ljudi, na vecinim turnirima zna biti vise od 60 ljudi. Glavne obavijesti se nalaze ovdje u grupi na faceu: https://www.facebook.com/groups/hryugioh

Pa si pogledaj ako te zanima

14 godina
Yu-Gi-Oh

Najpopularnija igra ti je Master Duel https://www.konami.com/yugioh/masterduel/us/en/

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice