Xfire se vratio 2025

poruka: 18
|
čitano: 1.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xfire se vratio 2025

Pozdrav starijim gamerima, a i mlađim.

Ne znam kako nam je svima promaklo ali xfire se vratio pod nazivom xf1re, napravljena je identična kopija reverznim inženjerstvom od strane fanatika.

Možda danas Xfire nema toliko smisla osim za starije igre ali evo već mi služi solidno da pronađem servere koji su aktivni, a nisu bili na gametrackeru.

Evo par screenshotova sa CoD WaW, i dalje je aktualan. Zna se navečer naći 40+ ljudi na serveru.

Ima li još nekog da casual upali cod4, cod waw?

6 0 hvala 9
16 godina
Re: Xfire se vratio 2025

Daj nemoj zezat!!

Tako mi je žao što si nisam spasio SS-ove iz cod4 sa starog xfire-a.

Jesi probao igrati četvorku? Radi normalno? 

14 godina
Xfire se vratio 2025

auuuuuuuuu kad se sjetim, suza krene....

mislim da cu se ostavit i bf-a i pubg-a i zaigrat ponovo cod4 promod 

Moj PC  
4 0 hvala 0
6 godina
Godina gospodnja 2007-a, Cod 4, server Krešina Kuja, G3 sa prigušivačem, Mp5 sa prigušivačem, mapa Ancient, kad me "gonoreja" sa drugog kraja mapa rokne sa jednim metkom. Neprocjenjivo

3 0 hvala 0
14 godina
Xfire se vratio 2025

Probao igrati Cod 4 danas ujutro. Toliko ima cheatera da nemozes uživati u igranju. Baš šteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
bumbumzvonko kaže...
Godina gospodnja 2007-a, Cod 4, server Krešina Kuja, G3 sa prigušivačem, Mp5 sa prigušivačem, mapa Ancient, kad me "gonoreja" sa drugog kraja mapa rokne sa jednim metkom. Neprocjenjivo

Auuuu, Horatio Caine i Jopke su sijali smrt 

12 godina
Xfire se vratio 2025

Auu koja nostalgija.

Ima li tko od ekipe da je igrala cod2.Bezbrojni sati na public serverima

Mania

Strong boys

Ziz

Btct

A gdje su onda jos i turniri.Jedan od zadnjih turnira gdje smo igrali protiv legendarnih ciitercica.Ali pod drugim nazivom i igrali su jape i hefest samo,ali su nas pomeli kao ništa 🙂

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:18 (Acex).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crljo kaže...

Daj nemoj zezat!!

Tako mi je žao što si nisam spasio SS-ove iz cod4 sa starog xfire-a.

Jesi probao igrati četvorku? Radi normalno? 

Radi sve normalno, kao nekad. 

14 godina

Daj neki dobar server

16 godina
Tomy Lee kaže...

Probao igrati Cod 4 danas ujutro. Toliko ima cheatera da nemozes uživati u igranju. Baš šteta

Moraš pronaći dobre servere, na Oregek i C4S ih nema jer su admini aktivni. Imaš i promod servere koji su uvijek nadzirani. Neki su i pod passwordom pa preko Discorda pronađeš pass.

A i veće su šanse da ćeš naletit na cheatera ujutro jer svi su na poslu ipak smo stariji gejmeri zaposleni 

16 godina
Tomy Lee kaže...

Daj neki dobar server

Server NameC4S SoftCore TDM | cod4-server.com
Server IP 178.33.157.21:28958

Server NameCOD4 Oregek
Server IP 37.221.209.130:29012 

Na njima ja sam igrao davno i dalje su aktivni. Zadnjih godinu dana samo CoD WaW na PDG serveru.

Možeš me dodat na xfire: croivic

6 godina
Horatia se sjećam 😄
14 godina
A pbct (pitbull croteam) public server, pa whitepower... petkom i subotom navečer to su bila baš zdravoseljačka prejeba*anja, a admini su trpili sve osim cheatera. Predobro vrijeme za cod4 promod
Malaka!

3 0 hvala 0
12 godina
Xfire se vratio 2025

Evo par videa ili ti fragmoviea kako smo to prje zvali za nas nostalgicare 

I evo jos jedan moj video sa turnira gdje sam dominirao snajperom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stevy i 9lives!!!!
Zbog tog lika kupio sam logitech mx518, jer je lik rekao na nekoj snimci iza turnira da koristi taj miš... show program.

A tek dilanje i fino ugađanje cfg fajlova... dođe mi da krenem opet mlatit po promodu
Malaka!

2 0 hvala 0
16 godina
Apachy kaže...
A pbct (pitbull croteam) public server, pa whitepower... petkom i subotom navečer to su bila baš zdravoseljačka prejeba*anja, a admini su trpili sve osim cheatera. Predobro vrijeme za cod4 promod

Bio sam član PBCT i CDTS (Cro delirium tremens) 

12 godina
Apachy kaže...
Stevy i 9lives!!!!
Zbog tog lika kupio sam logitech mx518, jer je lik rekao na nekoj snimci iza turnira da koristi taj miš... show program.

A tek dilanje i fino ugađanje cfg fajlova... dođe mi da krenem opet mlatit po promodu

Sad kad si spomenuo miš.Sjecam se da sam koristio neki stari canyon i nisam ga htio mjenjati jer mi se ruka navikla na njega.A lijevi klik bio totalno izlizan i nije vise imao onaj klik kao prvog dana😆

Ma ne znam to doba je bilo extra za igrat.Cak i to namjestanje cfga je mislim bilo nepotrebno ali eto ti si imao osjecaj da si bolji sa izmjenjenim cfgom

15 godina

I ovo je 100% legitimna 'zajednica' vrijedna povjerenja? Tko je točno vratio ovaj softver Xfire?

Ovdje nešto smrdi a kolegi kojem se trigerao Defender je red flag odmah. Dosta stranice kao npr About us I legal notice fali. Za potpunu transparentnost bilo bi ljepo taj klijent imati na githubu da se vidi kod, do tada ne dirati. Tko zna tko radi kakav botnet od vas.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice