X-MAN Origins Wolverine

poruka: 16
|
čitano: 5.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

instalirao sam igru i sad nemogu uć jer se ruši odmah na prvom loadingu poslije onih "reklama". lutao sam po forumimam i uspio doći do meni-a igre ali onda bi na prvoj misiji bio crash game na desktop. neznam više šta da radim. instalirao sam sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

Nevalja ti crack....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

igra mi je super

presao sam ju vec odlicno izgleda i odlicna je prica.svakako moja preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

Ljudi trebam pomoć, skinuo sam full verziju igrice (6,22 GB) ali ne mogu je uopće instalirati. U folder-u koji sam skinuo nalazi se ISO Image, ja koristim Deamon Tools (do sada je sve uredno otvarao), i otvorim Deamon Toolsom i pokrene Autorun i idem na install i ništa ne pokrene dalje, samo se spusti i nestane. Konfiguracija mi je i bolja nego što igrica zahtjeva i nije mi jasno zašto ne mogu instalirati.

Molim Vas pomozite!!! Tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: X-MAN Origins Wolverine
barba091 kaže...

Ljudi trebam pomoć, skinuo sam full verziju igrice (6,22 GB) ali ne mogu je uopće instalirati. U folder-u koji sam skinuo nalazi se ISO Image, ja koristim Deamon Tools (do sada je sve uredno otvarao), i otvorim Deamon Toolsom i pokrene Autorun i idem na install i ništa ne pokrene dalje, samo se spusti i nestane. Konfiguracija mi je i bolja nego što igrica zahtjeva i nije mi jasno zašto ne mogu instalirati.

Molim Vas pomozite!!! Tnx

Probaj s programom PowerISO.
Prvi overclocker je bio Nikola Tesla.
16 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

Probao sam i s Alcoholom 120% ali nije do programa za otvaranje ISO Image-a zato što pokrene Autorun. Zanima me jel se ikome nešto slično dogodilo pa što je učinio. Ja mislim da možda trebam neki program instalirati, u ovom folderu sam našao Microsoft Visual C++ i NVIDIA PhysX, pokušao sam sve moguće, a možda je i torrent oštećen ali u komentarima sam nailazio da su ljudi zadovoljni. Ljudi pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

Daljnje raspravljanje o piratskim verzijama, crackovima i sl. rezultirati će direktnim crvenim kartonom.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

De smiri se, ljudi mi pokušavaju pomoći. Ajd šaljite mi na e-mail. Pozzz

17 godina
X-MAN Origins Wolverine

Ima pravo scorpion,ljudi misle kad vide naslov teme da zapravo se raspravlja o samoj igri i vlasitim iskustvima a kad otvoris temu,same price o piratskim verzijama,creckovima i slicno.

Stvarno i meni to ide na zivce,ja isto koristim piratske verzije i nemam nista protiv al me smetaju ovakve teme!

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jednostavno ih nemoj čitati!

17 godina
neaktivan
barba091 kaže...

De smiri se, ljudi mi pokušavaju pomoći. Ajd šaljite mi na e-mail. Pozzz

Da...cijeli forum je podređen tebi, i jedina svrha je da se tebi pomogne.

Ukoliko nisi razumio, rasprava o piratluku i pomaganje oko istog ovdje nije dozvoljena.

barba091 kaže...

Jednostavno ih nemoj čitati!

Valjda je logično da se u temi koja nosi naziv igre vodi rasprava o samoj igri; komentari i zapažanja igrača na nju, a nekako namjestiti pirata, koji crack, kojim programom....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
protjeran
X-MAN Origins Wolverine

zna li netko kako konfigurirat kontrole za gamepad.

nema ništa u opcijama same igre.

ima config datoteka za kontrole al je tu upisano za xbox kontroler.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
X-MAN Origins Wolverine

Onda očito može samo sa Xbox kontrolerom ja sam isto probao sa svojim gamepadom i nije uspjelo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemoj ni pokusavat igrat sa gamepadom, pc verziju je najbolje igrat na tipkovnici i misu. sa gamepadom je katastrofa igrat...

15 godina
neaktivan
X-MAN Origins Wolverine

Jel zna neko gdje mogu skinut CRACK za X-man wolverine(slucajno sam ga obrisao kad sam raspakivao igru)???

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 21:13 (crazy kure).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
X-MAN Origins Wolverine

evo malo skrinšutova za one koje bi mogla zanimati igra

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:43 (Robert-Je-Glup).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice