WoW problem

poruka: 5
|
čitano: 1.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WoW problem
pitanje

Evo pozdrav svima. Dakle, otvorih ovu temu jer imam mali problemčić. Povezan je s ovom igricom i nisam znala gdje da ga stavim pa sam ga tu stavila...

Eto ja sam si lijepo instalirala World of Warcraft The Burning Crusade, i krenula da zaigram na piratskom serveru http://www.toxic-wow.net/.

Ali, čim uđem u svoj karakter koji sam napravila i krenem da igram, odmah nakon 10 sekundi i manje komp mi se ugasi :S

Isprobala sam svaki server koji se nudi na toj stranici, i high-rate realm i mid-rate (jedino low-rate nisam jer je down) i svaki put mi se dogodi ta ista stvar...

Molim vas, neka mi netko pomogne! Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
WoW problem

Imo slican problem samo se meni smrzne nakon par sekundi kad udem. To mi se nije desavalo sa obicnim WOW neg tek kad sam stavio The Burning Crusade tak da je ocito problem u njemu i u cinjenici privatnih servera koji nemaju dovoljnu podrzanost The Burning Crusade inace to je bilo prije pola godine mozda se to promjenilo al sudeci po tvom postu ocito da nije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 10:54 (Been27).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WoW problem
autorov komentar

malo sam proguglala i otkrila da dost ljudi ima sličan problem...a problem je u mojom grafičkoj kartici ATI Radeon HD 2400 PRO AGP.

dammit...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
WoW problem
prihvaćeno rješenje

Instaliraj najnovije drivere za graficku. Ta kartica je sasvim dovoljna da se WoW igra na njoj.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW problem
autorov komentar

jesam i radi Osmijeh

hvala na pomoći ;)

1
Nova poruka
E-mail: