Wow privatni serveri, potraga?

poruka: 36
|
čitano: 10.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wow privatni serveri, potraga?!?!?

Znači trazim neki WOW  priv. server bez cekanja kao na moltenu i da nije instant 80 lvl po mogućnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Admiral wow il tako nesto tamo igraju pro igraci
Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel dobar ovaj Enternal, jel trea cekati, kakav je taj server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Molten WoW najbolji privatni server, preko 20 tisuča igrača, 335 patch ma što više reći?

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Slažem se sa miniem.. Molten je najbolji.. Isprobao sam sve moguće servere i molten je najbolji..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako imaš živaca i voliš PVP,preporučam Arena-Tournament..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

spermik :D blizzlike ^^

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jbg, cinjenica je takva da sto se tiche privatnih servera Molten je trenutacno the latest fashion. Igram tamo vec 2 godine i od doba trinity core + njihovi developeri, moram rec da se stvari stvarno fino razvijaju i mislim da su svi zadovoljni napredkom cijelog servera.

A sto se tiche cekanja, jbg brate sta da ti kazem. mene je iritiralo to punih mjesec do 2 dok nisam jednostavno odlucio, fuck this i uplatio drljavih 60 kuna da skipam queue. Dobra investicija + you get coins + you get more coins for free on christmas.

U svakom slucaju za tih drljavih 60 kuna imas win-win situation.

Stick to Molten, barem moja preporuka.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo moja lista od najboljeg prema manje boljem.

1. Molten wow - nisam previse bio gore ali svi pricaju da nema nekih velikih bugova, cheatera. Puno igraca sto je +.
  2. Arena tournament - samo PvP, instant 80 i relentless oprema, za nesto vise se igra arena, najbolji pvp igraci na privatnim serverima i tesko je nesto postici bez dobrih igraca.
  3. Magic wow - PvE i PvP, dosta je bugan ali dobra ekipa gore, masa balkanaca i guildi (igram i sam na njemu dosta dugo), puno GM-ova, cheatera nema sve leti instantno od njihove pojave jer ih zajednica prijavi odmah.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wow privatni serveri, potraga?!?!?
Ma nije ni punih 60 xD. Ja sam igrao nekih godinu dana na njemu i onda sam odlucio uplatit. Dva tj nakon uplate izgubio sam volju za igranjem i sad sam cist vec 6mj lol
The best way to be boring is to leave nothing out.
13 godina
neaktivan

Cist 6mj hahaha dobar. I je istina, nije ni 60 kuna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Velim ti ja...taj queue ima psiholoski faktor. Dok sam cekao sat/dva da udem nisam vise htio izlazit tak da nemoram opet cekat. Zove ekipa na kavu, a moj odg je da nemrem jer sam napokon upo na server...strasno lol Nakon sta sam uplatio i dobio mogucnost igranja kad mi pase cesce sam isao na kave dok na kraju nisam zapostavio wow do kraja. Nemogu rec da mi je krivo :)

Sad samo cekam da dode cata kod njih pa da i to probam, samo se nadam da se nebum opet navukel :p

Eto, jedna mala ispovjest bivseg kronera :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina

Astral WoW,cataclysm 1x rates,vjerojatno najbolji od svih cata privatnih servera.Otvoren je prije nesto vise od 2mj i vec dosegao populaciju od max 700 ljudi.Ako vam je dosadio Lk Astral wow je prava promjena za vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko trea cekati, jer ja necu to igrat navecer, recimo ako je queue 48 koliko trea cekat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Koliko trea cekati, jer ja necu to igrat navecer, recimo ako je queue 48 koliko trea cekat?

A ovisi...nikad ti nije isto.

Ako naprimjer želiš iskusit Vanilla wow preporučam Feenix WoW(ugodna atmosfera,uglavnom starija ekipa igra),al ak nikad nisi vidio Vanillu zgubil se buš

PVP Only->Arena-Tournament,prežestok server,do 1850 ratinga je krvavo doć,a poslije da ne pričam,ekipa je premočna tam.

13 godina
neaktivan

Gamer District , x7 rate , za weekend x14, zadnjih par dana je u problemima malo , zadnji update od trinitya je buggao neke bosseve u iccu, ali kroz tjedan dva sve ce biti super ko i prije , navodno bi trebali kroz 2-3 tjedna pustit blizz-like lich kinga (iskreno se nadam) , patch je 3.3.5a , ljudi ima dosta , uvecer oko 1200-1500 , za vikend i vise , preko dana varira od 600 nadalje, preporucam barem da provjeris :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...
Bera kaže...

Ako naprimjer želiš iskusit Vanilla wow preporučam Feenix WoW(ugodna atmosfera,uglavnom starija ekipa igra),al ak nikad nisi vidio Vanillu zgubil se buš

PVP Only->Arena-Tournament,prežestok server,do 1850 ratinga je krvavo doć,a poslije da ne pričam,ekipa je premočna tam.

Pitah koliko?

14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Unworthy_For_Life kaže...
Bera kaže...

Pitah koliko?

Ljepo sam ti rekao..tih 48 možeš čekat 2 i pol sata,a možeš upast i za minutu dvije..

12 godina
neaktivan

Preporucujem novi Dalaran-WoW , ima dosta ljudi skoro cijeli WOTLK je skriptan , sve radi , pure blizzlike.Ako netko zeli samnom levelat PM me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Wow privatni serveri, potraga?
Cromar kaže...

Preporucujem novi Dalaran-WoW , ima dosta ljudi skoro cijeli WOTLK je skriptan , sve radi , pure blizzlike.Ako netko zeli samnom levelat PM me.

a kakav je dalaran u usporedbi sa npr arena-tournament-om,koji je od ta dva bolji?I u cemu je razlika između ta dva?Jesi igrao mozda na pandashanu,kaze mi jedan kolega da je questovi,skillovi i sve povis 82 lvl ne radi tamo.Sad neznam ni sam na kojem da pocmem igrati dalaranu il arena tournamentu

16 godina

nisam igrao wow godinama ali koliko se sječam arena-torunament nema levelanja nego je samo instant max lvl pvp s predzadnjom sezonom pvp geara i nema nikakav pve content, a dalaran je valjda s levelanjem i svime

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

ovaj lik radi reviewove privatnih servera pa ima zanimljivih informacija

https://www.youtube.com/user/MrGamemasterReviews?feature=watch

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 16:49 (Nitro233).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako skinem WoW starter edition sa battleneta, pretpostavljam da ce mi igra biti na najnovijoj ekspanziji i patchu jelte? Sad zanima me dali cu onda moci igrati na privatnim serverima koji se jos vrte na proslim ekspanzijama i kako sve to skupa funkcionira? Usput, slobodno preporucite neki Pr. server za igrat onako 4fun i zezanje tj. za koji vi mislite da je najbolji. Pogledao sam ovog reviewera na youtubeu sto je kolega iznad poslo al buduci da sam n00bara totalna, nis ja to ne razmem o cemu lik govori. Fala :D

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam prije dero  Wow na Omegi.. bio super server.. imao je par nekih sitnih bugova kao i svaki drugi... a radi neaktivnosti, su mi obrisali acc i od onda sam prestao da igram.. Sad kolko vidim otisao je kvragu server..

A Dalaran server nema ljudi... jer ima jos koji da igrati i da se igra...

L0L
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
razermario kaže...

Ja sam prije dero  Wow na Omegi.. bio super server.. imao je par nekih sitnih bugova kao i svaki drugi... a radi neaktivnosti, su mi obrisali acc i od onda sam prestao da igram.. Sad kolko vidim otisao je kvragu server..

A Dalaran server nema ljudi... jer ima jos koji da igrati i da se igra...

ja sam krenuo jucer na sargerasu na moltenu,queue je velik al svi questovi koliko sam dosada vidio rade,server je kataklizma,imas slow,moderate i fast level rate servere pa izaberes koji ti najbolje odgovara posto nemam vremena za grindanje krenuo sam sa fast.Ok mi se cini dosada,cak razmisljam da ponovo aktiviram pretplatu.

13 godina

Ja imam 3.3.5a client... i taj mi je ono ... super nebi prelazio na ove novije...

A pokusao sam ja na Molten uci nema boga.. cekas ko budala... A neda mi se ono cekati 4 sata da udem na server..  i ono zamisli dobijes DC , ili ugasi se PC ili bilo sta i ponovo cekas 4 sata fck it...

L0L
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemoj Molten jer je katastrofa, bugova ko u prici, stalno cekas red, pa udes pa te izbaci, pa oped cekas, udes igras i onda nemos nista jer naletis na neki bug zbog kojeg ti se vise ni ne igra, nemoj 

http://www.geekcro.herobo.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
razermario kaže...

Ja imam 3.3.5a client... i taj mi je ono ... super nebi prelazio na ove novije...

A pokusao sam ja na Molten uci nema boga.. cekas ko budala... A neda mi se ono cekati 4 sata da udem na server..  i ono zamisli dobijes DC , ili ugasi se PC ili bilo sta i ponovo cekas 4 sata fck it...

da to sam i ja primjetio u zadnje vrijeme jucer kad sam cekao bio sam 685ti na redu,jesi probao dalaran kakva je situacija tamo?

bojcha, sto bi od privatnih servera preporucio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 13:13 (Nitro233).
13 godina
bojcha kaže...

Nemoj Molten jer je katastrofa, bugova ko u prici, stalno cekas red, pa udes pa te izbaci, pa oped cekas, udes igras i onda nemos nista jer naletis na neki bug zbog kojeg ti se vise ni ne igra, nemoj 

Jer imas kaki drugi server  ?

L0L
16 godina

ice wow server je odlican server,blizzlike(cataclysm).Iako sam to vec negdje napisao i sad se vec osjecam kao zaposlenik top shopa koji reklamira los proizvod,no osobno meni je server dobar,ja volim kad je full blizzlike,kad nema onih vote shopova.Prosjecno ima oko 1300 igraca,najvise sto je ikad bilo je oko 1700.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice