World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 629.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Warships

došao sam pitati jel se isplati treći hull na bensonu upgrade i onda vidim voodooa da je glavni u temi

hahahah kakav si ti car

što se tiče pitanja na trećem hulu se gubi jedan top al dal se dobiva možda duple cijevi ili brži reload???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warships
ZujoVg kaže...

došao sam pitati jel se isplati treći hull na bensonu upgrade i onda vidim voodooa da je glavni u temi

hahahah kakav si ti car

što se tiče pitanja na trećem hulu se gubi jedan top al dal se dobiva možda duple cijevi ili brži reload???

probaj na testu ;)

btw ja sam svugdje glavni - kad treba kenjat o glupostima :)

13 godina
neaktivan

btw vjeko je :D 

neigram testni server pitam da li netko tu zna

13 godina
ZujoVg kaže...

btw vjeko je :D 

neigram testni server pitam da li netko tu zna

znam da si ti pa valjda toliko znam o inf da pogledam u profil :)

na testu se odmah možeš dignuti na bensona i svaki upgrade ti košta 1xp i imaš 999 miliona tak da fino tam zajašiš i isprobaš kaj ti paše i odmah imaš kapetana 15pt koji ti kroz par parija dođe na 19pt pa fino da znaš kaj buš i kak buš i naravno novi skill isprobaš - onaj famozni dd killer

13 godina
neaktivan
World of Warships

Onaj osjecaj kad rokas na sve strane, a roka te i adrenalin, oci kao fenjeri svijetle, cekas da nakupis napokon 200 pogodaka sa glavnim topovima u jednoj bitci za misiju a vrijeme na 0 ....

uglavnom, SS govori za sebe  ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 20:02 (brijalec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Ovaj Missouri je takvo razočaranje što se tiče zarade .... strašno...većinom su mi bitke 100k+ dmg (iako imam teških promašaja gdje nas pregaze a ispalim 2 puta, a igram ga poprilično agresivno i dobijem ok 450-550 (jednom sam išao skoro do 800k čisto) čistog kredita sa zastavicom 20%.

Pa jbt skoro sa tierom 6 dobijem 300-350. Brod je tipični amer...dok si ravno naprijed ok (osim ako te Yamato ne gađa jer onda sva moguća pravila i oklop idu na dno mora) do u bok ...svaki šut citidel... Po meni nije vrijedan 750k free expa...čini mi se da bi bio bolji Kutuzov ili  Atago jer mlatiš dd-ove a to donosi naveću zaradu. Topovi na ovome brodu su dosta dobri ali brate mili što znaju trolat zajedno sa boogom rng-a to je za izgubit živce... stoji cruzer na 8 km od mene taman okrenia bok i ja se nasmijem gotov je kada ono 6 overpena...j...sam mu sve na svijetu :) Uglavnom mene nije oduševio a ako ga još netko ima neka podijeli mišljenej a savijeti su dobro došli  :)

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa kruzere rokaj sa HE ... sa AP rokas samo brodove svoje klase ako si BB .... posto vise manje svaki puta mi se desava ovo kao i tebi ... tako isto ak vozis CA ... DD rokas sa HE ... zapalis ga .... pola toga sje*** .... nznm, barem ja tako ...
Probaj pa javi ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Cruisere moras gadjati oko waterlinea, ako pogodis gornji dio broda uvijek bude overpen sa topovima tog kalibra. I nikakav HE. Pogledaj si na youtubeu kanale Flamu i Notser da vidis kako se igra Missouri.

0 0 hvala 0
13 godina
scipion kaže...

Cruisere moras gadjati oko waterlinea, ako pogodis gornji dio broda uvijek bude overpen sa topovima tog kalibra. I nikakav HE. Pogledaj si na youtubeu kanale Flamu i Notser da vidis kako se igra Missouri.

Da i oni prikažu 1 video od 50 fajtova kaj vode - takvih i ja imam sa Krakenom i 160k dam u T9 Njemcu BB, to ne znači da je taj brod tako dobar i da s njim oneshootam cruisere koji mi uđu blizu kak se desilo taj fajt ( prije toga 20 partija nisam otok mogao pogoditi s tim govnima od 420mm )..

Igrao sam ja na testu i igrao je Flamu u mom timu pa je prvi zginuo u Minotauru napravio je ništa, nije to pokazatelj - oni jesu pro igrači i znaju vrhunski igrati ovu igru ali je problem kaj je igra RNG i to na 50u, znači tebe dobar fajt u BB određuje time kakav ti je rng i kakve ti majmune da u ekipi - ak se sve poklopi onda radiš 150k i 3-4 killa bez greške a ako ti da mamlaze i još te trola rng onda te lovi 5 brodova, napraviš 35k dam i ekipa ti gubi sa 5 brodova razlike bez obzira kaj ti zabavljaš 5 brodova na svojoj strani 10 min koji svi pucaju samo na tebe

13 godina
World of Warships

WG može ovu igru napraviti da bude savršena ali to ne žele,

prvo mm treba biti po av.dam a ne po ne znam čemu ( win rate-u vjerojatno ili je random i on ),

drugo ako igraš solo onda fajtovi trebaju biti 6 vs 6 i 1tier+/- razlike, a ak igraš u diviziji onda 12 vs 12 i 2tier +/- razlike

trece bolje izbalansirati klase ( prvenstveno cruiser koji je usran totalno - trebaju mu dati heal kak BB ima ) i smanjiti utjecaj RNG-a prema udaljenosti na kojoj si od mete ( znači da je ti je RNG nepovoljniji što si dalje )

igra bi s tim bila puno dinamičnija i kompetitivnija i drastično bolja jer bi bilo daleko više skill-a a daleko manje rng-a, MM je rng, gađanje je rng trenutno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scipion kaže...

Ma znam ja gdje se brodovi gađaju, nego je problem što baš kada misliš da je to to ono te sj.... kao što kolega ispod kaže svi su oni ljudi iako znaju igrati bolje od mene sigurno, vjerojatno i od većine nas, oni pokažu samo ono što žele, znači partiju ili dvije dobre a prije toga 10 lošijih naravno neće.

Mene ne nervira poraz, nego što 80% ljudi krivo igra bilo koju klasu broda... npr. neki dan sam slučajno igrao partiju sa nekim tko čita ovaj forum, a možda i piše ne znam tko je ...xd... mislim da mu je nick u igri bio Jovanka (pardon ako griješim...ja sam bio dd lvl 10 a on dd lvl8 (američki) te smo dobili partiju jer smo radili presing na enemy dd, od njihovih 5 mi smo ih ubili 4 ako se ne varam...ali zato sljedeću partiju igram BB a moj fletcher baci dim i stoji u njemu dok protivnički Shimakaze torpa ga i sj....naravno ja sam sljedeći bio....

Hoću reći da je meni osobno veći problem DD iza našeg BB-a nego MM ili šugavi rng, osobno znam pogledati kako drugi igraju i nije sramota vidit nešto i naučit ako je netko bolji...

Frka85
13 godina
stručnjak kaže...

Mene ne nervira poraz, nego što 80% ljudi krivo igra bilo koju klasu broda... npr. neki dan sam slučajno igrao partiju sa nekim tko čita ovaj forum, a možda i piše ne znam tko je ...xd... mislim da mu je nick u igri bio Jovanka (pardon ako griješim...ja sam bio dd lvl 10 a on dd lvl8 (američki) te smo dobili partiju jer smo radili presing na enemy dd, od njihovih 5 mi smo ih ubili 4 ako se ne varam...

Op Op! Jel me netko trazio? Jeste, dobro smo ih nalupali; mene je RNGesus malo vise volio sa 3 killa, mislim da si ti potegao jednog. Ali kuzim te u potpunosti, to je bila jedna od 10-20 partija gdje mozes minimum iskordinirati s ikim, a u onih 9-19 tlak samo raste

U svakom slucaju GG, WP!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
World of Warships

Dr Zao u jednom od najboljih izdanja, napokon rijesena i misija (200hits with main battery)

btw pucano je samo HE, tak da ove fore nemoj HE, bla bla bla,

igram od weekend testa, bio alpha tester itd. vozio Yamata na alphi i jedino sam rokal AP po BB-ima ... ostalo sve HE i sad ce mene neki njub sa YT uciti kak se igra, a takvu partiju odigra 1/50,

kao i ja ovu ....mozda i bolje  ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

brija 

gledam neke novitete u new updateu 0.6.0.

jedva se ćekam vratit in the game  GG WoWs

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Budući da ne igram nosače, može li neko od vas objasniti zašto su na glasu kao broken i zašto je malo nosača u visokim tierima?

(planiram full AA build Iowe pa da znam da li će se situacija promijeniti, hoće li overhaulati CV da ljudi igraju)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NixaFX kaže...

brija 

gledam neke novitete u new updateu 0.6.0.

jedva se ćekam vratit in the game  GG WoWs

Probaj sto prije, posto ima sad dosta misija i pizdarija .... kao i za ovaj novi Graf Spee brodek ...

A onda sa njim otkljucavas dalje misije, tj treba ti koliko se sjecam samo za prvu i mozda drugu ... a dalje mozes sa bilo kojim,

uglavnom .... moze se fino brodova nakupiti a i zaraditi ...

DrNasty kaže...

Budući da ne igram nosače, može li neko od vas objasniti zašto su na glasu kao broken i zašto je malo nosača u visokim tierima?

(planiram full AA build Iowe pa da znam da li će se situacija promijeniti, hoće li overhaulati CV da ljudi igraju)

Koliko se sjecam, brijem da je bilo nesto da se ekipa zalila kao i na arty u wot-u, pa su ih izgleda ogranicili na 1 po timu ... nisam ziher,

ali da, u pravu si ... nisam ih ni ja vidio dosta dugo ... tj. u 20 bitaka mozda 2 ili 3x ....

17 godina
moderator
World of Warships

Zahvaljujući danu premiuma, zastavicama sa 50% više XP-a i Ocean Soul kamuflažama za 100% više XP-a po partiji, proletio sam kroz Bayern (koji je bio jako dobar za ovo malo što sam ga igrao) i kupio Gneisenau na popustu.

Ako je Bismarck još zabavniji od Gneisenau-a, mislim da ću imati novi favourite ship :D

Planiram secondary build i brawlati po capovima. Ne znam koliko će to biti uspješna taktika ali vjerujem da će biti zabavna uz sve skillove i module za range i disperziju na secondary armamentu :D

0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Zahvaljujući danu premiuma, zastavicama sa 50% više XP-a i Ocean Soul kamuflažama za 100% više XP-a po partiji, proletio sam kroz Bayern (koji je bio jako dobar za ovo malo što sam ga igrao) i kupio Gneisenau na popustu.

Ako je Bismarck još zabavniji od Gneisenau-a, mislim da ću imati novi favourite ship :D

Planiram secondary build i brawlati po capovima. Ne znam koliko će to biti uspješna taktika ali vjerujem da će biti zabavna uz sve skillove i module za range i disperziju na secondary armamentu :D

I ja sam ga neki dan kupio i full upgrejdao. Super zabavan brod za igrati i od sad igram samo sa njim do Bismarka. Može primiti dosta degeneka , a do sada niti jedan citadel nisam primio. Sa reloudom od 26 sec i relativno brzom rotacijom topova čini mi se kao super heavy kruzer. Naravno kapetan i brod napuco na secondary artilery, fora kako DD bježe od tebe 

17 godina
moderator

Da, brzi battlecruiser.

Ja držim na trećem slotu mod za main batterydisperziju. Imam samo 6 topova, bolje da pogađaju, tako da mi je secondary +5% na range i disp, ali kad Bismarck dođe, onda ide secondary bat mod 2 i +20% na range i disp.

13 godina

Bismarck je zvjer ali ti treba 15 skill kapetan ali nažalost poslje patcha će nerfat sve BBe i posebno Bismarcka, prvo će ti trebati 17/18 skill kapetan i to za oškrbljeni secondarni build kakav je sada a i baš konkretno Bismarcku a i vjerojatno T9/10 Njemcima će nerfati sonar i nerfat će onaj HP repair na 100sec ( sad je bio 80 sa preimiumom ) - to ce biti vrlo jak nerf :(

13 godina
DrNasty kaže...

Da, brzi battlecruiser.

Ja držim na trećem slotu mod za main batterydisperziju. Imam samo 6 topova, bolje da pogađaju, tako da mi je secondary +5% na range i disp, ali kad Bismarck dođe, onda ide secondary bat mod 2 i +20% na range i disp.

moraš riskirati i 2 modul za 100% zaštite za secondarije ali zato kad ćeš imati 15skil kapetana ( 17 od 0.6 )  će ti udarati po 120-200 secondarii i pale za popiz. :)

17 godina
moderator

Osim što će promijeniti skill tree za kapetane, šta će nerfati na bb-ima konkretno?

13 godina
DrNasty kaže...

Osim što će promijeniti skill tree za kapetane, šta će nerfati na bb-ima konkretno?

damage repair party više nebude bio savkih 80sec nego svakih 100sec ( premium cons. ) - svi koji vole igrati na nož a ne snajpati u BB-u će bome jako osjetiti jer u milion i jedan navrat si već skoro mrtav ( na 3000hp )  i taman čekaš heal do kojeg treba 10sec i taman se heal-aš zadnji tren dok enemy BB reloda ....

popušit će i KM sekundarni build jer su onaj za brži reload 10% prebacili sa 1 na 3 i ono da požar 15% krace traje itd..itd..

9 godina
neaktivan
World of Warships

ajme ajme kad ovaj new skill (Radio Position Finding) dođe na 0.6.0.

gledam po yt 

inaće igram 99% DD i sad po ovome  ... ostat 1 vs 1 na kraju .DD-u šanse se smanjuju ...

ovo bi moglo bit jako loše za DD-ove  smanjuje taktiziranje u igri ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

taj skill ti je samo za DDe koji su DD-hunteri, tipa Rusi i Njemci drugi ti niko nebu imap taj skill jer je preskup -- ja to na lavnom Njemačkom kapetanu za T8-10 BB nema šanse osnovne da to uzimam a i svi ostali BB kapetani, tak da si bez brige ak se toga bojiš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

bojim se da nebi bilo dosta Cruiser-huntersa s ovim RPF skill-om.  a ako se BB boji torpediranja i on će uzet ovaj skill

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
NixaFX kaže...

Shimakaze imam već dosta vrimena . ono je .
nabrija sam ga sa Torpedo Acceleration i imam rang od 16km šta mi se ćini ok.
detect broda mi je na 5.9km
skup je popravak t10 al je gušt igrat ...

edit: ova F3 torpeda mi se ćine brutalana (još nisam zaradia za to)

Moj normalni stealth je 6.4, ne mogu ispod toga nikako :s

Istražio sam druga torpeda ali nisam kupio, sada ko i ti skupljam pare za F3 jer su "najbrutalnija" (CD + brzina).

---

Fali mi par stotina tisuća za Baltimore, taman ću skupiti za Shimu torpeda kad dobijem XP.

Idemo baciti koji put, javi se da ti dam IP, više nas je na TSu svaki dan, oko 10ak ljudi igra na WOWS kanalu.

Pozzz :)

13 godina
NixaFX kaže...

bojim se da nebi bilo dosta Cruiser-huntersa s ovim RPF skill-om.  a ako se BB boji torpediranja i on će uzet ovaj skill

Moglo bi ali tim koji dopusti kruzerima da prežive će izgubiti i tako i onako jer kurzer od t8 ima radar i hidro i kad tad će kastrirati DD - jer to mu je i primarni posao isto kak je i BBu ubiti kruzera samo kaj je problem kaj ljudi to ne razumiju čak ni na t10,, jučer sam 10 minuta molio da t10 BBi ubiju Chapaieva koji ima 12km radar i nisu ga ubili dok ga ja nisam na kraju ubio u DDu..

13 godina
neaktivan
World of Warships

Napokon i ova pizdarija u portu :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Ja imam Midway i Japanca tier 8. Problem je zarada ili bolje rečeno minus koji ti na kraju ostane...ako malo lošije odigraš ostaneš bez 100k i više kredita, čak i ako odigraš dobro i pobijediš možeš biti sretan ako si iti malo u plusu. Mislim da su se i igrači ohladili od cv jer japanac je daleko bolji od amera i nitko nema volje igrati kada su sj... Midway ali baš ono sj....

Frka85
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice