World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 629.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Warships

Ekipa, samo rokajte camo&consumables, svaki drugi daje 500 free XP-a, odlično ako idete na Missouri i za grind običnih.

Ja već na 150k prema Iowi, stotinjak partija samo (ok, free xpao sam hull).

0 0 hvala 2
17 godina
protjeran
World of Warships

Statistika na serverima kaže da je farragut nabolji tier 6 brod za ranked matcheve (kada budu bili).

Da se pripremim unapred, kupio sam si jednoga.

Ludara.

Za tier 8 matcheve pripremam ruskog DDa i to će biti uskoro, na Kievu sam trenutno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warships
HaM kaže...

Statistika na serverima kaže da je farragut nabolji tier 6 brod za ranked matcheve (kada budu bili).

Ludara.

Za tier 8 matcheve pripremam ruskog DDa i to će biti uskoro, na Kievu sam trenutno.

Kad si na Kiev-u tu i ostani jer onaj Trashkent je čisti užas.... ali je zato Udaloi ludilo.

Frka85
9 godina
neaktivan
World of Warships

Trashkent t8 je loš ajme. igram s njim jer moram ga presoćit nekako  a Udaloi t9 mi se ćini ok al je spor

Kiev je za mene naj(zabavnji) t7 .ima sam vrhunske mećeve sa njm kad sam ga nabrija skroz s dometom 14.7km.  (moram ga kupit opet)

definitivno rus nije najbolja opcija za T8

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 21:09 (NixaFX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
stručnjak kaže...
HaM kaže...

Ludara.

Kad si na Kiev-u tu i ostani jer onaj Trashkent je čisti užas.... ali je zato Udaloi ludilo.

Hvala.

Nastaviti ću grindati britanske DD da kupim Bensona, zadržat ću Farraguta, prodajem Kieva (kad kupim Bensona).

Još jedan razlog svemu ovome je u stvari u Campaign misiji (+200 hits sa main gunom u jednom bitci) a to sa cruiserom nema šanse da napravim (ili vrlo teško) a brod mora biti Tier 8 i više.

-----

Kažu da je šansa za otvoriti super crate oko 1-2% i to je skroz loše, počeo sam otvarati za coinse. Ionako mi osim coina ili dubloona nište ne znači od onih super crate-ova.

8 godina
neaktivan
World of Warships

Kako aktivirati sekundarne topove?

Unuk mi igra igricu a ja mu pomažem.

0 0 hvala 0
15 godina
Oni sami pucaju kad dodje brod u domet bez vaše kontrole.Tek kasnije ako zapovjednik ima dodatni perk za sekundarne topove onda možete i njih kontrolirati.
8 godina
neaktivan
World of Warships

Najljepša hvala, i želim Vam Sretne Blagdane.

1 0 hvala 1
13 godina
ribnik kaže...

Mora sa ctrl tipkom označiti na kaj hoće da pucaju - znači drži ctrl tipku i s mišem označi brod ili avion na koji da pucaju..

17 godina
protjeran
World of Warships

Farragut rastura.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 9:34 (HaM).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Može netko napisati, ako zna, koliki su troškovi održavanja crusera ili DD na tieru IX za non premium igrače. Imam love i XP za kupiti ali ako ću stalno biti u minusu onda mi se i neda ići na to. Na osmicama je samo servis 75000. Popust traje još dan ili dva čini mi se pa je prilkia za kupnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Može netko napisati, ako zna, koliki su troškovi održavanja crusera ili DD na tieru IX za non premium igrače. Imam love i XP za kupiti ali ako ću stalno biti u minusu onda mi se i neda ići na to. Na osmicama je samo servis 75000. Popust traje još dan ili dva čini mi se pa je prilkia za kupnju.

troskovi su veci nego na tieru 8...prevedeno,trebat ces igrat niže tierove malo više nego do sada

9 godina
neaktivan
World of Warships

jedno pitanje ako može :-) ?

imam grafičku GT 730,najdonji razred,i vrti mi WoW varirajući od 20 do 65 FPS...to mi se čini neloše jer igrica nije prezahtjevna,reklo bi se taman...postavke malo medium malo custom...nećak kupio novi komp,u stvari radna stanica,i 7,bla bla i nvidia 1060 3 giga...čačkamo po postavkama i radi mu jednako kao kod mene sto mi se čini nevjerovatno i još više glupo...moja grafa 5oo kuna a njegova 2000...na tenkovima mu radi na 120 FPS-a...jel tih 60 FPS na brodovima nekakav plafon ili treba podesit postavke drugacije?

0 0 hvala 0
13 godina
rodjo1608 kaže...
MRSKI kaže...

troskovi su veci nego na tieru 8...prevedeno,trebat ces igrat niže tierove malo više nego do sada

Znam da su troškovi veći,  zato i pitam koliko. Na tieru 8 mi u prosjeku ostane oko 400000 keša nakon servisa i kamuflaze. Na tieru 9 se i više zarađuje ali ne znam koliko tisuća košta servis nakon bitke. To je fiksna suma, neovisno o oštećenju broda. Ako netko igra sa 9 cruiser i DD bio bih mu zahvalan da to i napiše. 

15 godina
HaM kaže...
Kažu da je šansa za otvoriti super crate oko 1-2% i to je skroz loše, počeo sam otvarati za coinse. Ionako mi osim coina ili dubloona nište ne znači od onih super crate-ova.

da vidimo sto tocno kaze matematika:

0.5.13 treasure chest rare items obtain rate | SEA group

VooDooZg kaže...
ribnik kaže...

Mora sa ctrl tipkom označiti na kaj hoće da pucaju - znači drži ctrl tipku i s mišem označi brod ili avion na koji da pucaju..

drzis ctrl i mozes oznaciti lijevim klikom i brod i avion na koji zelis da tvoj brod puca sa prioritetom, naravno ako ima protuzracne topove i sekundarne topove, i tada moze pucati na oboje (jedan brod i jedan avion)

inace se sve odvija automatski kad je meta u dometu, jedino kad ima vise brodova / aviona tada puca po nekoj svojoj logici ako se nista ne obiljezi

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
World of Warships

Pozdrav,

da li neko možda zna da li se može splitat račun World of Warplanes od World of Warships ??  znači htio bi da mi Warplanes ostane a Warship da mi bude posebno da ga mogu prodati

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

nemres, vezano je

cak nemres bit na svom akauntu u isto vrijeme na serveru aviona i brodova( ili tenkova) jer te tada izbaci s jednog, barem je mene na lapu

mozda sa dva odvojena kompa, neznam...

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Može netko napisati, ako zna, koliki su troškovi održavanja crusera ili DD na tieru IX za non premium igrače. Imam love i XP za kupiti ali ako ću stalno biti u minusu onda mi se i neda ići na to. Na osmicama je samo servis 75000.

Imao sam tier 9 DD japanca, oko 105k je bio servis.

I ništa me nije pripremilo na servis Tier X DD japanca :D

197k credita je servis, ovo je bio moj prvi game, sa premiumom - pogledaj cijeli score (sliku dole) i plači od muke.

Sve u svemu, grozota :D Ali isplatilo se, ovo je trenutno jedini DD koji je u stanju juriti okolo nedetectan i ako se posreći, čak tri puta u jednom partiji možeš izbaciti 15 (!) torpeda u jednom valu :D

Koliko god da je servis, nebitno.

Uvijek ćeš morati farmati sa nižim Tierom love za igrati sa desetkama ALI sa kojim brodom ćeš farmati, e to je na tebi.

Preporučam USA DDove i to Tier 6 i Tier 8. Da se lijepo farmati i sa ruskim DDovima ali njima fali "završni" šut neprijatelju u glavu (torpeda od 8 km) za razliku od ruskoga (3 km) gdje uvijek možeš uloviti dodatnih 100k credita samo zbog ovoga na kraju partije.

Upravo sam prodao Kieva, oduševljen sam bio rusima godinu dana ali nakon što sam otkrio američke, nema tu više puno razmišljanja. 

A kupio sam DD japanca 10 samo zato jer sam uvijek htio igrati potpun stealth brod (što nikako nije moguće sa ruskim i američkim DDom jer njih STVARNO zaboli da li su detektani ili ne) :D

-edit-

ED63 kaže...
HaM kaže...

da vidimo sto tocno kaze matematika:

0.5.13 treasure chest rare items obtain rate | SEA group

Ne.

Između 0.14 i 0.15 maknuli su lucky drop koji je bio preveliki. Svi su to potvrdili (a i sam sam se uvjerio) i sada je koliko sam rekao, 1-2%. 

Nisam jedini u ovome, slična iskustva možeš pronaći na službenom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 11:29 (HaM).
9 godina
neaktivan
World of Warships

ja uzeo Shimu prije par dana i lagano razočaran zbog lošijeg concealmenta i firing rangea u odnosu na Yuguma...dobro,Shima je brza i ima 15 torpeda ali...torpeda na 8km i razvaljuj,ipak je 15 skoro pa duplo više od 8

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

Shimakaze imam već dosta vrimena . ono je .
nabrija sam ga sa Torpedo Acceleration i imam rang od 16km šta mi se ćini ok.
detect broda mi je na 5.9km
skup je popravak t10 al je gušt igrat ...

edit: ova F3 torpeda mi se ćine brutalana (još nisam zaradia za to)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 12:43 (NixaFX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

Da li se uopce isplati gurati japanske DD-ove nakon dijeljenja linija?

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

Kad ti jazavci krenu tipkat na chat premium noob l2p ... uglavnom ... a nemaju pojma koji je to brod ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reichz kaže...

A jbg nisu loši ... imam Shimu od početka a i nakon kaj stavis sve potrebno na njega ... nije to ni tako lose ... je da su sad malo sj*** sa F3 torpedom ali opet ... ok je za silent mode igre i samo rokanje ...

14 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Meni su OK, jos malo grinda s Fubukijem i krecemo na tier 7 Akatsuki.

Fubuki: s kamuflazom detection range 6,8 km, torpeda range 10 km, 3x3. Da se puno toga pogoditi.

Topovi, 2x2 127 mm, skoro da mozes i zaboravit da ih imas. Eventualno za zapalit BB ako je vec slabog zdravlja.

Jedino jos nisam igrao DDove drugih nacija pa nemam s cim usporedit.

Drugu liniju jos nisam poceo i ne znam dal cu uopce, jer mi se cine previse slicni, radnije bih probao Amerikance ili Ruse.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
13 godina
neaktivan
World of Warships

Napokon i striček Zao u portu ....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Pa kaj si ne kupite perma camo za T10 !?

Znam da je 5000 golda ali je brutalno i jaka i maltene pretvara brod u premium, ja kad otvorim Kurfursta za koji dan brijem da cu je uzeti i to je to.., jedino me sad hebe jer je i Belfast na popustu a i njega bi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 9:38 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nemam pametnijeg posla nego davat 20 eura za perma kamo ... 50% je i niza cijena repaira ... al za kaj??? I sa ovim obicnim peglam ok tak da ...
13 godina
brijalec kaže...
Nemam pametnijeg posla nego davat 20 eura za perma kamo ... 50% je i niza cijena repaira ... al za kaj??? I sa ovim obicnim peglam ok tak da ...

Pa toliko su T6 premium brodovi a s tom kamuflažum T10 postaje premium, -50% service, +20% credit, +100%xp, jedino kapetana ne možeš mjenjati 

13 godina
neaktivan
Ma sve 5 ... imam za pare iwaki alpha i jos par drugih ... ne kazem da je losa ... al malo je previse 5k ... a kaj se tice para .... to i sa zastavicama i premiumom uzmes na manjem tieru .. kad uracunas popravak na t10 i ostale pizdarije, dodje ti na isto ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
brijalec kaže...
Ma sve 5 ... imam za pare iwaki alpha i jos par drugih ... ne kazem da je losa ... al malo je previse 5k ... a kaj se tice para .... to i sa zastavicama i premiumom uzmes na manjem tieru .. kad uracunas popravak na t10 i ostale pizdarije, dodje ti na isto ...

Ma koliko sam već ulupao para nažalost, ulupat ću i ovo pa ko ga hebe :)

Samo ako Kurfurst bude kak mi je bio na testu ( pun k jaci od T9 FDG-a ), fali mi još 140k xp-a ali to cu na brzinu skupiti..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice