- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
btw htjedoh napisat ko je prodal ALBANY za slot moze si sad kosu cupat...
povecali mu domet sa 6.4 na 8.5 km i sad se moze normalno igrat
jos jedan primjer gift vozila od WG-a koji se "rebalansiraju"
JE li se ove Harune, KOnga i ostali ARP ili kako se vec zovu dobiju nakon nekog vremena ili ima neka misija. Za sada sam vidio samo ove neke misije sada sa neke dvije anime cure.
Usput jedno banalno pitanje ali kako je na minimapi pinga odredjena lokacija. Drzim control i klikam kao u WoT-u ali ne radi
Isao sam na Japansku BB liniju, otkljucao Konga i dobar je brodic pravo ali nekada sa BB zna biti pravo podosadno igrati pogotovo ako se moras okrenuti pa dok se topovi okrenu na drugu stranu stignes i procitati sta pa sam odlucio ici na Japansku i Njemacku CV liniju mada mi ovaj nadolazeci Ruski tier X CV izgleda kao prava zvjerka.
...
Ti brodovi se dobiju preko misija ... sve ti piše šta tribaš obavit kad uđeš u misije i mišem staneš na one kutije i crte koje puniš ...
BB ti je ka u WoT-u teški tenk ...sve ima svoje prednosti i mane... jedna granata u DD i ovaj je doslovno gotov ...
Btw svaki Tier X je zvjer ...pogledaj npr japanski Zao ... ako voliš torpeda ...
1 - JE li se ove Harune, KOnga i ostali ARP ili kako se vec zovu dobiju nakon nekog vremena ili ima neka misija. Za sada sam vidio samo ove neke misije sada sa neke dvije anime cure.
2 - Usput jedno banalno pitanje ali kako je na minimapi pinga odredjena lokacija. Drzim control i klikam kao u WoT-u ali ne radi
3 - Isao sam na Japansku BB liniju, otkljucao Konga i dobar je brodic pravo ali nekada sa BB zna biti pravo podosadno igrati pogotovo ako se moras okrenuti pa dok se topovi okrenu na drugu stranu stignes i procitati sta pa sam odlucio ici na Japansku i Njemacku CV liniju mada mi ovaj nadolazeci Ruski tier X CV izgleda kao prava zvjerka.
1) imaju misije u onom tabu prije dnevnih misija, jedna je za "curu" sa 16 skill pointa kaj bi ti trebalo pun quratz da nagrajndas tolko expa pa se moze reci da je stronk cura i misija tj. nagrada
druga je za dva t5 "sarena" broda, i kolko sam skonto ta "cura" i sve ostale "cure" idu samo u sarene brodove, a posto su vec dijelili t7 brod, sa tom 16 pointa curom je skroz ok za team battles
pretpostavka je da ce bit jos misija za "sarene" brodove koji ce bit veceg tira
btw, ak krenes misiju di trebas min t7, radit kilove npr, automatski ti se puni i t5 misija di trebas DMG
World of Warships - free online multiplayer game about warships
P.S. "sarene" brodove kad dobijes mo's vidit samo u yokosuka port
2) je isto ko i u wotu, al mozda moras dvaput kliknut da ti pinga mapu, meni pomaze da lupim po misu i klikam ko manijak
3) vjerujem ti da jesu BB-i onak za nest usput procitat dok se okrenu topovi , al ima hrpa tutoriala kak se tome doskoci i bude spreman
wows battleship guide - YouTube
CV = Carrier Vessel i sigurno nisi igral ruske CV-e a bogme ni njemacke jer je to kratica nosaca aviona
CA = Cruiser Armored
CL = Cruisel Light
obadva spadaju pod CA liniju tj. kruzere i na to si mislio
nesto kao srednji tenkovi u wotu ak bi se to dalo uopce rasporedit, a neda se, jer ima puno brodova kaj su hibridi medju klasama
krstarice imaju topove koji pune brze nego BB-i, okrecu brze, bolji AA, nekad se nadje i torpedo , skaut plane ili fighter i opcenito je gejmplej lakse za skuzit jer je nekako "generalni" u odnosu na bojne brodove i razarace
p.s. i dalje preporucujem "instruktora Čejsa" ™ na jubitou, a.k.a. iChaseGaming
ak neko ima svojeg favorita, slobodno nek "šera" s ekipom, nemora se sramit
Dizem sidra, a sa njima bila jidra, ....
Haruna ali u pravom portu (danas dobio kapetana).
Napravio sam prve dvije misije gdje dobijem kapetana i harunu ali mi se brod jos nije pojavio... jel treba cijeli taj sisters of fog napravit da bi ga dobio ?
I kad igraš, vidiš druge kao ofarbane ARPpve (ako imaju ARP brodove) samo ako sam imaš Yokosuka port izabran.
Ako ne, piše im u imenu ARp ali ne boje.
Drugim rječima, ti si daltonist.
Kladim se da to nisi znao.
Covjek je pital da ne vidi brod koji je dobio preko misija a ne za brodove u igri ....
Covjek je pital da ne vidi brod koji je dobio preko misija a ne za brodove u igri ....
Prvi dio sam bio ozbiljan.
Drugi dio nisam (daltonist na dalje).
Gdje je tvoj drugi dio!?
Javi se ingame da me onda naučiš kak se igra .... xD
ili ja tebe .....
Danas sam dozivio nesto sto sam mislio da je nemoguce
Krenem da udjem u igru i vidim da je Tirpitz u nekoj specijalnoj ponudi, kliknem da si ga upiknem kad ono WG nece nikako da prihvati moju transakciju, nesto im poslo krivo za rukom.
Pokusao sa obje kartice ali odbise mi i drugu.
Ja sam mislio da je nemoguce da WG promaknu neke pare ali eto desava se izgleda
Shut Up and Keep YOUR MONEY !!!
Da li je sigurna kupnja brodova preko njihove stranice?
proso ti je rok za kupnju
Igram sa ekipom sa sjevera HR, nauče me nubine svako toliko nešto, evo naučili me pucati (najbolje držati a ne double click pucanje), skaču mi po glavi kada treba stisnuti radar "na blef" a ne tek kada vidim dim i slično, ja još najlošije brodove od svih imam ali....
...i dalje igram vlastiti mind games sa fubukijem i uspijeva :D
Ako imam sreće, kao u ovoj partiji (ako nemaš sreće, nađi sreću tj. promijeni kurs) i dođi cijelom drugom timu iza leđa i onda počni prašit torpeda.
Joj da vidiš panike u redovima :D
-edit-
Tri sata poslje, druga fotka... ovog puta sa Rangerom (carrier)
ej daj pliz neki link di to mo's vidit?
ej daj pliz neki link di to mo's vidit?
To je WoWS stats rating:
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/
Onda klikneš na WTR rating i odvede te na Warships.today i njihov rating:
NIsamigrao igru jedno pola mjeseca pa da pitam je li to ima neki event pa se zaradjuje ovoliko kredita
Bio ovaj vikend i prošao ...
x2 je bilo na XP i zaradu, još kad tome dodaš 3 dana premiuma free ....
fina lovica se mogla uzeti ....
http://prntscr.com/azbbch S CV-ima sam najbolji... Iako mi na ovom t7 CV ide na živce... Nemogu ni bacit torpeda sve mi ih BB poskida kod prilaza.
A naravno da me uvijek stavlja sa BB-ima t IX itd...
jel ova igra jos u beti?
jel ova igra jos u beti?
da
jel ova igra jos u beti?
da
a hoce li goldi i free expi biti syncani kad bude u full verziji?
Lijepo iskoristio 3 dana premiuma, i otkljucao Cleveland, jedina dilema je dali da stavim mod za main battery ili ne..spusta reload za 2 sec al dize traverse speed za 8.9 sec, s tim da imam upgrade main battery modification 2, koja mi spusta traverse za 15% ali i dize reload za 10% tako da reload je sad 11, a traverse 19.6 s cime sam zadovoljan jer prvenstveno sam htio spustit brzinu traversea sto vise mogu, tako da mogu radit nagle okrete kao sa omahom i phonixom. Sta se tice broda, zadovoljan sam, vise nego sa omahom...jedino malo luk padanja municije mi je dosta drugaciji od omahe, jer tako rec municija prije vode pada maltene vertikalno kad se gađa nekog na ivici 14km+, tako da se znam preracunat pa se zna desit da hebeno sve padne lijevo i desno od broda a on prodje izmedju hahaha...al navikavam se...jedna stvar sta mi je dobra sa clevelandom, neznam dal je do njega ili moje pucanje i nisanjenje se nekim cudom drasticno promjenilo...al bez problema radim po 2 citadela cak i vise po brodu, neznam dal je to radi jacih topova ili radi kuta kojim municija pada al sve u svemu zadovoljan sam.
Jedina dilema mi je, kad koristit kakvo punjenje? Manje vise koristim za sve HE nekako bolje mi ide i vise stete zadajem, jer sa AP znao sam probit DD-a kao i manje tiere i vise citadela radim sa HE nego sa AP. Dal da AP koristim za BB-ovima i visim tierima Cruisera ili da AP koristim mozda samo za BB?
Volio bi misljenja vas jer to mi je dilema.
Igrao sam World of Tanks..onda probao WoWs i uopce vise ne palim tenkove...
Jedina dilema mi je, kad koristit kakvo punjenje? Manje vise koristim za sve HE nekako bolje mi ide i vise stete zadajem, jer sa AP znao sam probit DD-a kao i manje tiere i vise citadela radim sa HE nego sa AP. Dal da AP koristim za BB-ovima i visim tierima Cruisera ili da AP koristim mozda samo za BB?
Volio bi misljenja vas jer to mi je dilema.
nema dileme, AP protiv cruisera i ruskih DD-ova, HE spam na ostale