preporučujete li wow za single player
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igro sam wow 3 na single playeru i prešao ga do kraja. Osobno mi se više sviđa multiplayer jer igraš protiv drugih. U single playeru imaš neki zadatak koji moraš ispuniti. Obično igraš s različitim rasama.
a u single playeru ima li skirmish?
WTF ?
wtf?!?? to je MMO? :S
Igro sam wow 3 na single playeru i prešao ga do kraja. Osobno mi se više sviđa multiplayer jer igraš protiv drugih. U single playeru imaš neki zadatak koji moraš ispuniti. Obično igraš s različitim rasama.
wtf? Da nisi mozda igrao warcraft 3?
World of warcraft ti je MMO nema ti to singleplayer.
Ali mozes probati trail
uh zaboravite... warcraft 3
wtf? Da nisi mozda igrao warcraft 3?
da, sorry
Zapravo možeš dignuti privatni server na svom kompu i igrati na njemu, ali to jednostavno nema smisla, jer možeš samo questove riješavat, ne možeš instance (osim one koje su puno niži lvl), nema itema na aukciji (osim koje sam staviš, ali ne možeš kupiti sam od sebe), nema arena, BG-ova...
Ako moze mala pomoc kupio sam world of warcraft orginal instalirao sam igricu ali samo me oni patchevi zezaju pa ako moze mala pomoc i registrirao sam se na battle.net ali neznam kako igrati na onaj acount kad udjem u igricu a i mogu uci u igricu.