World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Covjek je htio DOBRU klasu, a ne DK o kojem postoji nebrojeno memea koliko je kriticno los, cak i nakon buffova. A demon huntera ocito nisi igrao i nemas blage veze, sudeci po retardiranom komentaru ;) ali od tebe se drugo ni ne ocekuje

stil igranja je svakih 5 sekundi backflip ili fel rush, odnosno mijenjas poziciju svakih nekoliko sekundi za optimalan uptime na +20% dmg buffu. high risk, high reward, vrlo lako failati bilo koju raid mehaniku i wipati raid ako ne znas sto radis. i dps brojevi ce ti JAKO ovisiti o tome kolko efikasno igras tj koliki ti je Momentum uptime. razlika izmedu dobrog i loseg DH je nebo i zemlja, drugim rijecima visok skill cap.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 16:00 (Minneyar).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Sto se tice DK i loseg dps-a u miticima, vidi se da nisi dalje od mitik +3 otisao, dok sam ja drugi dan nakon mitik release ocistio +10 
A sto se tice skill cap DH, da igrao sam ga, jedino sto moras paziti je da ne uradis fel rush u neki aoe ili da ne spadnes s platforme i otprilike to je to, klasa je faceroll k'o i DK kad je WOTLK izasao, ne pricaj gluposti znas i sam.

p.s. igras (valjda) na kazzaku, raspitaj se malo sta je bilo u grupi koja je ocistila mitik +15 realm first, ja ne znam da je bio DH vec DK 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Baldurion kaže...

Ekipa ako može mala preporuka :)

Trebala bi mi preporuka. Kojeg melee alta izabrati da je fun i da je OP u isto vrijeme za mythic/raidove i da ima odličan single target damage i aoe dmg. Znači čisto za pve :)  Za pvp me nije briga.

Tnx 

Ovom opisu dobro odgovara ww monk,dobar je i za single target i za aoe dps,a pogotovo je koristan  i trazen u mythic+.Eventualno enha shaman,ali mu je mana sto je mekan i lako pogiba.

A to koliko su zabavni,to ti ne moze nitko reci,trebas sam isprobati.

12 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 7:23 (geronimo4661).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dajte par naših gildi na Kazzaku. 

0 0 hvala 0
12 godina
Virshla kaže...

Dajte par naših gildi na Kazzaku. 

Gilde koje raidaju

14 godina
geronimo4661 kaže...

Ovom opisu dobro odgovara ww monk,dobar je i za single target i za aoe dps,a pogotovo je koristan  i trazen u mythic+.Eventualno enha shaman,ali mu je mana sto je mekan i lako pogiba.

Baš sam jučer krenuo isprobati blelf monk (18lvl) i orc enha shaman (17lvl). Nabacio elemental force enchant na oba weapona od shamana + haste enchantove stavio na par armora. Imam instant castove na svim spellovima + instant heal što je sick. Za sada mi se više sviđa shaman zbog instan spellova što će se pretpostavljam sa većim levelima promijeniti. Mislio sam oboje igrati do 30-50 lvl-a i na temelju toga odlučiti kojeg ću igrati za alta :) Hvala na savjetu 

Battlenet ID: Mogy#21781 Steam: Mogy (gremlin za avatar)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 18:03 (Baldurion).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vratio sam se WoW-u nakon mnogo godina, tocnije nisam ga igrao od wotlk-a. Napravio DK-a na Kazzaku, planiram probati tankati s njim, to mi je nekada najbolje islo.

Za sad se ne snalazim u igri previse, tj. ne kuzim nove statse i to moram to nauciti. haha

Moze li netko preporuciti kako je najbolje zaradjivati golde? (koje profesije, farmanje necega?) 

Hvala! :)

Developer

0 0 hvala 0
15 godina
Baldurion kaže...
geronimo4661 kaže...

Baš sam jučer krenuo isprobati blelf monk (18lvl) i orc enha shaman (17lvl). Nabacio elemental force enchant na oba weapona od shamana + haste enchantove stavio na par armora. Imam instant castove na svim spellovima + instant heal što je sick. Za sada mi se više sviđa shaman zbog instan spellova što će se pretpostavljam sa većim levelima promijeniti. Mislio sam oboje igrati do 30-50 lvl-a i na temelju toga odlučiti kojeg ću igrati za alta :) Hvala na savjetu 

Digao sam warra i odustao nakon što sam radio malo mythic +. Digao ww monka i sad mi je igra 10 puta bolja, rotacija je super, dps u miticima je strašan.

Imam i enha šamana, ali nije toliko eksplozivan i mobilan kao monk .

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://suza-u-oku.com/, Kazzak Horda.

Evo mene opet :D  5/7, Zmajevi i Oko pali, Cenarius i Xavius možda ovaj tjedan. I dalje primamo jebeno dobre igrače koji žele pucati s nama, a causal memberi su također dobrodošli. Igrajmo se zajedno jer zajedno smo skupa.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koga treba pingat da se uleti u suzu kao casual pošto ti baš ne doživljavaš pm.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 11:44 (Virshla).
14 godina
neaktivan

Moja greška, jbg, nisam obraćao pažnju na to. 

Odgovor na tvoje pitanje je da pitaš bilo koga tko je online u suzi i taj će te uputiti kome da se javiš, a kada upišeš /who suza uglavnom ćeš vidjeti mene online s imenom Trofa ili neka slična varijacija na to ime :)

16 godina
neaktivan

Zahvaljujem ;)

10 godina
World of Warcraft

Pozdrav,

moj guild [H] Animosity <Chamber of Aspects> trazi 2-3 DPSa. Ekipa je dobra, uglavnom Englezi, poneki Njemac, Talijan i Balkanac :)

Core raiding tim trenutno cini 17 ljudi. Raida se ponedjeljkom i srijedom od 21:00 do 00:00.

Za dodatne informacije klikni na: Animosity ili se javi in-game: Barab4#2674

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 21:00 (Barab4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

Pozz ekipa, evo malo me opet zainteresirao WoW, nisam ga igrao od neke 2009/10 sad me zanima pošto sam izgubio stari acc i sve to kako bi bilo najjeftinije uzet sve expanzije do legiona na novom acc-u? hvala lp

If you have nothing to lose, try.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Filip720 kaže...

Pozz ekipa, evo malo me opet zainteresirao WoW, nisam ga igrao od neke 2009/10 sad me zanima pošto sam izgubio stari acc i sve to kako bi bilo najjeftinije uzet sve expanzije do legiona na novom acc-u? hvala lp

Napraviš novi starter account (LINK), odeš na battle.net stranicu, skineš battle.net launcher i preko njega wow. Pokreneš wow i napraviš lika. Izađeš van iz igre i uđeš ponovno, na character selction screenu bi ti se trebalo pokazati opcija da napraviš upgrade na battlechest (zanči vanilla, tbc, wotlk, mok, cata i wod) u pola cijene (7.5€). Platiš to i imaš account sve ekspanzije osim zadnje sa 30 dana igre. Onda odeš na neki key shop (LINK) i kupiš Legion i to ti je to. Znači battlechest je najjeftiniji kad ga uzmeš tako a Legion je najjeftinije kad kupuješ preko key shopova.

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
11 godina
dark_wizz kaže...
Filip720 kaže...

Napraviš novi starter account (LINK), odeš na battle.net stranicu, skineš battle.net launcher i preko njega wow. Pokreneš wow i napraviš lika. Izađeš van iz igre i uđeš ponovno, na character selction screenu bi ti se trebalo pokazati opcija da napraviš upgrade na battlechest (zanči vanilla, tbc, wotlk, mok, cata i wod) u pola cijene (7.5€). Platiš to i imaš account sve ekspanzije osim zadnje sa 30 dana igre. Onda odeš na neki key shop (LINK) i kupiš Legion i to ti je to. Znači battlechest je najjeftiniji kad ga uzmeš tako a Legion je najjeftinije kad kupuješ preko key shopova.

Došao sam do problema, već mi je istekao starter acc 2014 i sad mi je palo na pamet da napravim novi acc kupim to sve i onda Merge wow acc? To mi je palo na pamet sad ne znam koliko bi to uspjelo znaci sa novog acca prebacit wow na main acc jel bi to upalilo?

EDIT: Na main accu je ovakvo stanje (na slici) jel to znaci da bi trebao samo kupit legion ili sve? malo me buni

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 11:37 (Filip720).
13 godina
Filip720 kaže...
Došao sam do problema, već mi je istekao starter acc 2014 i sad mi je palo na pamet da napravim novi acc kupim to sve i onda Merge wow acc? To mi je palo na pamet sad ne znam koliko bi to uspjelo znaci sa novog acca prebacit wow na main acc jel bi to upalilo?

EDIT: Na main accu je ovakvo stanje (na slici) jel to znaci da bi trebao samo kupit legion ili sve? malo me buni

Tako je, trebaš samo taj acc koji imaš upgradeati na Legion i kupiti gametime. 

11 godina
Sagare22 kaže...
Filip720 kaže...

Tako je, trebaš samo taj acc koji imaš upgradeati na Legion i kupiti gametime. 

Hvala puno, znaci samo nadjem site koji prodaje jeftino oko 200kn cdkey legion i to ukucam i cao zdravo? Samo mi nije jasno kad sam ja kupio ove ostale ekspanzije, ali dobro haha 

14 godina
Filip720 kaže...

Hvala puno, znaci samo nadjem site koji prodaje jeftino oko 200kn cdkey legion i to ukucam i cao zdravo? Samo mi nije jasno kad sam ja kupio ove ostale ekspanzije, ali dobro haha 

Evo link(207kn key). Tu sam kupovao više keyeva i nikad problema. Jeftinije nećeš naći key sigurno, a da je legit stranica. Dobiješ key instantno na mail/stranici. Samo odeš u account management > Games & Codes > Add a Game Key (ukucaš kod i to je to).

Btw, dobro razmisli kojeg lika želiš boostati na lvl 100, da ne bi žalio kasnije kao ja. Rađe probaj 2-3 klase levelirat do 20-30lvl-a, pa koja ti se najviše svidi nju boostaj na lvl 100. Imaš i lvl 100 trial sa kojim možeš probati klasu neku, pa ako ti se svidi iskoristiti lvl 100 boost :) (nisam siguran ako uopće dobiješ lvl 100 boost sa ovim izdanjem ili je to bilo samo u prednarudžbi samo).

Više bi ti se isplatilo napraviti novi acc i uzeti taj battlchest + legion jer dobiješ i 30 dana free gametime (naravno, ako nemaš ništa značajnog na starom acc-u):) 

Trenutno ti ovdje najjeftiniji battlechest (8.13€ - isto provjerena stranica na kojoj sam već kupovao) + (27.49 legion) = 35.62€ = 268kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 21:41 (Baldurion).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://suza-u-oku.com/, Kazzak Horda.

7/7 Mythic, rekrutamo za Trial of Valor i Nighthold sve dobre igrače, casual igrači dobrodošli :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Trenutno ti ovdje najjeftiniji battlechest (8.13€ - isto provjerena stranica na kojoj sam već kupovao) + (27.49 legion) = 35.62€ = 268kn

od blizzarda battlechest se uzima, jer kosta 7.5 eur uvijek 

Ulogas se na trial acc koji si napravio, izlogas. Logas ponovo i dobijes -50% popust od njih

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

E, vidis... na tu caku sam totalno zaboravio. Isprike na maloj greškici. 

8 godina
neaktivan
World of Warcraft

dobar dan svima :) , poceo sam igrat nedavno wow i naguro sam dk na 110 lvl (unholy spec,alliance) ,tesko mi je naci nase (domace igrace) i volio bih naci nekakav balkanski guild, stoga ako ima itko volje da me doda pa da igramo zajedno dodajte me na battletag duran#2811 , igram na argent dawn eu

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Danas dobio drugi legendary  Nythendra dropala na normal Emerald Nightmare raidu :) Usput da se pohvalim, sa dps-om na ursocu  Igram assassin roguea i to mi je best in slot feet te sam trenutno 863ilvl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 0:20 (Baldurion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pao jučer i treći legendary, najbolji za assassination spec (a ovaj što sam dobio pred 2 dana je drugi najbolji)   Sada ih imam 3, ali nažalost 2 se mogu equipati   Nadam se da će blizzard to proširiti sa sljedećim patchom.

Legendary dropao iz chesta, mythic+ 5, BRH dungeon 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 8:37 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Baš te krenulo... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav, semi-hardcore Hrvatski guild Rngaming na Magtheridonu (horda) trazi iskusnije igrace spremne na zabavu, ali i ozbiljnost kad je to potrebno za daljnji progress, trenutno 3/7M ( bilo bi puno bolje da imamo jos par igraca) Raidovi sri,cet,ned 20-24. Cilj guilda je bit medu prvima na serveru u nadolazecim tierima. Vodstvo guilda se sastoji od vrlo iskusnih igraca koji su raidali u top 10 guildovima. Za sva daljnja pitanja i informacije u pm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 7/7 HC

Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Svetica (Svetica #21859), Duskorc  i Paakanti...o/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 13:34 (cirezz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

OFF topic:Htio sam zaigrati malo wow,ali TBC ekspanziju,pa me zanima jel ima mozda netko na hellground(privatni server) nekog lika da bi htio dati ako ga vise ne koristi?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice