Prešao sa shamana na retro paladina i preporodio se.. evo neke usporedbe.. paladin na lv 100 sa 640 level gearom krita za 100-130k, shaman na lv 110 sa 800 gearom krita za 80-100k, paladin ima devine shield, lay of hands, 6 sec stun itd.. shaman nema nista slicno, .. doslovno 3 udarca od bilo koje klase i shaman pada.. paladin na pvp-u rastura.. stvarno koji uzitak igrat,trojca me lupaju i ne mogu ubit, imam instant mount in combat i u zatvorenom, mogu pobjec, stavit bubble, nesmetano se hilat ma predobro i onda na kraju kad sve iskoristim bacim lay of hands i nahilam se za 100%.Ak nesto ne promijene na shamanu nikad vise sa tom klasom necu igrat.
Odi na wow paladin forum, retry je banana na 110lvl. Konstantno ih kikaju iz partya jer rade premali dmg, ekipa se sad toliko već navikla da čim vide retry paladina da je ušao u pug odma votaju i vani si, bez objašnjenja:
http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613392677
Ja sam igrao retry i zbilja te kickaju, sada sam prot i ide ko metak :)
Jedino je sranje kao prot u pvp, jer primaš dmg kao ostali, radiš 40% dmg koji oni rade i hilovi su ti smanjeni na 20tak %, što znači prot je mrtav za pvp.
U world pvp si doslovno tenk, ubijaju te nekoliko ljudi 5 minuta, jer sve radi kao u pve, dok je u battlegroundima horor,
pozz
Ako paladin ima mali damage onda shaman ima turbo mali, kao sto sam naveo enc shaman na 110 krita za oko 100k, evo pala na 101 krita do 220k, sa shamanom na pvp-u nemres nista,isprobao sam sve kombinacije, sva 3 speca, uzeo sam od prijatelja huntera i druida i duelo se protiv svog shamana i masakrirao ga..to je propala klasa. Mene nitko nije kikao za sada a u instancama sam među prvima u damagu na 101 levelu.Za sada mi je odličan paladin, imam skoro sve klase na lv 100 al mi se ne da levelat do 110 sa toliko likova.