World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.629.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: World of Warcraft
Zoki B kaže...
njuskac kaže...

Prešao sa shamana na retro paladina i preporodio se.. evo neke usporedbe.. paladin na lv 100 sa 640 level gearom krita za 100-130k, shaman na lv 110 sa 800 gearom krita za 80-100k, paladin ima devine shield, lay of hands, 6 sec stun itd.. shaman nema nista slicno, .. doslovno 3 udarca od bilo koje klase i shaman pada.. paladin na pvp-u rastura.. stvarno koji uzitak igrat,trojca me lupaju i ne mogu ubit, imam instant mount in combat i u zatvorenom, mogu pobjec, stavit bubble, nesmetano se hilat ma predobro i onda na kraju kad sve iskoristim bacim lay of hands i nahilam se za 100%.Ak nesto ne promijene na shamanu nikad vise sa tom klasom necu igrat.

Odi na wow paladin forum, retry je banana na 110lvl. Konstantno ih kikaju iz partya jer rade premali dmg, ekipa se sad toliko već navikla da čim vide retry paladina da je ušao u pug odma votaju i vani si, bez objašnjenja:

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613392677

Ja sam igrao retry i zbilja te kickaju, sada sam prot i ide ko metak :)

Jedino je sranje kao prot u pvp, jer primaš dmg kao ostali, radiš 40% dmg koji oni rade i hilovi su ti smanjeni na 20tak %, što znači prot je mrtav za pvp.

U world pvp si doslovno tenk, ubijaju te nekoliko ljudi 5 minuta, jer sve radi kao u pve, dok je u battlegroundima horor,

pozz

Ako paladin ima mali damage onda shaman ima turbo mali, kao sto sam naveo enc shaman na 110 krita za oko 100k, evo pala na 101 krita do 220k, sa shamanom na pvp-u nemres nista,isprobao sam sve kombinacije, sva 3 speca, uzeo sam od prijatelja huntera i druida i duelo se  protiv svog shamana i masakrirao ga..to je propala klasa. Mene nitko nije kikao za sada a u instancama sam među prvima u damagu na 101 levelu.Za sada mi je odličan paladin, imam skoro sve klase na lv 100 al mi se ne da levelat do 110 sa toliko likova.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

pa onda bi mogao prvo malo monka svog pa kad dosadi malo i shamancica.. ne zurim nigdje i ovako nemam bas puno vremena za igranje, posao beba i jos jedna curica od 3 godine koja nie bas ljubitelj spavanja hehehe 

ono sto mi je ok kod wow je odmaranje mozga ides lupas gledam borjeve saarene kako skakucu  i super. pa kad to dosadai opet na nesto drugo ;)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
BebacMan kaže...
Magibagi kaže...

Ja sam 844 enh (8.8k mastery). Rekao bih da je enh trenutno oko sredine što se tiče svih dps spec-ova. Od melee vidio sam samo da arms jako odskače (u prosjeku rade 350k-400k). Iskreno prije sam igrao elemental i stvarno mi je žao u što se spec pretvorio, crit kao main stat za ele koji fail...

Također sam primjetio da arms odskače jer imam kolegu koji je s nama u mythicima svaku večer. Što se tiče enh shaman dps-a zato sam i reko da je solidan, ništa pretjerano, ali zabavan za igrat i dovoljan da te niko ne odbaci ko blato s cipela kad joinaš grupu.

15 godina
neaktivan
njuskac kaže...
Teknokyo kaže...
njuskac kaže...

Prešao sa shamana na retro paladina i preporodio se.. evo neke usporedbe.. paladin na lv 100 sa 640 level gearom krita za 100-130k, shaman na lv 110 sa 800 gearom krita za 80-100k, paladin ima devine shield, lay of hands, 6 sec stun itd.. shaman nema nista slicno, .. doslovno 3 udarca od bilo koje klase i shaman pada.. paladin na pvp-u rastura.. stvarno koji uzitak igrat,trojca me lupaju i ne mogu ubit, imam instant mount in combat i u zatvorenom, mogu pobjec, stavit bubble, nesmetano se hilat ma predobro i onda na kraju kad sve iskoristim bacim lay of hands i nahilam se za 100%.Ak nesto ne promijene na shamanu nikad vise sa tom klasom necu igrat.

Nisi naveo koji spec ti je shaman....

Sva 3 speca sam igrao nula bodova.

Ako si igrao resto i umro nakon 3 udarca, očito je da nešto krivo radiš.....

njuskac kaže...

Ako paladin ima mali damage onda shaman ima turbo mali, kao sto sam naveo enc shaman na 110 krita za oko 100k, evo pala na 101 krita do 220k, sa shamanom na pvp-u nemres nista,isprobao sam sve kombinacije, sva 3 speca, uzeo sam od prijatelja huntera i druida i duelo se  protiv svog shamana i masakrirao ga..to je propala klasa. Mene nitko nije kikao za sada a u instancama sam među prvima u damagu na 101 levelu.Za sada mi je odličan paladin, imam skoro sve klase na lv 100 al mi se ne da levelat do 110 sa toliko likova.

Ehm, zašto bi te netko kickao na lvlu 101?.....i btw. balans klasa se uspoređuje na max lvlu.

Uglavnom, svi znaju koje su "flavor of the month" klase. Uživajte u klasama koje vas se sviđaju jer će se mnogo toga promijeniti u sljedećih nekoliko tjedana!

12 godina
World of Warcraft

Najbolje je imat sve klase na max levelu i onda biras sta hoces.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daj si vremena i pročitaj post koji sam ti linkao, trenutno kakvo je stanje sa retribution paladinima, gubiš vrijeme, ljude masovno kickaju iz dungeona.

Ovo ti je dobronamjeran savjet a ti postupi kako želiš.

Za pvp retry je solidan, ostalo sucks bigtime, probao vidio odustao, prot sam, ne pvpam dok se ne poprave neke stvari.

Općenito u pvp leather radi enorman dmg, ferali, roguovi i dhunteri i to se mora nerfati, imaš par videa gdje jedan dhunter razvali trojicu u areni.

U world pvp, gdje je tenk kao u pve, nema restrikcije kao u battlegroundu, druid me napao i opali nešto preko milju, dot ticka po 75k, hila se nenormalno i nemožeš mu ništa, iako imam plate iako imam štit, iako sam prot, đaba ti, rade pre velik dmg jer je balans katastrofalan.

Swifty se žalio, imaš na youtube, rogue ga je opalio za milju i 400, ostao je na 10% hp, u jednom šutu, izgubio je duel u 2 sekunde, nije stigao niti fear opaliti.

Općenito pvp je sada, po mom mišljenju a vidi se i da se svi žale, užasno nebalansiran, postao je 3 sekunde pvp, navedene 3 klase te zburstaju u 3 sekunde i nemožeš apsolutno ništa, ok paladin traje duže zbog balončića ali čim je to gotovo i paladin je gotov...

15 godina
njuskac kaže...
Zoki B kaže...
njuskac kaže...

Odi na wow paladin forum, retry je banana na 110lvl. Konstantno ih kikaju iz partya jer rade premali dmg, ekipa se sad toliko već navikla da čim vide retry paladina da je ušao u pug odma votaju i vani si, bez objašnjenja:

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613392677

Jedino je sranje kao prot u pvp, jer primaš dmg kao ostali, radiš 40% dmg koji oni rade i hilovi su ti smanjeni na 20tak %, što znači prot je mrtav za pvp.

U world pvp si doslovno tenk, ubijaju te nekoliko ljudi 5 minuta, jer sve radi kao u pve, dok je u battlegroundima horor,

pozz

I da ovdje dodam, frend igra enhance shamana, ima item lvl 820 i radi cca 200k dps/sec, retry paladin isto iz guilda radi 150k, ima 845 item lvl što je enormna razlika, ja kao prot item lvl 835 radim veći dmg od retry paladina, imam oko 180k sa retry aurom,

pozdrav

12 godina
World of Warcraft

Retro paladin je fenomenalan, u pvp milina.Počni igrat sa paladinom, a sve sto si napisao zaboravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jel ima tko jos od vas fps dropove u novoj ekspanziji? Igra je neigriva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa je govorila da im Recount addon stvara probleme, pa ako ga imas, probaj ga maknuti i stavi SCADA damage meter pa vidi.

Nadam se da ti je ovo problem jer bi bilo super jednostavno :)

15 godina
njuskac kaže...

Retro paladin je fenomenalan, u pvp milina.Počni igrat sa paladinom, a sve sto si napisao zaboravi.

Decko, ja sam lvl 110 prot/retry pally vec 2 tjedna, ti si 101 lvl... Al vidim  da sam ja i blizzardov forum za tebe debili jer ti ipak imas ogromno iskustvo s paladinom u legionu sa tim jednim lvlom.

Uglavnom, savjet je bio dobronamjeran, radi sto hoces,

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 21:06 (Zoki B).
13 godina
protjeran
Pogasio sam sve addone I opet je isto,wod sam mogao igrati s medium postavkama I low u raidovima,a sada igram s low stalno I cesto imam fps dropove,npr letim u pandariji I slika mi se zamrzne na 5,6s.
14 godina
World of Warcraft

Uopce mi nije jasno zasto ljudi placu oko DHova toliko, jedini problem snjim mi se cini leech koji ima, doduse kad se uzme u obzir da je meta 5min cd, nista ni to nije strasno. WW monk s druge strane je apsolutno retardiran trenutno, ne znam jel ima ikakvu manu u pvpu

Burek s mesom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Pogasio sam sve addone I opet je isto,wod sam mogao igrati s medium postavkama I low u raidovima,a sada igram s low stalno I cesto imam fps dropove,npr letim u pandariji I slika mi se zamrzne na 5,6s.

Napravi novi WTF, interface, cache folder, stare preimenuj prije toga, uđi ponovo u igru.

Isključi V sync pod settings, video/visual.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 6:18 (crash11).
15 godina
neaktivan
Zoki B kaže...
njuskac kaže...

Decko, ja sam lvl 110 prot/retry pally vec 2 tjedna, ti si 101 lvl... Al vidim  da sam ja i blizzardov forum za tebe debili jer ti ipak imas ogromno iskustvo s paladinom u legionu sa tim jednim lvlom.

Pozdrav

Jučer su izašli PTR patch notes. Kolko sam skužio po tooltipovima, buffali su retri u slijedećem patchu!

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

nemojte me krivo shvatiti, no kaze se sto ljudi - sto ćudi.

Meni je neshvatljivo da netko bira klasu po tome koja je trenutno s boljim ili lošijim dpsom. Pa svaki pravi patch se to balansira i iskustvo nas je naucilo da tko je gori sad je doli. 

Preporučam da igraš klasu koja ti se sviđa, i u čiju priču ćeš htjeti ući, čiji class hall će te najviše zaintrigirati, čiju class kampanju smatraš najzanimljivijom.. 

Evo meni j druid bio main 7 godina, i rerollao sam demon huntera kako je stigao legion, nisam to planirao, no jednostavno sam se zaljubio u klasu, a druid mi je sa svojom kampanjom nekako bezveze, odnosno nije me zaintrigirao toliko kao DH kampanja i class hall..

1 0 hvala 0
17 godina
Zoki B kaže...

pozz

Training dummy :)

15 godina
Teknokyo kaže...
Zoki B kaže...
njuskac kaže...

Pozdrav

Jučer su izašli PTR patch notes. Kolko sam skužio po tooltipovima, buffali su retri u slijedećem patchu!

Bilo bi dobro da je kako su naposali, no dok taj patch dođe live proće nažalost vremena :)

10 godina
Yvan kaže...

nemojte me krivo shvatiti, no kaze se sto ljudi - sto ćudi.

Meni je neshvatljivo da netko bira klasu po tome koja je trenutno s boljim ili lošijim dpsom. Pa svaki pravi patch se to balansira i iskustvo nas je naucilo da tko je gori sad je doli. 

Preporučam da igraš klasu koja ti se sviđa, i u čiju priču ćeš htjeti ući, čiji class hall će te najviše zaintrigirati, čiju class kampanju smatraš najzanimljivijom.. 

Evo meni j druid bio main 7 godina, i rerollao sam demon huntera kako je stigao legion, nisam to planirao, no jednostavno sam se zaljubio u klasu, a druid mi je sa svojom kampanjom nekako bezveze, odnosno nije me zaintrigirao toliko kao DH kampanja i class hall..

Potpisujem sve, ljudi se previše zamaraju raznoraznim brojkama pa im igra dosadi. Žalosno.

14 godina
World of Warcraft

Napravite što prije ovaj guide da nabavite ovaj cool underwater mount.

Trenutno je prisutan bug što se tiče sakupljanja orbova. Nema cooldowna (inače je 20-50min spawn rate za pojedine orbove, a pošto jako puno ljudi to sakuplja načekati ćete se tako da vam savjetujem da to što prije obavite dok ne hotfixaju)

Nakon što pokupite zadnji orb, ako vam se na mapi ne pojavi world quest u eye of azshara samo napravite relog i quest bi se trebao vidjeti.

Svakih tjedan dana se quest pojavi tako da ako ovaj tjedan dobijete peta drugi tjedan ćete dobiti mounta tako da bez panike :)

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 16:25 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Razmišljam uzeti za alta female pandaren ili male tauren. Te dvije kombinacije su mi fora ful, ali se ne mogu odlučiti tako da vas molim da mi pomognete pri odabiru! 

Hvala :)

Edit: zaboravio sam napisati da ću igrati WW spec. Hvala wowrules :D

4 Female Pandaren Monk
1 Male Taruen Monk
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 19:05 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Razmišljam uzeti za alta female pandaren ili male tauren. Te dvije kombinacije su mi fora ful, ali se ne mogu odlučiti tako da vas molim da mi pomognete pri odabiru! 

Hvala :)

MW Panda  Brew i WW Tauren zavisi sta zelis igrat tako bi ja bar

10 godina

Kako se uopće dolazi na broken shore? Mislio sam da je samo scenario onaj tamo prije odlaska u broken isles.

12 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa! Navratite za vikend po giveaway! Dijeli se 10 Hearthstone card packova te dva mjeseca besplatnog World Of Warcraft game time-a! Uskoro selim u inozemstvo pa se svakodnevno World Of Warcraft nastavlja početkom slijedećeg mjeseca. http://www.twitch.tv/fiumanwow

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Baš super što su fixali prije nego što sam dobio legendary....Sad ekipa sa 2+ legendary-a ima još veću prednost.....

"We’ve identified and hotfixed an issue that could cause Legion legendary items to drop more frequently than intended, if a player had already received their first legendary. "

source: WoW official forums

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Teknokyo kaže...

Baš super što su fixali prije nego što sam dobio legendary....Sad ekipa sa 2+ legendary-a ima još veću prednost.....

"We’ve identified and hotfixed an issue that could cause Legion legendary items to drop more frequently than intended, if a player had already received their first legendary. "

source: WoW official forums

Broj ljudi koji imaju 2+ je zanemariv,tako da je ovo dobro dosao fix.

Inace,na mmo c je jedan korisnik primjetio upravo to,da ekipa uglavnom ima ili 2 ili 0 legendarya,a ostali su mu se smijali i govorili mu da je sve to rng.A ispalo je da bas i nije.Moj guild je izgleda izuzetak,7 igraca ima legendary,nitko 2x.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 10:21 (geronimo4661).
10 godina
neaktivan

MM hunter 835ilvl (nisam jos otkljucao 3. weapon slot), 180-210k single target dmg.. Feel the power  

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja i prijatelj smo malo igrali skrimish arene pa 2vs2 je katastrofa zasad borbe se svode ili tebe razvale u 5 sec ili ti njih 

0 0 hvala 0
14 godina
Samo preplivaš iz dalarana do broken shorea. Probaj ici sto kracom rutom gledajuci one sive obrube. I ne brini za fatigue, nestane negdje na pola :)
14 godina
Preporucio bih ti da si kupis na ah water walking elixir da si ustedis vrijeme (ako nemas water stridera). Oko 25-50g dodje 5 komada (1 komad 10min hodanja po vodi). Na mobu sam pa nisam mogao editirati prijasnji post :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice