World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

sazem se za shamana. bio i ostao najslabija klasa na zalost :/

nego kad hileta dungeone,jer su oni promjenili ili sta - koma je od 30 lvl nadalje (52 trenutno) jako tesko uglavnom hilam ekipu, 10% mozda ide kako treba ostalo stalno trebam spam najjaceg hila i vrte se oko 20-30% hp sto im preostane ako ne i manje. recimo da jedino sawar tankom nisam imao nekih prevelik problema ostalo koma pogotovo paladin i monk. vidio sam i kod drugih sto su hilali da ima hp isto pada na opasne granice....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warcraft
njuskac kaže...

Koliko je ova igra neizbalansirana, ovaj shaman je toliko los da to nisu istine.Duelam se sa druidom dok ja iskastam spel vec sam mrtav, lupam za 50k on za 400, razlika u gearu jako mala.Frend je skinuo cijeli gear sa sebe i dobio me u duelu, onda smo se zamijenili za likove i ja sma dobio njega, shaman je trenutnmo najslabija klasa u igri.Probao sma sva 3 speca,a sa resto specom cim udem u pvp tipovi me masakriraju.

Nisam jos isprobao pvp u legionu(vjerojatno ni necu),ali vec godinama je pvp u wowu zadnja rupa na svirali i po meni uopce ne vrijedi vremena,ako ti je do pvpa bolje igraj neku drugu igru.

Sto se legiona tice,meni najbolji release jos od cate,nadam se da nece napraviti istu gresku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 19:08 (geronimo4661).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

ha a ja taman nesto danas malo njuskam oko legije, naletim i na neki video gdje lik pohvali shamane pa i enha isto tako.

meni je glavni enha sahmmy a malo seigrao sa draenorom sa pandom jednom ali izgleda d aprva is tara ljubav idalje nista ni za sta nije...

mislio sam malo pronjuskati malo se zaigrati opet ali ako su mi tako sjebani shamani dan danas onda necu iz principa..

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Shaban je sve osim sjebana klasa u legionu, skupis malo gear-a da vidis kako je dobar. Healer pogotovo 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
World of Warcraft

vidio sam po youtube na max lvl da kazu da je ok,ali ovako ne izgleda bas tako...

btw to iz prve ruke znas ili rekla/kazala ?

ne znam dal da nastavim dizat il se prebacim na drugu klasu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedina underperforming klasa na max gearu je frost DK, sve ostalo je izbalansirano manje vise, mozda i holy paladin i monk healer trebaju boost ali sve ostalo je tu negdje.
Doduse ima OP klasa ali nista posebno.
Iz prve ruke/frendovi itd

12 godina
cropunk kaže...

nego kad hileta dungeone,jer su oni promjenili ili sta - koma je od 30 lvl nadalje (52 trenutno) jako tesko uglavnom hilam ekipu, 10% mozda ide kako treba ostalo stalno trebam spam najjaceg hila i vrte se oko 20-30% hp sto im preostane ako ne i manje. recimo da jedino sawar tankom nisam imao nekih prevelik problema ostalo koma pogotovo paladin i monk. vidio sam i kod drugih sto su hilali da ima hp isto pada na opasne granice....

I ja imam takav osjećaj. Doslovno moraš spamati healove, a najjači heala za 10% zdravlja (ista stvar i na shamanu i priestu).

PSN - DeniZg80
16 godina
World of Warcraft

rekao bi nisam jedini,ali kad sam isao kao dps vidio sam iste stvari - ocito su otezali,jer ja lupam bas to spam heal - healing surge - tank je full spam i jedva ga odrzim na zivotu ili krkne. a gear imam a ima i on - abio je ili paladin ili monk ne znam vise,ali uglavnom manje vise je tako sa svim spam toga i jedva ih odrzim na zivotu. stvarno je muka postala xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svaki tank ima self heal i mini CD koje mora uvijek da koristi inace primas dosta vise dmg-a.

Ja igram frost dk a i blood dungeone, dps je nidje veze ali tank zato rula i nemam problema sa healerima, gear 830il ne heala me puno healer, sve ti zavisi od klase i igraca.

10 godina
World of Warcraft

Evo da i ja iznesem svoje dojmove jer vidim da ste se upustili u raspravu oko shamana. Enh shaman main for life, trenutno sam ilvl 842 i razaram . Btw samo PVE igram, dps solidan, prezabavan za igrat, i da skoro sam zaboravio - DOOMHAMMER!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Evo da i ja iznesem svoje dojmove jer vidim da ste se upustili u raspravu oko shamana. Enh shaman main for life, trenutno sam ilvl 842 i razaram . Btw samo PVE igram, dps solidan, prezabavan za igrat, i da skoro sam zaboravio - DOOMHAMMER!

Ja sam 844 enh (8.8k mastery). Rekao bih da je enh trenutno oko sredine što se tiče svih dps spec-ova. Od melee vidio sam samo da arms jako odskače (u prosjeku rade 350k-400k). Iskreno prije sam igrao elemental i stvarno mi je žao u što se spec pretvorio, crit kao main stat za ele koji fail...

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nije problem u vama hilerima već u tankovima koji ne koriste svoje prot/heal CD-e kako bi olakšali vama posao već vjerojatno samo roka offensive poteze.. tako je to, tek u mythicu, gdje igra skillana ekipa se vidi kako je zapravo lagano hilanje kada imas tenka koji zna svoju klasu i koristi CDe.

jer u legionu tank nije samo rokaj rokaj vec konstantno treba paziti na timing kada ce koristiti CDe, sad druga stvar price je sto ljudi ne zele ili neznaju to koristiti, pa vama hilerima djeluje nemoguce..

Inace resto shaman je na max lvlu s dobrim girom najlakse hilati, i djeluje stvarno OP hiler u mythicima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BebacMan kaže...
Magibagi kaže...

Ja sam 844 enh (8.8k mastery). Rekao bih da je enh trenutno oko sredine što se tiče svih dps spec-ova. Od melee vidio sam samo da arms jako odskače (u prosjeku rade 350k-400k). Iskreno prije sam igrao elemental i stvarno mi je žao u što se spec pretvorio, crit kao main stat za ele koji fail...

Jučer su nerfali arms, ali čak i prije nerfa nisu bili ni blizu WW Monku i DH-u po DPS-u. Ljudi čiste mythice sa 4 ww monka i prot warom u rekordnom roku! DH-a uzmu u grupu samo ako ne mogu pronaći WW monka! Ostale klase dobivaju automatski decline! Najavili su balancing patch prije raida, znači to mora bit najkasnije do slijedeće srijede!

17 godina

Nisam igrao WoW više od tjedan dana, ne stignem uopće svi su sigurno već lv110, nafaramli gaera, reputacije, a ja sam još uvijek u prvoj zoni lv 102. Nadam se da ću za vikend imati vremena.

16 godina
ParaNO1d kaže...

Nisam igrao WoW više od tjedan dana, ne stignem uopće svi su sigurno već lv110, nafaramli gaera, reputacije, a ja sam još uvijek u prvoj zoni lv 102. Nadam se da ću za vikend imati vremena.

Ista situacija i kod mene... stao na 101 lvlu, nikako da stignem odigrat malo

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma ekspanzija nije vani ni 15 dana! nigdje vam se ne zuri! samo polako, pa kvalitetno uzivajte u sadrzaju!

0 0 hvala 0
16 godina
Yvan kaže...

ma ekspanzija nije vani ni 15 dana! nigdje vam se ne zuri! samo polako, pa kvalitetno uzivajte u sadrzaju!

Zuri se zuri sa obzirom da se gametime plaća Vrijeme je novac 

9 godina
neaktivan
Yvan kaže...

lol pa raid se otvara za 7 dana

16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Yvan kaže...

ja si racunam da mjesecna pretplata od 100kn mi je jedna cuga s par rundi, tako da ako u mjesec dana iskoristim dvije/tri noci za wow, isplatilo mi se..

16 godina
Yvan kaže...
dado16 kaže...
Yvan kaže...

ja si racunam da mjesecna pretplata od 100kn mi je jedna cuga s par rundi, tako da ako u mjesec dana iskoristim dvije/tri noci za wow, isplatilo mi se..

Jos me više pati kad znam da mi frend ima 100 kn 3 mj, jer je napravio ruski account, a meni je bed to sve ponovno zapocinjat kako bi i ja imao od rusa.... God dammit!

15 godina
neaktivan
BebacMan kaže...
Yvan kaže...

lol pa raid se otvara za 7 dana

Osim ako ne igraš za realm 1st ili top "%" world, nebitno je!

10 godina
neaktivan

planirao sam kako ću početi raditi pa si budem konačno uzeo wow. sada kada radim nemam vremena za igranje osim subotom popodne i nedjeljom. smjena u pekari od 2 ujutro do 11-12 sati. dođem doma, umoran ko pas jer na nogama provedem 99% tog vremena pa idem spavati. a tako bih igrao wow..... u 3 p. m. 

16 godina
Skullscar1989 kaže...

planirao sam kako ću početi raditi pa si budem konačno uzeo wow. sada kada radim nemam vremena za igranje osim subotom popodne i nedjeljom. smjena u pekari od 2 ujutro do 11-12 sati. dođem doma, umoran ko pas jer na nogama provedem 99% tog vremena pa idem spavati. a tako bih igrao wow..... u 3 p. m. 

tako ti to ide, meni daju odo 12:00 do 20:00 smjenu pa iduci dan od 8:00 do 16:00, te su mi najbolje dodes doma mozes odma spavat a ujutro se radi

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam i jednog monka njega sam malo uzeo dok je bio draneor pa lagano pocistio sve fazone i to imao sam pauzu od par godina wowa pa se nakupilo hehe.

realno i monk mi se dosta svidio jer je bio prilicno sliman enha shamanu pa sad ako bi ueltio opet maklo koji mejsec dsta bi mi preporucili sta je tako reci vise na cijeni enha shammy ili monk.

oba mi se svidja kako se igraju al ne bi opet da s enerviram kao prije sa shammy sta su mi oradili od vanile na ovamo :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

imam i jednog monka njega sam malo uzeo dok je bio draneor pa lagano pocistio sve fazone i to imao sam pauzu od par godina wowa pa se nakupilo hehe.

realno i monk mi se dosta svidio jer je bio prilicno sliman enha shamanu pa sad ako bi ueltio opet maklo koji mejsec dsta bi mi preporucili sta je tako reci vise na cijeni enha shammy ili monk.

oba mi se svidja kako se igraju al ne bi opet da s enerviram kao prije sa shammy sta su mi oradili od vanile na ovamo :)

Ja bi na tvom mjestu čekao slijedeći tjedan jer se očekuje patch koji će dosta toga promijeniti, ali ako ne možeš čekati, a nisu ti bitne ostale uloge već isključivo DPS, onda bih rekao da je WW monk way to go!

P.S. nakon patcha će možda enh / ele shaman biti OP, tko zna?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 13:29 (Teknokyo).
17 godina
Yvan kaže...
dado16 kaže...
Yvan kaže...

Ja sad uzeo 3 mjeseca i eto već 7 dana isteklo, a nisam ni pokrenio

12 godina
World of Warcraft

Prešao sa shamana na retro paladina i preporodio se.. evo neke usporedbe.. paladin na lv 100 sa 640 level gearom krita za 100-130k, shaman na lv 110 sa 800 gearom krita za 80-100k, paladin ima devine shield, lay of hands, 6 sec stun itd.. shaman nema nista slicno, .. doslovno 3 udarca od bilo koje klase i shaman pada.. paladin na pvp-u rastura.. stvarno koji uzitak igrat,trojca me lupaju i ne mogu ubit, imam instant mount in combat i u zatvorenom, mogu pobjec, stavit bubble, nesmetano se hilat ma predobro i onda na kraju kad sve iskoristim bacim lay of hands i nahilam se za 100%.Ak nesto ne promijene na shamanu nikad vise sa tom klasom necu igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Prešao sa shamana na retro paladina i preporodio se.. evo neke usporedbe.. paladin na lv 100 sa 640 level gearom krita za 100-130k, shaman na lv 110 sa 800 gearom krita za 80-100k, paladin ima devine shield, lay of hands, 6 sec stun itd.. shaman nema nista slicno, .. doslovno 3 udarca od bilo koje klase i shaman pada.. paladin na pvp-u rastura.. stvarno koji uzitak igrat,trojca me lupaju i ne mogu ubit, imam instant mount in combat i u zatvorenom, mogu pobjec, stavit bubble, nesmetano se hilat ma predobro i onda na kraju kad sve iskoristim bacim lay of hands i nahilam se za 100%.Ak nesto ne promijene na shamanu nikad vise sa tom klasom necu igrat.

Nisi naveo koji spec ti je shaman....

15 godina
njuskac kaže...

Odi na wow paladin forum, retry je banana na 110lvl. Konstantno ih kikaju iz partya jer rade premali dmg, ekipa se sad toliko već navikla da čim vide retry paladina da je ušao u pug odma votaju i vani si, bez objašnjenja:

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613392677

Ja sam igrao retry i zbilja te kickaju, sada sam prot i ide ko metak :)

Jedino je sranje kao prot u pvp, jer primaš dmg kao ostali, radiš 40% dmg koji oni rade i hilovi su ti smanjeni na 20tak %, što znači prot je mrtav za pvp.

U world pvp si doslovno tenk, ubijaju te nekoliko ljudi 5 minuta, jer sve radi kao u pve, dok je u battlegroundima horor,

pozz

12 godina
Teknokyo kaže...
njuskac kaže...

Nisi naveo koji spec ti je shaman....

Sva 3 speca sam igrao nula bodova.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice