World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Kopsi1304 kaže...

Super mi je što nema više onoga "tko prvi taga moba njegov je"... ne trebaš više biti u grupi da znajedno s nekim isfarmaš neki objective ili slično 

Da to je fora da ako nesto questatš :D btw meni jedino smeta ali to nije do WoW-a svi u grupama pa kad su suprotne frakcije i u grupi su rokaju me ko budalu, a ja igram sam. Pa je questanje malo otežano

10 godina
neaktivan

Kako misliš? Ja nisam mogao napasti igrača koji je horda na Broken Isles-ima... jedino što sam skužio je da u ovom slučaju "ja tago, moj mob" još uvijek vrijedi (ako je taj igrač horda, a ja alliance i obratno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:30 (Kopsi1304).
17 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Kako misliš? Ja nisam mogao napasti igrača koji je horda na Broken Isles-ima... jedino što sam skužio je da u ovom slučaju "ja tago, moj mob" još uvijek vrijedi (ako je taj igrač horda, a ja alliance i obratno)

Pa ja sam na PvP serveru

15 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...
chaselol kaže...

Rule no1 svih "balkanskih gildova"

Ukratko nasi ljudi su ***** 

Svi se uvijek raspadnu i posvadjaju ko djeca oko nekog epica 

Ma to je prelose.. imam 3 frenda koji igraju samnom i znam jos dvoje srba koji su full dobri, svi 13/13 pa sam mislio da se svi skupa joinamo nekom balkanskom guildu koji su 13/13 (ili barem 11/13) ali ocito not gonna happen 

Našao sam samo ovaj: http://www.wowprogress.com/guild/eu/the-maelstrom/Rakija

http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Enraged+Revolution

Vode ga balkanci, ali komunikacija ne na engleskom. Nekad su bili na Sylvanasu.

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Unija

A ovo je navodno balkanski guild s najboljim progressom

Sretno s aplikacijama.

10 godina
neaktivan

Sto se tice enraged revolution: Raids per week: 5 <- ovo mi je malo too much, mogu maximalno 3 dana i jedan non mandatory za "selling boost"

Da gledao sam Uniju sad baš, problem mi je što sam na silvermoon-u alliance, ali još imam lvl100 char boost tako da, ako ne trebam imat alta za split farming onda bi mogao tamo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:45 (Kopsi1304).
14 godina
ParaNO1d kaže...
Kopsi1304 kaže...

Super mi je što nema više onoga "tko prvi taga moba njegov je"... ne trebaš više biti u grupi da znajedno s nekim isfarmaš neki objective ili slično 

Da to je fora da ako nesto questatš :D btw meni jedino smeta ali to nije do WoW-a svi u grupama pa kad su suprotne frakcije i u grupi su rokaju me ko budalu, a ja igram sam. Pa je questanje malo otežano

Jedino se ne može ako ubijate ti i suprotna fakcija quest moba, onda dobije onaj koji je prvi taggao moba :)

Battlenet ID: Mogy#21781
10 godina
neaktivan

Tako je, to sam objasnio već u postu poviše 

14 godina
Kopsi1304 kaže...

Tako je, to sam objasnio već u postu poviše 

Pardon, sad tek skužio. Malo sam preskočio taj post 

Ugl, fora su mi ova world questovi. Predobrih nagrada ima + masa ljudi uvijek bude 

10 godina
neaktivan

Je, stvarno su kul i baš mi se sviđa ekspanzija  Još da mi je ubost tjedan dana godišnjeg.. haha

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mozda mali OT ali da napisem i ovdje,

ako nekome treba RAF reward (1 month gametime i mount/igracke sta vec) i gold mozemo se dogovoriti, ocu prijatelju da uzmem Legion pa ako ima zainteresovanih nek se jave 
Radije bih ponudio nekome nasem pa tek onda bih isao do ostalih trgovaca 

p.s. ako krsi pravila delete odma

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 15:46 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

chaselol

nisam te dobro razumio.. treba netko njemu kupiti wow, tj osoba koja mu posalje RAF ili samo tražiš nekog tko će mu poslati raf i pomoći mu levelati?

Ako je ovo drugo, onda mogu ja 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 15:48 (Kopsi1304).
13 godina
neaktivan

Nece taj levelati, odma boost lvl 100 ce iskoristiti  

Ma treba mu legion key a ja cu dati cca 4-5 mjesecnih pretplata i RAF

Sve rijeseno vidimo se u legionu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 20:59 (chaselol).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

SuZa u oKu je ponovo online, ovoga puta na Kazzaku.

http://suza-u-oku.com/

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wow! Bas lijepo! Ako ste malo bacili oko na njihov web, vidjet cete da nigdje nisu naznacili sa su horda hehehehe

14 godina
World of Warcraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Legion je jako poboljšao mehaniku igre i sad je WoW nakon dosta vremena potpuno izmjenjeno (poboljšano) iskustvo :)

Samo da opet ne zastrane sa previše promjena u budućnosti...   

Lagano čistim questove i tu i tamo piknem koju instancu ;) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

Legion je jako poboljšao mehaniku igre i sad je WoW nakon dosta vremena potpuno izmjenjeno (poboljšano) iskustvo :)

Samo da opet ne zastrane sa previše promjena u budućnosti...   

Lagano čistim questove i tu i tamo piknem koju instancu ;) 

Ja u dva dana sa ilvl 790 na 828  

Samo derite world quests i dungeone i to je to. 

edit: zaboravio napisati, nemojte ubijati rare bosseve na broken isle-u prije nego dođete lvl 110 jer itemi scaleaju sa levelima. U class hall orderu imate Lucky Streak (Increases the chance for quest rewards to get a rare or epic Bonus Upgrade from non-repeatable quests.) tako da i tu možete dobiti dobre iteme uz malo sreće

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 23:12 (Baldurion).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mobilna aplikacija za ios i android je vani! Dakle sada mozete champion order hall questove prek mobitela poslati i vidjeti world questove detalje! Radi odlicno i odusevljen sam! P.s  na app storu napisite nlizzard inc. I tako nadite, jer legion companion ne pronalazi jer je valjda prvi dan..

0 0 hvala 0
10 godina

Molim te napiši ime aplikacije, meni pod blizzard inc. samo nalazi armory i ostalo, stare aplikacije. 

9 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Molim te napiši ime aplikacije, meni pod blizzard inc. samo nalazi armory i ostalo, stare aplikacije. 

Legion companion, zelena ikona sa slovom W :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 8:33 (X3M).
9 godina
neaktivan
X3M kaže...
Magibagi kaže...

Legion companion, zelena ikona sa slovom W :)

Instalirao danas na poslu, dobra je aplikacija :) čak se mogu vidjeti i svi world questovi. Jedino na androidu ne znam gdje se podešavaju notifikacije da je quest završen. Kolegi na iPhone-u je aplikacija ponudila uključivanje notifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 8:54 (BebacMan).
16 godina
neaktivan

wow companion ili wow legion companion, kako je kolega već napisao, zeleno slovo W je ikona, no samo blizzard Inc. potraži pa ćeš po autoru među donjim aplikacijama naći za download, jer prvo se prikazuju najpopularniji dowloadani, heartstone i armory, pa tek dolje legion companion. 

velika prednost je sto na aplikaciji prikazuju i world PROFFESION questove, sto iz nekog razloga u igri ne prikazuje, već kada fizički slučajno uđeš u traženo područje, onda dobiješ world quest. blizzard se još nije očitovao zašto to ne funkcionira iako su napisane tisuće prigovora oko toga, navodno je bio neki exploit sa skinningom koji dok ne riješe neće prikazivati world questove.

17 godina
neaktivan
15 godina
World of Warcraft

Meni ne radi aplikacija. Logujem se, i nakon sto odaberem character, vrati me na nazad na pocetni ekran na kojem imam 2 izbora: "Login" i "Characters". I kad opet odaberem character, opet me vrati na isti ekran i tako u krug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postavi zonu EU, po difoltu je USA

15 godina
World of Warcraft

Jel igra tko na kazzaku eu hordu na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Svi suramar teleporti da znate gdje se treba teleportirati  Super korisna stvar 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 23:28 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Tek sada skuzio da se class armor set koji se dobije nakon reputacije honored, ilvl810 moze u class hallu upradeat do 840ilvl pomocu garisson resursa

1 0 hvala 0
14 godina
Yvan kaže...

Tek sada skuzio da se class armor set koji se dobije nakon reputacije honored, ilvl810 moze u class hallu upradeat do 840ilvl pomocu garisson resursa

Jbg u ovoj igri ima toliko toga da bi morao imati 300 iq da znaš sve  Svakim danom naučiš neš novo 

12 godina
World of Warcraft

Koliko je ova igra neizbalansirana, ovaj shaman je toliko los da to nisu istine.Duelam se sa druidom dok ja iskastam spel vec sam mrtav, lupam za 50k on za 400, razlika u gearu jako mala.Frend je skinuo cijeli gear sa sebe i dobio me u duelu, onda smo se zamijenili za likove i ja sma dobio njega, shaman je trenutnmo najslabija klasa u igri.Probao sma sva 3 speca,a sa resto specom cim udem u pvp tipovi me masakriraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice