World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.860
|
čitano: 1.448.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
Teknokyo kaže...

Warlords of Draenor je pred 2 dana uklonjen iz prodaje (kao zaseban proizvod) i dodan u osnovnu igru.

https://us.battle.net/shop/en/product/category/digital-games

Znači da ni pre-patch za Legion nije daleko. Isto je bilo i mjesec-dva prije nego je WoD trebao izaći

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan

Pre-patch će izaći 19.7 za US servere, odnosno 20.7 za EU ako je vjerovati reddit postu od lika koji je "predvidio" WoD-prepatch.

https://www.reddit.com/r/wow/comments/4idfe1/70_prepatch/

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 18:17 (Trofa).
16 godina
Taman kad sam na godisnjem odmoru :)
Xbox: Muskarcina
12 godina
neaktivan
Dobro jutro svima! Danas od 20h igramo World of Warcraft! Navratite po giveaway: Battle Chest sa svim ekspanzijama, uključujući Warlords of Draenor, te 30 dana game timea! Kliknite follow te sudjelujte u druženju sa zajednicom te u nagradnom izvlačenju! Idealno za one koji igraju na privatnim serverima te bi voljeli okusiti real deal! :) http://www.twitch.tv/fiumanwow

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako nekoga interesira, prodajem Saltwater Snapjaw loot kartu iz WOW TCG-a. karta je naravno nekorištena, i folija je cijela (neizgrebana).

0 0 hvala 0
12 godina
FiUM4N kaže...
Dobro jutro svima! Danas od 20h igramo World of Warcraft! Navratite po giveaway: Battle Chest sa svim ekspanzijama, uključujući Warlords of Draenor, te 30 dana game timea! Kliknite follow te sudjelujte u druženju sa zajednicom te u nagradnom izvlačenju! Idealno za one koji igraju na privatnim serverima te bi voljeli okusiti real deal! :) http://www.twitch.tv/fiumanwow

Možda igraju na privatnim serverima baš zato što im je real deal sranje? :D

12 godina

3 0 hvala 1
13 godina

Misle li to oni bas na gametime ili na battlechest ?

12 godina
World of Warcraft

Da, malo je zbunjujuci tekst haha 

0 0 hvala 0
12 godina
Flue kaže...

Misle li to oni bas na gametime ili na battlechest ?

Vjerojatno misle na battlechest u koji je ionako ukljucen 30 dana gametimea,ali sa naglasavanjem tih besplatnih 30 dana bolje zvuci.Marketing i te fore..

10 godina
World of Warcraft

Moze nekakav piratski server   nebi baš kupovao org wow,nekad me pukne igram tjedan dana i onda neigram po 2 mjeseca ništa hahah.Davno sam igrao sa jednim momkom wow upoznali smo se tu na forumu,i igrali smo stalno,samo nemogu se sjetiti koji je to server bio.

0 0 hvala 0
14 godina
gamero kaže...

Moze nekakav piratski server   nebi baš kupovao org wow,nekad me pukne igram tjedan dana i onda neigram po 2 mjeseca ništa hahah.Davno sam igrao sa jednim momkom wow upoznali smo se tu na forumu,i igrali smo stalno,samo nemogu se sjetiti koji je to server bio.

Da nije možda bio Molten? ;)

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina

hmm nebih znao,

10 godina

nešto nemogu poslati poruku.Mislim luka ma skoro svaki dan smo igrali, dan noc hahah

12 godina
World of Warcraft

Nisam dirao WoW već jako dugo, a i malo sam ga igrao te sam imao Battlechest, ali bez Draenora, a sad vidim da je uključen u Battlechest od nedavno. Namjeravam početi opet malo igrati pa me zanima kako da upgradeam Battlechest da dobijem WoD, jer kasnije namjeravam uzeti Legion?

EDIT: jel moguće da se dobije besplatno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 20:44 (bullyq14).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Nisam dirao WoW već jako dugo, a i malo sam ga igrao te sam imao Battlechest, ali bez Draenora, a sad vidim da je uključen u Battlechest od nedavno. Namjeravam početi opet malo igrati pa me zanima kako da upgradeam Battlechest da dobijem WoD, jer kasnije namjeravam uzeti Legion?

Meni se čini da to ide automatski. Sjećam se da sam ja jednom davno kupio battlechest kad su na njemu bili samo classic i TBC, a onda neko vrijeme nisam igrao i uključili wotlk, i automatski se računalo kao da imam i WOTLK. Možda će isto tako biti i za WoD. Ali ne mogu biti siguran.

Cogito ergo ludo
12 godina
bullyq14 kaže...

Čim uzmeš gametime i aktiviras account, imaš besplatan wod. 

12 godina
neaktivan
Giveaway! Zahvaljujući našem dragom gledatelju Joximusu, omogućen nam je novi primjerak Battle Chesta u kojemu dobijete sve expanzije World of Warcrafta uključujući Warlords of Draenor, the 30 dana besplatnog igranja! Stoga, navratite danas od 20h, te sudjelujte u izvlačenju! Opet super prilika za one koji možda igraju na privatnim serverima a voljeli bi probati retail. :) http://www.twitch.tv/fiumanwow

4 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

WARCRAFT Movie Global Premiere Event

https://www.twitch.tv/warcraft

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ljudovi jel dobio tko Batllechest uz ulaznicu za Warcraft Movie u Cinestaru? Gledao ga danas u 16:30 u Cinestaru OS i od Battlechesta ni traga ni glasa.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Mi dobili na ulazu letak sa kodom...doduše navodno se radilo samo o predpremijeri..ne znam koja je predstava bila kod tebe...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 20:57 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam također dobio ,ali isto predpremijera i to pravo prikazivanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Warcraft

Skinuo sam film, nemojte sada samo moralizirati jer cu otici s ekipom(ex woweri) ovih dana u kino, ali eto vidio na torrentu, nisam mogao izdrzati, skinem i pogledam. Cim je film zavrsio logam se na battlenet i uplatim si pretplatu mjesec dana da malo obidjem lokacije iz filma. Prestao sam igrati nakon par mjeseci u MOPu i sad vidim da sam dobio WOD free, hvala blizz, taman cu si lijepo izlevelat lika da vidim Draenor prije nego je sve otislo u 3pm. Film je solidan, onako, izbor glumaca za ljude je mogao biti bolji, to mi je najveca zamjerka, ali sve u svemu vrijedi pogledati dva puta .

Zanimalo me koliko sam vremena proveo igrajuci wot pa sam se logao na svojih 14 likova koje imam i upisao /played, imam par igara na steamu koje su negdje izmedju 500-600 sati to mi je max za igre na steamu, to sam uzeo kao neku referencu. Da stvar bude ludja ovo mi je drugi acc koji sam kupio negdje sredinom BC, prvi sam dao frendu, a ja sam kao odlucio da cu manje igrati i to da cu igrati samo jednu klasu(ele shmana jer ga tada nitko nije igrao, ali bas nitko), jer mi je kao bilo glupo igrati 6 ili 7 klasa koliko sam tada imao na lvl70, bio sam u zabludi, blago receno hahhahahahhaha.

Horda:

mage: 22d 8h

pala(bik haha): 8d 6h

dk: 6d 13h

rogue: 71d 13h

druid: 121d 6h

hunter: 14d 14h

shaman: 99d 1h

priest: 15d 1h

monk: 0d 4h

warrior: 41d 9h

lock: 59d 10h

Ally(retardi haha):

monk: 0d 14h

druid: 1d 1h

rogue: 20d 12h

Sve zajedno 481 dan i 16 sati, tj. 11560 sati.

11560 sati je puno, a igrao sam i puno vise, tesko mi je pogadjati za prvi acc, ali bilo je i tamo pun k /played. Cijeli wow svemir je nekako mocan, steta sto su isli ovim smjerom sa wow pricom, mislim da je odmah poslije cate trebao biti legion, MOP i WOD su nekako nepotrebni, bar ja to tako dozivljavam. Cak je i cata bila tako tako, ali dobro, onako kao buffer u prici moze stajati, promjene u svijetu su bile cool i stvarno su napravili odlican posao. Ovo je po meni vrhunac wow svemira i najbolja animacija u povjesti covjecanstva, svaki put se najezim kada gledam:

Jos uvijek imam knjizicu sto je dosla uz Warcraft II, jedna od prvih igara koju sam kupio, i moram reci da su u orginalu stvari bile bolje, opakije. 

P.S.

Zadnja scena u flmu je zakon, samo zbog nje vrijedi pogledati film!!! FOR THE HORDE!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 0:46 (MijoC).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebala bi izaci produljena verzija , tada cu ga sigurno pogledat ponovno .

Kakva je kvaliteta ovog s torrenta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Trebala bi izaci produljena verzija , tada cu ga sigurno pogledat ponovno .

Kakva je kvaliteta ovog s torrenta ?

Nije bas nesto jos uvjek, ali gledljivo je, mozda A:7 V:6, ova kopija sto sam skinuo ima neke azijske znakove kao titlove, ali ne smetaju. Audio je dobar, nisu mi trebali titlovi.

15 godina
World of Warcraft

Pozdrav!

Namjeravam s par frendova ponovo poceti wow.Igrali smo wod i imamo skoro sve klase na Outland (allianca) serveru.

Sad planiramo igrati hordu pa moramo izabrati novi server.Prema https://realmpop.com/eu.html Kazzak i Stormscale su horda

serveri ali omjer 95% horda 5% ally nam se bas i nesvidja,dok je recimo na Ragnarosu 70% horda 30% ally.

Moze koja preporuka?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 22:40 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kazzak(pvp i pve) ili draenor(pve) za hordu , stormscale je dobar ,ali nema bas nasih

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
World of Warcraft

Kazzak. Tamo i ja selim za par mjeseci.

Battle.net: Doragon#2752

0 0 hvala 0
15 godina
Vidimo se onda na Kazzaku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@Putn1k jel radis realm transfer? Ja bi trebo golde prebacit sa outlanda,kod transfera lika cap je 250k,samo sto imam dosta vise pa mi je problem.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice